Alla inlägg den 11 februari 2023

Av Helena Häll - 11 februari 2023 23:12

Jaha då var den här lördagen över! Vi började med lite sovmorgon innan vi åkte och lämnade barnen hos Martins föräldrar, vi skulle nämligen ombesiktiga vår lilla fiesta. Denna lilla bil som lever sitt egna liv och krånglar med att starta en hel del. Och mycket riktigt när vi ska åka från Martins föräldrar och har 15min på oss innan vi ska vara på bilbesiktningen så startar den inte. Jaha ja! Kul bil! Martins pappa fick springa ut med startkablar och genom deras bil gick fiestan igång och till bilbesiktningen var vi ungefär 30sek sena! Då är det en bit att åka med! Den ni! (Rallyhelena körde!) Dagens svettiga moment avklarat! För bilen gick igenom ombesiktningen och vi fick tipset av en kille på besiktningen att man ska låsa in sig själv i bilen med den fjärrstyrda nyckeln och vips så startar bilen! Och banne mig, det funkade! Killen visste vad har pratade om! Han har räddad oss från många problem framöver! (Han borde få pris för matnyttiga kunskaper!) efter besiktningen åkte vi och tvättade båda bilarna innan vi hämtade hem barnen igen! Sen har vi mest tagit det lugnt! Barnen är pyttelite snoriga fortfarande så vi var hemma och lekte medan Martin va och handlade, sen lagade vi kycklinggryta och ris innan läggdags (för barnen då!) och sedan kollande av mello (utan barn!). Överlag sämre än förra veckan och svårtippat! Min tippning gick fullständigt åt pipsvängen! Hahaha! Men det var väl för ingen stack ut tillräckligt mycket! Så än sålänge Jon Henrik Fjällgren och co från förra veckan som är bäst! Nu har jag benar ut lite DNA-matchningar från mina 10 tusen nya släktingar. Av de med 15 bäst träff har jag lokaliserat 13 av dem till vilken gren i mitt släktträd de tillhör och 4 av dem vet jag exakt var i mitt släktträd de hör hemma. (De är från samma gren på farfars sida!). Så någonstans kommer man väl framåt antar jag! Nu blir det sängen och försöka att stäng av lite och försöka bara njuta av sömnen. För inatt har jag uppenbarligen legat på min opererade arm och iom att nerven ligger på insidan av armen istället så har jag legat och tryckt på den hela natten (omedvetet!) och vaknade och hade ganska ont i hela armen. Nu är det mest bara armbågen som fortfarande gör ont, men det är jag ju van vid även om det var längesen jag hade såhär ont o den!

Tvätta stora bilen!

Elliot (och Max) va och lekte med farmor och farfar ute!

Sen lekte de innan och de ser ut som Max fick ett viktigt samtal och Elliot sköter anteckningar på datorerna. Vilket dreamteam de är!

Halva eftermiddagen gick runt i pyjamas och sen åt han ris rakt ur kastrullen. Nu har han somnat i samma pyjamas som han åt kycklinggryta och ris i, ja ni kan ju tänka er själva hur fläckig han var!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards