Alla inlägg den 18 april 2022

Av Helena Häll - 18 april 2022 21:15

Jaha ja då var denna långledigheten slut. Hur sjutton kan det gå så fort varje gång man är ledig? Imon väntar vardagen igen med jobb, förskola och gissningsvis snart även vab igen. Men just nu är vi friska och dagen har vi spenderat både inomhus och utomhus!
På förmiddagen var vi ute och lekte på lekplatsen och gick på promenad. Efter lunchen när Elliot sov och Martin var och handlade passade jag på att baka lite. Det var ju den där överblivna smördegen som jag bakade med idag också. Men idag blev det smördegssnurror med nutella i. Mumma! (Pirogerna från igår är redan uppätna, det är ett gott betyg!) men la bara nutella i smördegen och snurrade runt den, penslade nedläggning, gräddade och så vips! Klara!, lätt som en plätt!
Sen på eftermiddagen skulle de bytas lite däck. (Ja, vi är sena iår igen!) men med det här aprilvädret som varit iår så går uppenbarligen ingen säker längre. Men men, det krånglade i alla aspekter och tog typ hela eftermiddagen och kvällen men nu är alla åtta däck bytta! (Bra jobbat Martin) nu sitter han förövrigt och skruvar ihop vår nya elgrill (på order av mig!) så vi kan börja grilla på vår balkong snart! Vi har även fixat vår sänggavel vi köpte på Ikea härromdagen, så nu står även den på plats! Det börjar arta sig det här!

#baka #nutellasnurror #annandagpåsk #utelek #bytadäck

Utelek på förmiddagen!

Mina nutellasnurror!

Mellis utomhus!!

Äpple är gott! Han slukade allt inklusive kärnhuset! Hahaha! #fixarfrasse

Elliot gungar!

När Martin bytte däck ville Elliot ge bort vår däckfälg till grannens katt! Hahaha!

Sen tog han dubbla haklappar till middagen!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards