Alla inlägg den 4 april 2023

Av Helena Häll - 4 april 2023 21:22

Idag har dagen gått rasade fort känns det som. Tyckte nyss att jag gick upp, men sen har allt bara rasat iväg i tid, utan möjligtvis när jag skulle åka hem i rusningstrafik! (Det tog mer än dubbel så lång tid idag!) på jobbet har vi påskpysslat med barnen! De var så peppade och de blev så fina kycklingarna de målade! Sedan har jag hämtat barn, lagat spagetti o köttfärssås och sen när Martin kom hem byttes vi av, så han tog läggningen och jag åkte till hemmahallen och letade lite presenter till Elliot pedagoger, han ska ju nämligen börja på syskonavdelningen efter påsk! Och då har vi inga barn kvar på småbarnsavdelningen! Herregud! De börjar bli så stora nu! Men jag ju på att de kan ju vara trevligt att köpa någon till dem nu när de haft Elliot sen nov 2021! Nästan 1,5år har han gått där! Och innan dess hade de Max också men nu ska vi på torsdag fira hela påsken lång för vi har inga småbarn längre!

En annan sak jag inte summerat än är ju mitt marsbibliotek. Ni måste ju vara himla nyfikna på vilka böcker jag läste/lyssnade på under mars månad. Sammanlagt blev det 4 böcker och jag är redan nu nästan halvvägs till mitt årliga mål på 50 böcker. Var väl mest för jag läste så många i januari! Men mina fyra böcker var följande;

Sara Strömberg - Skred (Vera Bergström - del 2) (ljudbok)
Madeleine Gustafsson - Mord på slottet (Henny Hoff - del 1) (ljudbok)
Amanda Hellberg - Jul i krinolin (Ulltunasviten del 1) (ljudbok)
Viveca Sten - Offermakaren (Åremorden - del 1)

Både Sara Strömberg och Viveca Stens bok utspelar sig i eller omkring Åre! Vilket konstigt sammanträffande då jag aldrig läst något om Åre tidigare! Men nu två böcker samma månad! Nu ska jag krypa upp i sängen och ägna kvällen åt att läsa om just lite mer Åre, då andra delen i Viveca Stens åremorden.

#läsa #läsmål #50böcker2023 #läsaböcker #marsbiblioteket #åre #bok

Sitter uppkrupen i sängen för kvällsläsning om Åre!

Den långa bilkön från jobbet!

Idag unnade vi oss fika på jobbet också! Halva priset på Rosetten (konditoriet i Taberg!) mums!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards