Alla inlägg den 24 april 2022

Av Helena Häll - 24 april 2022 21:05

Ja igår handlade ju inlägget om min banansshopping på barnloppisen så allt annat som hände igår fick snällt vänta!
Vi lekte iallafall utomhus på förskolans gård med barnen igår på eftermiddagen. Inte den förskolan de går på (där leker de ju annars!) men en annan förskolegård och de hade glömt både kärra och cykel ute så vi lekte på en stund innan vi höll på att frysa ihjäl i blåsten. (Läs jag höll på att frysa ihjäl) barnen var dock inte så sugna på att gå in tills jag mutade med yoghurt. Då slängde Elliot sin napp i sanden och kom med bestämda steg! (Han älskar yoghurt om ni nu inte förstod det!)

Efter det var vi på 4 och 67 års kalas! Barnens kusin fyllde 4 och martins pappa, dvs barnens farfar fyllde 67! Det blev god middag, glass, paketöppning, lek, bus och full fart! De var så uppe i varv att de inte ens somnade i bilen hem!

Idag har jag och Max varit på gympa medan Elliot och Martin var ute och lekte. Sen möttes vi upp, bytte barn och lekte lite till innan det vankades lunch och vila för Elliot. Sen har vi tagit det ganska lugnt, lekt inomhus med barnen (det blåser fortfarande typ storm!) sen åt vi tacogratäng och efter lite söndagsmys med varsin padda (medan jag och Martin städade och fixade efter maten) så sövde uppenbarligen Max sig självt idag. Han låg halvvägs under paddan och sov. Hahaha! Men han var iordninggjord för natten så det var ingen fara!
Nu ska jag packa iordning för en ny vecka och sen läsa lite tänkte ja (boken är ju så spännande!) men det är om jag kan koncentrera mig vil säga för grannen spelar, ja ni gissade rätt orientalisk musik för alla grannar idag också!

Max kör Elliot!

Pappa Martin kör Max och Elliot!

Martins mormor och den goda middagen!

Mumsigt!

Det kärleksfulla paret!

Kusinerna har dejt!

Hurra för 4-åringen!

Dagens lek med tågbanan!

Det var den helgen det!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards