Alla inlägg den 2 maj 2017

Av Helena Häll - 2 maj 2017 16:56

Igår hade vi som sagt klädbytarkväll (inte bara kläder, det var en del annat också). Men allt som vi inte ville ha, det skänker vi till bättre behövande! Så idag satte jag mig i min fullproppade bil och åkte ner till klädinsamlingen bakom Ica-maxi och hävde med lite möda i våra påsar där i.. och det var inte en påse vill jag lova, typ 12-13st minst! Hahaha! Vi hade såååå mycket kläder igår, så nu kan någon annan dansa runt i våra utrensade saker! Sen hade jag fyra pappkassar kvar som skulle till Erikshjälpen, så jag åkte dit.. trodde jag.. haha! Det hade flyttat sen sist jag va där! Och först så fattade jag inte vad det låg! Haha, fick googla två gånger, men tillslut fick jag slå på gps:en och tanten i telefonen berättade snällt hur jag kom dit! (Jag var bara 1km ifrån när jag fick på gps:en.. haha!) men tillslut kom jag rätt och fick åka in i Erikshjälpen drivethru.. haha! Kul idé! En lille mannen som tog emot mina kassar tackade så snällt och gav mig en fikabiljett som tack! Gulle han!
Sen tänkte jag att när jag ändå va där kunde ja ju ändå ta en sväng inne på Erikshjälpen.. och vips så hade jag hittat.. guess what! Två böcker givetvis! Hahaha! Det var två Stephen king böcker (har aldrig läst något av honom innan) bland annat boken som gav upphov till att jag hela min barndom trodde Stephen king var mörkhyad!! Min föräldrar vet precis vilken bok jag menar! Men den storyn tar vi en annan dag! Nu ska jag fortsätta att sola på brännan innan stundande operation!

#klädbytarkväll #skänkakläder #skänkasaker #erikshjälpen #fikakupong #nyaböcker #stephenking #engodgäring

Överfull bil!! Hahaha!

Här är typ hälften.. tog lite i taget, hade två gamla tanter som stod och begrundade vad jag gjorde.. de måste trott att jag rensat ett halvt kvarter på kläder!

15kr st/boken - Erikshjälpen is the shit!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards