Alla inlägg den 28 februari 2022

Av Helena Häll - 28 februari 2022 20:23

Idag efter jobbet hämtade jag upp Eje och tog med han till BVC! En liten svettig tumanhand utflykt för mamma och son! Men fram kom vi och någorlunda godkänd blev han förmodligen också! 12,2kg och 83cm lång! Och vaccination fick han också och som vanligt sa han ingenting! Ingen av mina barn har någonsin sagt något när de fått vaccin, så skönt (för alla inblandade!) men nu ska han iallafall inte komma dit på ett år igen! Efter det lite svettiga besöket åkte vi hem, jag lämnade av Elliot i min mammas vård och gick och hämtade Max på förskolan! Hans första dag på sin nya avdelning! Det hade gått så bra sa de och han var så nöjd! Och är han nöjd, är hans mamma nöjd!

Till middag idag testade vi ett nytt recept ur kokboken jag köpte på bokrean! Jenny Warséns bok middagstipset! Vi har ju en av hennes andra böcker sen innan och har lagat mycket mat ur den! Så Tyckte det var toppen när jag spanade in även denna bok på rean! I vilket fall gjorde vi en fläskfilégryta med ris till, denna var supergod och enkel att laga! Så testa ni också! Receptet finns bland bilderna sen!

Men avslutningsvis så måste dagen saluteras!! Mina barn har varit friska HELA vabruari!!! OMG!! Varenda dag har de varit friska och på förskolan!! Jag är i chock! Vad hände egentligen? Jag njuter så länge det varar!

#bvc #ettochetthalvtår #nyttrecept #fläskfilegryta #jennywarsén #middagstipset #jennysmatblogg

Elliot på BVC-besök!!

Min nya kokbok från rean!

Här är receptet!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards