Alla inlägg den 5 februari 2023

Av Helena Häll - 5 februari 2023 21:54

Söndag, och barnen är fortfarande halvkrassliga. Det pendlar liksom upp och ner och det går ju inte säga till dem att ta det lugnt heller. Det vet de inte vad det är nämligen. Hahaha! Men det är ungefär vad vi försökt göra idag. Ta det lugnt! Så barnen har tittat på tv och lekt typ hela dagen! Ja de har provat Martins gamla mössor också (se bilden nedan sen!) så söta är de i Martins gamla mössor.

Jag själv har försökt lösa lite släktmysterium. Martins morfar har gjort ett sånt där DNA test som administreras av Martins kusin. Så hade de fått en träff på en person som de inte visste vem det var. Så den personen har jag grävt fram idag. Det var Martins morfars syssling! Men det tog lite letande innan jag luskade ut det och på vägen så hittade jag massa andra människor. Många av dem var begravda i Jönköping och på de två kyrkogårdarna närmast där vi bor. Så på min lilla egentidspromenad idag så gick jag och letade gravar. (Och hittade dem!) efter lite letande. Det var ju nämligen snöstorm och vräkte ner snö så gravarna var snötäckta och jag höll halvt på att slå ihjäl mig också då det var svinhalt under snön. Så det var ändå dagens goda gärning men får nog komma tillbaka i sommar sen och fotografera igen!
Nu på kvällen har jag även börjat på ett nytt pussel efter några dagar vila från det. Har än så länge sorterat upp bitarna. Så får jag börja lägga dem imorgon.

Barnen i Martins gamla mössor! Den gröna på Max huvud har Martin sytt själv i syslöjden.

Välkommen till ett snöigt Dunkehalla! Zoomar man in ser man hur mycket det snöar!

En snöig och blöt släktforskare på G hem.

Detta nyinköpta roliga pussel har jag sorterat upp nu ikväll!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards