Alla inlägg den 17 juli 2018

Av Helena Häll - 17 juli 2018 22:47

Så då är det bara Stockholms vistelsen kvar av vår roadtrip att berätta om! Vi framkom till Stockholm på söndags eftermiddagen lagom för att installera oss i vår hyrlägenhet i Martina och hannes förening. En källarlägenhet i huset bredvid som de hyr ut till besökare! Kanon att bo där eftersom det var lite svalare, hehe! Har sovit kanongott i två nätter, vi skojade om att vi kunde flytta in där för gott! Men i vilket fall i söndags hängde vi mest och kollade på finalen i fotbolls-VM, åt tacos och va och kvällsbadade, så härligt vad det! Vi åkte till något dom hette sjöstugan vid Brunnsviken i Solna, vattnet var ljummet och det var helt ljuvligt! Efter åkte vi hem och såg filmen deadpool innan läggdags!

I måndags bestämde vi oss för att göra något annorlunda i Stockholm, vi tänkte vi skulle gå till en sandstrand och bada! Så på med joggingskorna och till att börja promenera.. typ en timme skulle promenaden ta.. i strålande solsken, och klass 2 varning för värmebölja! Hahaha! Ja men full normalt! Men fram kom vi till badstranden, en liiiiten sandstrand som hette brunnsvikens strandbad (samma typ sjö vi kvällsbadade i dagen innan men på ett annan ställe!) där låg vi och stekte i några timmar tills Martina hämtade oss med bilen så vi slapp gå hem! Sedan käkade vi lite och softade på hemmaplan tills vi på kvällen gick och köpte glass och i den kompakta värmen så gjorde vi en favorit i repris, vi åkte och kvällsbadade igen! Sedan blev det lite kvällsmat innan vi deckare i säng!
Och så var det idag också, nu är vi ju nästan ikapp oss i realtid.. men den storyn får ni minsann imon, nu ska jag sjunga allsång i bilen resten av resan hem!

#roadtrip #stockholm #solna #brunnsviken #strandbad #promenad #värmebölja #bada #semester

Här kvällsbadade vi

Här är vår promenad vi gick i stekande hetta!

Det här kom vi fram till efter vår promenad.

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards