Alla inlägg den 7 augusti 2022

Av Helena Häll - 7 augusti 2022 21:21

När Martin och barnen gick på semester så började vi deras ledighet med en tur till landet. Idag avslutade vi min semester med just en tur till landet! Det var betydligt bättre väder i juni när vi började semestern än vad det var idag (15-16 grader och bitvis en del regn). Men vad gör väl det när vi var i skördartagen rejält! Först började vi med en tur till skogen! Det började väl kanske inte på topp, vi hittade tre blåbär (som Max åt upp direkt) och sen började det regna och barnen tyckte det var roligare och kasta sten i ån än att gå i skogen. Sen fick Elliot ett totalt sammanbrott innan allt gick lite bättre i och vi hittade faktiskt en del svamp! Hurra!

Sedan var det dags för lunch innan vi tog oss an vad som hittades i trädgården! Där plockade vi några hallon, åt lite krusbär och sen plockade vi 7863 svarta vinbär! Typ iallafall! Det var en never ending story på dom svarta vinbären. Våra här hemma är övermogna eller bortplockade, men på landet där finns det bär! Trodde Max skulle förvandlas till ett svart vinbär ett tag så många åt han! (Han var hel nöjd!) Elliot han hjälpte istället till och skörda potatis ur potatislandet! Så vi var väldigt produktiva, kan säga att barnen somnade gott i bilen hem sen!

Eftermiddagen har dock varit lite svajigare humöret för båda grabbarna! Men nu har de somnat och jag har packat iordning för morgondagen då jag ska åka och jobba igen. Resten av familjen får njuta en vecka till, jag börjar med en nätt liten arbetsdag på 06.00-16.30 Så skulle blogginlägget utebli imorgon så har jag redan somnat!

Skogsturen började bra! (Ska tilläggas att det dessutom regnade också!)

Men sen hittade de en å att kasta sten i.

Innan Elliot bröt ihop!

Men sen vände det! Hurra! Svamp!

Lek i trädgården!

Max!

Svärmor rensar svamp!

Några hallon och blåbär hittades det!

Eje visar potatisen han lagt i korgen!

Dags att plocka svarta vinbär!

Hurra för vinbär!

Se! Han var inte bara sur ute på tur! Äta svarta vinbär rakt från busken var toppen! (Vi hittade även ett mosat i hans hår nu på kvällen! Hahaha!)

Svarta vinbär i mängder!

Fika innan hemfärd!

Bulle!

Äta bulle är kul!

Min älskade man fixade min dricka lite lyxigare till hämtmaten idag! Tänk vad lite som behövs för att man ska känna glädje över det lilla extra! Han är guld värd!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards