Alla inlägg den 5 september 2023

Av Helena Häll - 5 september 2023 22:34

Jag lovade ju igår att jag skulle uppdatera er kring vilka böcker som blivit lästa i augusti! (Tjoho tänker ni! Eller?) vilken kultur tisdag förövrigt med boktips och mitt tidigare dokumentärtips! Kulturtanten Helena i sitt esse! Men i augusti blev det iallfall fyra böcker (med nöd och näppe) sista lyssnade jag klart på 31 augusti! Haha! Men skam den som ger sig! De fyra böckerna var:

Viveca Sten - Botgöraren (Åremorden - del 3)
Johanna Mo - Skuggliljor (Ölandsbrotten - del 2)
Anna Jansson - Dotter saknad (Kristoffer Bark - del 1)
Johanna Mo - Mittlandet (Ölandsbrotten - del 3)

Nu med dessa fyra böcker inräknade så har jag läst 44 böcker iår, mitt mål var 50! Jag lär ju klara det med råge! Eller så blir det som förra året att när jag klarade målet så tappade jag tempot och bokantalet per månad sjönk! Men det återstår att se!

#läsa #bokmål #böcker #boktips #50böckerpåettår

Bland annat den här har jag läst i augusti!

Av Helena Häll - 5 september 2023 22:24

Min gamla chef från KFUM - ungdomsgården där jag jobbade för en herrans massa år sedan. Och ja vi har ju bott granne när vi var små barn och hans lillebror är lika gammal som mig och gått i min parallellklass. Ja what ever hur jag bekantskapen ser ut. För det är inte det jag vill poängtera utan något helt annat. Det är hans dokumentär han har gjort! Fredrik Boltes tjockumentär! Där han filmat sin resa från att väga 160kilo och genomgå en gastric bypass och livet efter det. Och jag kunde inte sluta titta på den! Den är fantastiskt bra gjort! (Kan va partisk eftersom jag vet vem han är!) men den är rak, ärlig, rolig, gripande och utan filter, precis som Fredrik Boltes även är som person. Han bjuder på sig själv ur alla livets vinklar och vrår! Tack för en fantastisk upplevelse och en hejdundrande dokumentär! (Den borde vinna priser!) (var jag partisk nu igen?)

Jag försökte länka till den, funkar de inte, kopiera länken och klistra in den så ska de nog lösa sig!

https://www.svtplay.se/klipp/8vvVEMg/smygtitt-min-tjockumentar

#svt #svtplay #fredrikboltes #mintjockumentär #dokumentär

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards