Alla inlägg den 29 mars 2022

Av Helena Häll - 29 mars 2022 22:33

Idag kom aprilvädret, trots att det bara är mars! Under förmiddagen var det ändå ganska behagligt och vi var i skogen med barnen på jobbet. Men sen! Fasiken var kallt det blev och till råga på allt, det började snöa! Massvis! Just som vi bestämt oss för att gå ut med barnen och äta mellanmål utomhus! Jag slutade nämligen tidigt och Martin vabbade så vi fick ut alla inblandade och barnen lekte som bara den med allt grus de kunde hitta. Tacka gudarna för att de älskar att vara ute! Sen tog vi då det där mellanmålet, sittandes på en bänk utanför deras gammalfarmors Maggans äldreboende! (Martins farmor). Men Hujedamig vad kallt det blev tillslut, så efter 1,5h gav vi upp och gick hem och kollade på Paddington och gjorde spicy kycklingtacolasange! Mumsigt värre! Imorgon är det min tur att vabba! Och jag ska passa på att packa upp mina saker jag hämtade ut på footly idag! Det ska ni få höra mer om imorgon! Nu tackar jag för mig efter att ha plöjt ytterligare två avsnitt av familjen Bridgerton! Jag känner redan tomheten att det snart är slut!

#väder #bakslag #aprilväder #snö #familjenbridgerton #footly #secondhand

Här sitter dom, mina barn, på en bänk utanför gammelfarmors äldreboende och käkar varsin mellanmålsmacka! De ser ut att föra en intressant konversation sinsemellan!

Snön började komma!

Och Martin leker tittut!

Vår spicy kycklingtacolasange! (Man bygger flera sånna här lager på varandra som en lasange!)

I morse när jag gick upp så hade vi en snorig Eje i sängen! Vill förtydliga att mina ansikte var i höjd med hans fötter och rumpa! Jag fattar inte varför jag alltid får fötterna!!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards