Alla inlägg den 5 juli 2022

Av Helena Häll - 5 juli 2022 10:58

Nu ligger vi och vilar i sängen efter en morgon med spa och frukostbuffé! Vi somnade som sagt redan strax efter nio igår kväll och vaknade strax efter sju! Vid kvart i åtta var vi redan på spa-avdelningen och utnyttjade allt lite till! (Och det bästa var, vi var ensamma nästan hela tiden!) lugnt och skönt var det! Efter en timmes spa gick vi och åt frukostbuffén och är nu lika proppmätta som igår! Så nu ska vi vila lite innan avfärd mot nästa etapp av vår egentidsutflykt, Ullared!

Men för att återgå till gårdagen så kom vi hit strax efter tre och checkade in (vi fick rum 312)! Där packade vi upp lite och vid 16.15 hade vi bokat att vi skulle vara på spat. Det såg lite annorlunda ut sen sist men sen var det också 14 år sedan jag var här sist! (Tack mamma för detektivarbete om när vi var här sist!) Men huvuddelen med poolen och snäckan utomhus var kvar! Sedan fanns det även tre olika bastu, en IR (infraröd), en ångbastu och en vanlig traditionell sauna. Sedan fanns också fotbad man kan bland till själv. Även en pool till med bubbelfunktion, där man ligger ner på ställningar och bubbla! Och även tre olika duschar med olika grader på (15, 25 och 30 grader varmt) och givetvis massa krämer och masker och badsalt osv. Efter vi hade testat allt och spat färdigt efter två timmar så gick upp på rummet, gjorde oss iordning, åt lite snacks för att sedan äta lite snacksbuffé innan vi skulle smälla i oss var 3-rätters! Den bestod av musselsoppa med havets läckerheter till förrätt. Sedan lamm, potatis och rosmarinsås till huvudrätt och dessertbuffé till efterrätt! Dessertbuffén var gigantisk och bestod både av ostar, kakor och godis! Inte konstigt att vi höll på att äta ihjäl oss igår! Men ingen kan ju anklaga oss för att inte ha njutit till fullo. Men ska erkännas att vi saknar våra barn och jag har några känts som det är något jag glömt (dvs. Jag har letat efter barnen) innan jag insett att vi är själva här jag och Martin!

#semester #dag6 #särö #säröhus #småbarnföräldrar #pseudotvillingar #återhämtning

Godmorgon från de utvilade småbarnsföräldrarna!

Poolen med utomhussnäckan är kvar sen back in the days!

Här är nya poolen med bubblor och liggdel i. (Se bilder nedan)

Här är fotbaden!

Här väljer man själv innehåll i fotbaden med olika badsalter!

Den infraröda bastun

De olika duscharna och i mitten en stor skål med is som kommer ner ur röret i taket! Så coolt!

Den stora bastun!

Snacksbuffén innan middagen

Redo för 3-rätters middag (i lugn och ro)

Mums med mat!

Musselsoppan!

Potatis, lamm och sås!

Så gott var det! (Visst har jag lagt upp det snyggt!)

Här är han som gör mitt liv komplett!

Här spanar Martin in efterrättsbuffén!

Såååå mycket gott fanns det på den efterrättsbuffén!

Här är istället delar av frukostbuffén!

Vår frukostvy! Storslaget!

Nu packar vi snart ihop från rum 312 och säger tusen tack säröhus för en avkopplande övernattning för två trötta småbarnsföräldrar!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards