Direktlänk till inlägg 11 maj 2017

Soppdag och esc-semi 2

Av Helena Häll - 11 maj 2017 23:11

Idag har jag av någon mystisk anledning ätit soppa båda till lunch och middag! Haha! Undermedvetet har jag väl haft sopptorsdag! Jag äter ju aldrig soppa i vanliga fall, tycker ju inte jag blir mätt, men jo jag är mätt fortfarande efter ha ätit en underbar fisksoppa på tjejmiddagen hos Emma innan! Den är så fantastiskt god! Sen åt vi semifreddo till efterrätt, det slog mig att jag nog aldrig har ätit det innan, men gud så gott det var! Det tyckte även Elsa som fick syn på efterrätten när vi nästan va färdigätna med den! Typiskt!
Även idag har det varit semifinal i Eurovision song contest och mina tankar kommer givetvis efter mina soppbilder, nedan!

#torsdag #soppa #sopptorsdag #ärtsoppa #fisksoppa #semifreddo #tjejmiddag #esc #esc2017 #esckiev #escsemi2

Lunch vid londonpusslet och med en ljudbok i öronen! #pussel #lunch #london #ljudbok #dirigentenfrånstpetersburg

Tankar från semi 2..

det börjar med att telefonen ringer.. haha! Va fan! Jag svarade med att jag minsann inte hade tid att prata nu när det var Eurovision song contest semi!
De börjar visst med att slakta lite eurovision hits med att göra dom med ukrainsk stil.. slutsats, jag hade kunnat prata lite längre i telefonen..

Serbien: bra start! Riktigt bra start! Jag gillar denna låten skarpt! Men står lite för still bara!

Österrike: Gud så tråkig.. gäsp! Jag går och kissar!

Fyr makadonien: vet inte vad jag tycker riktigt.. lite konstig låt och jag vet om hon kan sjunga egentligen. Lite popig refräng dock.. dansnummret har hon nog hittat på själv..

Malta: efter alla ballader i tisdags så är det här en av de bättre (ja det var den första riktiga idag!) men jag menar med tisdagen med. Hade velat att det hände mer, men hon sjunger väldigt bra!

Rumänien: okej, Rumänien har skickat en rappare och en tjej som joddlar.. va fan tävlade dessa inte för Österrike istället?! Suck! Men hon kunde ju sjunga iallafall men va hjälper det.. katastrof!

Nederländerna: tre systrar i samma kläder.. eller förlåt, lika dana kläder.. de kan verkligen sjunga men lite tråkig låt, det händer inget med låten och inget på scenen. Hade ju vart lite roligare om de verkligen haft ett och SAMMA klädesplagg på sig! Hehe..

Ungern: en ungersk version av svenska nano, hade vi skickat nano hade de kunnat va look a likes! Fniss! Men åter till allvaret! Jag gillar ju denna låten, den sticker ut på ett bra sätt.. suck, tills han började rappa.. hade han bara hoppat över det är den kanon!

Danmark: helt okej, lite tråkig tyvärr, hade kunnat va så mycket bättre, blir lite för likt allt annat..

Irland: han har jättestora ögonbryn, men blundar jag så är det en bra ballad.. pampig!

San marino: att detta landet aldrig ger upp, de skicka samma skit varje år! Suck! Passar på att ta mina tabletter och min sista spruta!! Woop Woop!!

Kroatien: cool låt ändå! Och karln kan sjunga riktigt, riktigt bra! Med båda sina personligheter!

Norge: men Norge hur tänkte ni nu? Hade ni skickat något som "monster like me" i år hade ni vunnit, nu ska ni nog köpa en lott om ni går vidare!

Schweiz: detta gillade jag! Lite normalt och snyggt nummer efter massa konstiga bidrag! Stor tumme upp!

Vitryssland: men va fan! Vad är nivån ikväll? Skjut mig långsamt!

Bulgarien: mycket bra låt! Mycket bra scennummer, åh just det ja, det var ju gjort av svenskar! Såklart! Haha! Överväger om detta ska bli Bulgariens första Eurovision vinst! (De kommer garanterat slå sin fjärde plats som de har som bäst) Top noche!

Litauen: och där sjönk nivån igen.. och väldigt speciell, nä fan detta gillade inte jag!

Estland: mycket bra popig låt! Hon ser dock både plastikopererad och full ut..

Israel: en vältränad man i tighta kläder, med en bra låt.. dock tror jag han tycker han är väldigt snygg själv.. men kul att det händer lite scenen!

Jag tyckte nivån idag va betydligt svajigare än i tisdags! En del länder undrar man hur fan de tänkt?!
Svårtippad idag med, tack vare alla halvadana låtar, haha! Får se hur många jag sätter idag, tanke på att halva europa verkar tondöva så vet i fan!

Under rösträkningen friade makadoniens blivande man till sångerskan från fyr makadonien, det var nog det finaste under denna semi! .. tålamodet på Helena har gått lagt sig så kan inte omröstningen va klar nu så jag vet hur många rätt jag har!
Men åt helvete med tondöva Europa.. haha, men det höjer ju bara Robins chanser! Jag hade fan bara fem rätt ikväll.. Gud hjälpe mig på lördag! Tur att det kommer va många kisspauser!
Godnatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Häll - Måndag 25 mars 22:20

Ja då kom den tillbaka! Den förbannande snön! När man i helgen fått upp hoppet om lite vår och sol, så nä, då kom tre ton snö som på posten! Nu har mycket töat bort igen men ändå! Det vräkte verkligen ner imorse när vi skulle till vårdcentralen och l...

Av Helena Häll - Söndag 24 mars 22:05

Jag vi kanske ska börja från gårdagen då det inte blev något blogginlägg. Jag var nämligen inte hemma förens efter tolvslaget! Kvällen bestod av grabbhäng med mitt grabbgäng! Mina bästa killkompisar som jag haft sen jag var 16-17år nånting! Vi sågs h...

Av Helena Häll - Fredag 22 mars 22:35


Idag är det då äntligen fredag på en vecka som den känns som den varit 100 år lång. Men helgen lär väl gå lika snabbt som vanligt. Efter jobbet hämtade vi upp ett barn på förskolan och ett barn hos mormor (han hade då gå hem lite tidigare pga tån). V...

Av Helena Häll - Torsdag 21 mars 22:13

Idag är det rocka sockorna dagen. Fast hemma hos oss så rockar mina barn sockorna varje dag. De ska nämligen alltid ha olika strumpor på sig! Perfekt ju! De allas rätt till lika värde varje dag! Ska villigt erkänna att vi har slutat sortera barnens s...

Av Helena Häll - Onsdag 20 mars 22:14


För ett tag sen budade jag hem 7 st pussel på en auktion och hör och häpna, jag betalade 100kr för allihopa! Och det var allt ifrån 750-2000 bitar. Dock kunde inte Svante (som höll i auktionen) garantera att de va kompletta, men för 100kr testar jag ...

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards