Alla inlägg den 14 maj 2023

Av Helena Häll - 14 maj 2023 21:47

Då var det då resten av helgen som skulle avhandlas iom att vi redan betat av eurovisionvinsten! (Herregud hon vann verkligen! Galet!). Så fredag bjöd på solsken och jobb, innan det var dags för säsongens sista seriequiz. Är final om två veckor men i fredags var sista serieomgången och vi var tvungna ha minst 10p för att ingen skulle lyckas gå om oss i serien! Vi fick 20! Hejja oss! Vi vann serien IGEN! Hahaha!

I lördags var det då en förmiddag utomhus för att sedan vila upp oss lite innan det stora äventyret! Vi skulle äta på restaurang! Ja inte en fancy restaurang utan vi skulle gå till Max och äta hamburgare. Det är första gången barnen var på restaurang (om man täckande bort när de var små bebisar!) men det gick faktiskt ganska bra och barnen var helnöjda! Och det är ju huvudsaken. Vi lekte även på två nya lekplatser än innan restaurangen och en efteråt! Sedan gick vi hem och barnen lyckades hålla sig vakna men sen däckade de som två stockar och vi städa upp lite innan Anna kom för en eurovisionkväll att minnas!

Idag var vi som vanligt ute på förmiddagen. Sedan på eftermiddagen var det dags för mig att tillsammans med pappa, min bror, min moster och hennes man och mammas två bästa vänner att gå till spira och se dansföreställning som mamma är med i. Hon har övat i flera veckor och är med som amatördansare i dansföreställning eldfågeln. Hon är en gul katt! Hahaha! Men det var väldigt trevligt att se och mamma var jätteduktig! (Och de andra också!). Efter föreställningen åkte vi hem till mamma och pappa och käkade libanesisk mat ihop med min moster och hennes man. Super gott och trevligt, även om Max var som en speedad racerbil i hela lägenheten och hade glömt öronen hemma! Men vi överlevde det med! Och sen en stund tillbaka sover hela familjen, jag har gjort klart mina utvecklingssamtal inför morgondagen. Så nu ska även jag krypa ner och tacka för den här helgen! Men återigen vilken höjdpunkt att vi vann eurovision!

#helg #eurovision2023 #vinst #quiz #familjemiddag #restaurangbesök #max #spira #dansföreställning #eldfågeln #sambosak

Fredagsmyset! Barnen hade somnat och vi hade vunnit serien!

Lek i lekpark innan restaurangbesök på Max!

Dags att beställa mat!

Nöjd Max på Max!

Elliot på Max.

Familjemiddag!

Dagens fruktpaus i ytterligare en av helgens lekplatser!

Hela gänget samlat i väntan på mammas dansföreställning!

Jag och lillebror!

Hejja mamma(katt)!

Kattmamman!

Libanesisk middag! Gästerna först, Om de hinner!

Av Helena Häll - 14 maj 2023 08:18

Nu har jag inte bloggat på hela helgen! Men givetvis ska vi börja med det som hände nu inatt!! VI VANN EUROVISION SONG CONTEST!!!! Ahhhhh!! Hurra!!! (Dansar och jublar som en dåre fortfarande)! Helt galet!! Det stod mellan Finland som tävlade för sina andra seger för Finland som land och Loreen som tävlade för sin andra vinst som artist och Sveriges sjunde eurovision seger! Och hon lyckades! Hon blev inatt den första kvinna att vinna eurovision song contest två gånger! (Bara Johnny Logan har lyckas med detta men han är ju man!). Så nu är vi lika med Irland med sju segrar var i eurovision. Och 2024 ska det nu gå i Sverige, då vi dessutom firar 50 år jubileum för Abbas vinst OCH 40 år sedan Herreys vinst! OMG! Undra när de släpper biljetterna? Jag måste gå! Det var ju då vi var på Eurovisionsfinalen, när Loreen vunnit för 11år sedan och kalaset gick av stapeln för 10år sedan i Malmö! Herregud tänk att det redan har gått 10år sedan vi var där! Men i vilket fall! Hon vann, hon vann, HON VANN!!!!

Resten av helgen får jag berätta om i ett senare inlägg! Nu ska jag njuta av mitt kaffe på balkongen medan barnen tittar på spiderman på TV:n! Hörs senare igen!

#eurovision #eurovisionsongcontest #eurovision2023 #loreen #vinst #historisk

Jag och Anna laddar upp inför kvällen!

Heja Loreen!

Hon vann!!!

Tjoho!!!

Här är vi! På eurovision contest finalen 2013 i Malmö.

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards