Alla inlägg den 2 augusti 2022

Av Helena Häll - 2 augusti 2022 21:57

Idag på eftermiddagen bestämde vi oss för att premiärbesöka vårt länsmuseum. Ja, alltså jag och Martin har ju varit där innan men det var premiär för barnen. De har ju mycket för barnen där bland annat ett typ sagoland med tema John Bauer! Super fint och mysigt! Men mina grabbar röjde i 300-blås. De kan ju liksom inte ta det lugnt utan blir så exalterade så de är överallt. Men de tyckte det var roligt och så träffade de på några kompisar från förskolan också. Vi tog även ett besök på deras skaparverkstad och en sväng upp på övervåningen mest för det var kul att gå i trappor.

Efter länsmuseet var vi på stadsbiblioteket som ligger vägg i vägg. Där läste vi böcker (och kors i taket) de satt still! En stund iallafall! Elliot är en fena på det där och kolla i böcker. Max tröttnar mycket fortare! Men härlig eftermiddag blev det iallafall!

Nu på kvällen har vi ätit lasange och sedan vid läggningen ville Max ligga själv på sitt rum och natta sig själv. Så Martin rullade ner och sa godnatt och gick, när han kom tillbaka så hade Max somnat! Alltså lilla plutten! Han börjar bli stor nu när han nattar sig självt!

Nu sitter jag och Martin och njuter av varsitt glas bubbel och lite chips och njuter av den totala tystnaden. Eller ja Martin spelar dataspel med hörlurarna på, så jag njuter av tystnaden till fullo!

Bilderna är lite suddigare och sämre kvalité än vanligt (jag skyller på att jag tog dem med Martins mobilkamera!)

He looks like a ghost!

Mamma mu säger Elliot. Det var en älg.

Max var i gasen!

Familjen upptäcker!

Här kan man klä ut sig!

Max ritade i ungefär 10 sekunder. Jag hann ta en bild!

På biblioteket

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards