Alla inlägg den 14 april 2024

Av Helena Häll - Söndag 14 april 20:24

Idag fyllde barnens kusin år! Så på eftermiddagen var vi bjudna på kalas hemma hos Martins syster med familj! Men innan det, på förmiddagen var jag först en snabbis på asecs och köpte sista presenten till Erik! (Kan dock ha glömt att de öppnar 11 på söndagar och inte 10! Så fick göra en stopp på hemmahallen först!) men sen när jag kom hem var vi jag ute med barnen i över 1,5h (vi höll på att blåsa bort!!) detta medan Martin bytte däck på ena bilen! Sen var det då dags för kalaset! Vi bjöds på grillade hamburgare och korv. Sen var det tårta och fiskedamm och massa lek! Barnen somnade ganska ovaggade idag vill jag lova! Efter fullt ös medvetslös hela eftermiddagen. När barnen hade somnat passade jag på att städa upp lite i lägenheten och pussla klart mitt pussel! Årets andra Wasgij pussel, ett sånt där ni vet där man inte ska pussla motivet på kartongen utan, just i detta fall, pussla vad tanten på bilden ser! (Bild ser ni nedan!) Detta Wasgij var riktigt roligt att pussla! Ibland kan de vara riktigt svåra när man aldrig vet vad de ska bli. Men detta gick hyfsat smidigt! Nu ska jag njuta av den totala tystnaden som råder eftersom barnen sover och Martin är ute och byter däck på vår andra bil just nu. Söndagsnjuter!

#söndag #kalas #pussla #wasgij

Förstutevistelse med dessa två!

De var ute på utflykt med dockorna! Sötungarna!

Dags för kalas med kusinerna!

Så fin tårta!

Lyckan när man får godis i fiskedammen!

Man ska pussla vad tanten i blått (mitt i bilden) ser framför sig. Vad är det hon tittar på? Och vill ni inte se hur motivet blev så kolla inte på nästa foto för där får ni svaret!

Såhär blev det! Man får lite ledtrådar av bilden på kartongen bland annat pilen där det står Hotel magnifico. Men byggarbetarna har visst tagit lite ledigt de också.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards