Alla inlägg den 9 april 2023

Av Helena Häll - 9 april 2023 23:15

Hur har vi då firat påskdagen? Eh, nä inte alls, iallafall inte med något påskigt! Men vi har däremot haft grillpremiär på vår egna balkong! Marinerad fläskytterfilé grillades med ugnsrostade rotfrukter och sås till det! En riktig höjdare, men inget annat passar väl en dag som denna när det äntligen varit vår på riktigt! Om en så bara för en dag! Men strålande sol och hyfsat varmt har gjort att alla är på något bättre humör överlag! Vi var ute både på förmiddagen och eftermiddagen med barnen och på eftermiddagen hade de bara överdrag och vårjackor! Så härligt!

Jag och Martin har också haft en stunds egentid då vi var på biltema och Ica Maxi ihop! Vilken romantisk utflykt! Vad gjorde ni på er egentid? Vi köpte startkablar! Hahaha! Men veckohandling blev gjord och nu har vi mat en stund framöver igen.

Nu på kvällen skulle jag pussla lite till tänkte jag (efter den 3år långa diskningen av grillgallret). Och jag har inte många bitar kvar nu, och så var det en specifikt bit som jag inte kunde hitta. Jag sa till Martin att jag blev lite ledsen när man nästan pusslat alla 2000bitarna och så är en borta! Jag satt och va lite deppig och lyssnade klart på min ljudbok! (Nu är hälften av alla böcker i bokmålet färdigt!!) men när jag var klar med boken så gick jag på jakt, och till min förvåning så hittar jag den saknade biten i lådan med pocketböcker (jag brukar ha brickorna där med de lösa bitarna medan jag pusslar ett pussel). Så längst in i kanten mot lådan så ligger biten, den har säkert halkat av em bricka när jag lagt ner dem där! Så nu har jag endast 50 bitar kvar att lägga och 50 hål där de ska stoppas (ja, jag kontrollräknade både bitar och hål!) så nu ska jag sova gott och hoppas att jag imorgon har ork att färdigställa årets andra 2000bitars pussel!

#påskdagen #påsk #egentid #handla #pussel #2000bitar #bok #läsa #läsmål #läsmål2023

Piff och Puff satt som två ljus i fem minuter när spiderman visades på SVT barn idag, det fick uppenbarligen hem!

Egentid med min mat! Mjukglass efter storhandling!

Eftermiddagslek med Elliot (Martin var med Max)

Det är pappa sa Elliot när vi gick förbi! Jag fick mig ett gott skratt! Hans pappa må ha skägg med sen slutar nog likheterna. Hahaha!

Mina barn med mustasch! De hade så roligt åt detta! Kul att de ha humor iallafall!

Grillpremiären!

Hittade den! Efter jag letat i timmar! Fast jag letade på brickorna, inte inlåsande! Hahaha!

Nu är det nästan klart!! 50 bitar kvar! Jag har alltså pusslat 1950 bitar! Hejja mig!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards