Alla inlägg under juni 2023

Av Helena Häll - 8 juni 2023 22:19

Idag har jag öppnat mina två paket från HM jag hämtade igår. Jag har för en gång skull köpt något till mig själv! En byxdress, en kofta och en ny handväska! Allt passade! Byxdressen var så skön dessutom! Och koftan varm och go! Det ända jag har att klaga på är att jag tyckte snöret till handväskan var för kort. Hade velat ha det längre! Men en ny handväska var jag ju i behov av eftersom jag glömde fylld choklad i min gamla. Som smällte. Och sen hade jag en härlig röra av choklad med kletigt innandöme överallt! Jag fick slänga handväskan! Så nu köpte jag en ny! Glömde givetvis ta kort på den! Och nu har jag gått och lagt mig (och smörjt in fötterna) så nu går jag inte upp igen!
Men köpte ytterligare en överdrsgströja och badtofflor på lager 157 också! De tog jag iaf kort på!

Annars skulle vi gå till banken idag och fixa Martins bankid. Banken stängde 15. Eh, okej. De hade öppet 9-15 och ska man fixa nytt BankID så måste man gå dit. Alla som jobbar över de tiderna då! Ja det är så märkligt det här! Men Martin får gå dit nästa vecka istället. Vi var iallafall och lekte snabbt i Hamnparken, kollade på brandbilar och åkte hiss! Nu blir det en god natt sömn! Redan fredag imorgon!

Min byxdress med kofta!

Överdragströjsn från lager 157

Nya badtofflor!

Max vid Vättern!

Av Helena Häll - 6 juni 2023 22:33

Idag har vi badpremiär i familjen! Först åkte vi till västersjön men där blåste det så förfärligt från fel håll. Så Elliot höll på att förvandlas till en isbit efter 2 minuter. Så vimplar till axamo istället, där va det mycket bättre! Så vi badade nästan non stop i 2 timmar, och grävde i sanden och fikade. Och både jag och Martin doppade oss helt och hållet! Och barnen badade också nästan allt! Max älskar ju att bada, det gör Elliot också men han fryser mycket lättare också. Så tillslut fick vi åka hem när deras läppar började bli blå! Haha!

Nu på kvällen firade vi (eller vi firande väl inte så värst mycket) nationaldagen med att grilla hamburgare! Det var längesen vi åt det, så det var supergott. Och barnen åt nästan en hel hamburgare var också!
Nu blir det till att krypa ner och sova lite inför kortveckan som kommer! Fasen vad skönt de ska bli med tre arbetsdagar, det är lite lagom sådär!

Axamosjön! Vi var nästan ensamma när vi kom!

Bada! Bada! Bada!

Även jag doppade mig!

Här grävde vi massa i sanden!

Fikatajm!

Grillmästaren!

Innan jag hann hämta kaffefilter som vi har för att underlätta att äta hamburgaren hade han redan huggit in!

Sen blev det lättare!

Max äter burgare med!

Av Helena Häll - 5 juni 2023 23:27

Idag fick jag lite mat hos anna och Henrik! Super gott!! grillade biffar, ungsbakad potatis, sallad och såser! Så skönt att bara sitta ner och vila och få äta i lugn och ro! Och så fick jag lite drinkar och trevligt sällskap!
Så det får räcka för idag (är tredje gången jag försöker få ihop något, de andra gångerna har jag somnat!)

Av Helena Häll - 4 juni 2023 22:53

Jag kom på att jag inte redovisat böckerna jag läst i maj månad. (Yippie, tänker ni!) men jag har ju mitt bokmål på att när året är slut ha läst minst 50 böcker! Nu när maj är slut och jag summerar, så är jag över halvvägs. På fem månader har jag betat av 30 böcker! Trots att maj nu BARA innehöll tre böcker. En seriesvit i (förtillfället) tre delar, senast boken släpptes nu den 20 april. Hoppas på att det kommer fler delar för dessa böcker tyckte jag var bra! De är serie om en f.d fbi-agent som får jobb på polisen i Karlstad och utreder mord där. Sen får ni läsa själva, men dessa kan jag verkligen rekommendera!

Peter Mohlin & Peter Nyström - Det sista livet (Agent John Adderley - del 1)
Peter Mohlin & Peter Nyström - Den andra systern (Agent John Adderley - del 2)
Peter Mohlin & Peter Nyström - Den tysta fågeln (Agent John Adderley - del 3)

Annars idag har vi inte gjort så mycket, varit ute på förmiddagen och sen på eftermiddagen var Martin iväg själv en sväng med barnen medan jag var hemma och vilade och städade lite. Sen hade vi filmmys, taco-kväll och bad på schemat! Supermysigt tills Elliot insåg att han inte fick någon napp idag heller när han skulle sova! Men poäng till mig och Martin för nu ör det tredje kvällen han somnar utan sin napp. Även om det var en del högljudna protester!

Godmorgon! Skratta sa deras mamma!

Ok, le istället då sa jag! Hahaha!

Ostpicknick på mattan!

Här äter de upp sin medhavda matsäck!

Och gick till lekparken!

Av Helena Häll - 3 juni 2023 22:37

Ikväll har jag och Martin haft spelkväll! Så mysigt! Det var så himla längesen vi gjorde det! Alltså säkert över ett år sen vi satt ner och spelade spel tillsammans! Vi gör ifs ganska lite saker ihop just nu med två små barn som suger musten ur en totalt. Så när de somnat vill man bara va själv ibland! Men idag så slog vi på stort! Två spel spelade vi, vi drack läsk, åt chips, dip och svenska jordgubbar! (Oh my, vad goda de var!). Kvällen slutade lycklig för alla inblandade också, då jag vann första spelet ticket to ride Europa. Jag vann ifs väldigt överlägset! Hahaha! (69p mot 140p). Men sen spelade vi när då då, och det spelet vinner Martin alltid!! Alltså verkligen alltid!

Annars idag har vi varit i friadalen på förmiddagen, sen var Martin och Elliot och handlade också sen var vi ute på eftermiddagen en sväng igen, innan vi gick hem och grillade till middag! Sen somnade Elliot för andra dagen o rad utan sin napp! Tjoho! Det tog lite tid, men den halverades nog från igår, så fortsätter han i den takten så kanske han tar efter sin storebror som bara lägger huvudet på kudden och somnar. Idag tog det nog 30 sekunder för max att somna! Nu ska jag med slå mig till ro i sängen och ta igen lite sömn efter en sen läggning igår!

Ticket to ride

När då då?

Fick en jönköpingsfråga!!

Nöjd Elliot i affären!

Lasten är packad!

Kurragömma!

Klättra på spindelnätet i lekparken!

Av Helena Häll - 2 juni 2023 23:34

Idag var jag på AW med Mikael och Patrik. Det är två av mina närmsta killkompisar sen länge tillbaka. Var ett tag sen vi sågs så vi passade på att dricka lite gott och umgås i solen! En riktig höjdarkväll! Nu väntar långhelg för mig! Fyra dagars ledigt! Tjohoo! Det var en bra start på helgen!

Av Helena Häll - 1 juni 2023 21:19

Idag har dagen varit fyllt av besök för våra barn! Morgonen började med att Elliot skulle till tandläkaren! Det efter jag åkt till jobbet så mamma fick komma hit och ha Max. Sedan efter jobbet hämtade jag upp Max för att åka till BVC och hans 4-års kontroll! Han blev godkänd (tror jag) trots att han inte ritar några huvudfotingar! Men han klarade alla andra tester med bravur! Det var inga problem alls! Sedan åkte vi hem, hämtade upp Elliot och hängde med mormor igen. Jag lagade ajvarkycklinggratöng till middag, bjöd min mamma och barnen på det! Det gick hem! (Kanske för de hade fått linssoppa på förskolan och va svinhungriga!) hahaha! Men nu sitter jag uppkrupen i soffan och är helt slut! Jag har läst en stund, nu tänkte jag duscha och sen gå och lägga mig! Och imorgon väntar ju äntligen lite långledigt igen! Fyra dagars ledigt! Oj vad jag ska vila upp mig, nä just det jag har ju två små barn att underhålla från arla morgon till kvällen!

Elliot är hos tandläkaren!

Max rider gunghäst på BVC!

Sen gör han hörseltest!

Allt han gjorde klistrades upp på ett tåg!

Sen bjöds det på ajvarkyckling!

Mums så gott!

Här har ni receptet!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards