Alla inlägg den 20 mars 2022

Av Helena Häll - 20 mars 2022 21:31

Ja till min stora bedrövelse är avslutet på skidskyttesäsongen här! Idag kördes de sista loppen och jag får vänta ända till november igen till världscupen drar igång på nytt! Undra vad jag ska göra med all min ledig tid. Haha! Skämt och sido! Jag har fått muta mina barn för att jag ska få se skidorna på helgerna! Så nu kan vi spendera ännu mer tid ihop! (Eller isär vilket man också behöver ibland)

Jag har också testat en huskur idag! Som på riktigt verkar fungera! Eller så var det bara slumpen, vem vet! Men Elliot har haft problem med hosta på nätterna. Ingenting på dagarna, men så fort han lägger sig ner så börjar han hosta. Så för att han ska få sova lite bättre (och resten av familjen med) så testade jag att skiva rå gul lök och lägga på en tallrik sen hälla kokande vatten över och låta detta stå i närheten av han i sovrummet. (Jag ställde det under sängen) och så öppnade jag fönstret på den minsta minimala glipa och sen dess så har han slutat hosta! Voilà! Jag får bara inte glömma tallriken med lök där under sängen!

Och mitt uppe i allt mitt fixande med denna lökande huskur så höll jag på att missa Mondos världsrekord i stavhopp! Men jag missade bara ansatsen och såg hoppet. Så nu är karln över 6.20 Härligt att jag iallafall har lite friidrott att kolla på nu när skidskyttet som sagt är slut!

Nu ska jag strax sussa för att imorgon åka till jobbet så där tidigt igen. Dock inte 5.30 som i fredags utan jag måste åka 6.30 istället! Så en liten sovmorgon får jag, om Elliot inte har vaknat av löklukten innan dess!

#skidskytte #sportnörd #huskur #rålökmothosta #friidrott #världsrekord #stavhopp

Hej då skidskyttet!

Huskur jag googlade! Just denna var från ekotipset!

Klädkod hemma hos oss idag! Hahaha! De två är för söta!

Bygga torn!! (Notera även att Elliot redan spillt ner hela sig och redan fått byta outfit!)

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards