Alla inlägg den 6 februari 2022

Av Helena Häll - 6 februari 2022 19:54

Jaha, då var det redan söndag igen. Hur kan helgen gå så fort varje gång? Imon väntar jobb och förskola igen och vi är redan en vecka in i februari. Uppenbarligen går 2022 lika fort fram som helgen gör. Idag har vi kollat os (se dagens sammanfattning nedan) sen har vi vart ute, Max och martin fick till stadsparken och jag och Elliot gick en promenad like the good old days (när han var bebis då), dvs vi gick till kyrkogården. Både dunkehalla och slottskyrkogården! Och så kollade vi givetvis på massa fordon där emellan! Nu på kvällen åt vi ostfylld köttfärslimpa som martin brukar göra! Alltså den är så god! Han kan minsann min Martin! Nu ska jag krypa upp i soffan och läsa lite bok innan jag däckar för idag! Men innan ni däckar kommer här min OS-sammanfattning för idag;

Om nu gårdagens femteplats för längddamerna var en enorm besvikelse så var herrarnas sjätteplats så rolig! William Poromaa gjorde ett riktigt bra lopp och slutade sexa! Bra jobbat! Bättre än förväntat! Sen kom dagens höjdpunkt: Nils van der Poel! Efter jag ha haft hjärtat i halsgropen under hela hans skridskolopp så lyckades han ta guldet! Hurra!! OS-guld nummer två till Sverige! Men jag hade nästan förväntat mig att han skulle vara mer överlägsen så jag var så nervös när han åkte. De roliga var dock när vi suttit och tittat på skidskosändningen en bra stund (det var bara två par kvar i tävlingen) så säger martin; varför tittar vi på det här? Är det nån svensk med eller? Eh, ja Martin! Den regerande VM-mästaren och den nuvarande världsrekordhållaren och han som förväntas ta guldet, det är han vi väntar på. Han är svensk. Tacka gudarna för det!

#söndag #os #os2022 #svensktguld #skidskor #promenad #ostfylldköttfärslimpa

Ute på kyrkogårdstur med min yngsta son!

Puss på dig lillebror!

Tjoooohooo! Guld nummer två till Sverige!

Sportbladets bild säger mycket om hur still jag var i vardagsrummet.. (dvs inte alls!) jag var så nervös! Men sen hade vi segerdans!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards