Alla inlägg den 14 maj 2017

Av Helena Häll - 14 maj 2017 11:11

Ja, boklös är jag ju egentligen inte eftersom jag är en extrem boknörd och mycket av min avkoppling kommer ifrån att läsa (eller pussla!) och halva mitt hem består av böcker (pussel eller ljusstakar!) men nu är jag boklös i vilket fall! Jag lånade ju Elly griffiths två första böcker om Ruth Galloway på biblioteket efter att ha läst en bra recension av hennes böcker och nu är dom slut.. (parantes till moster Pia- tror du skulle gilla dessa böcker!) båda böckerna läste jag ut på två dar var och jag vill läsa mer och det nu! Och visst är biblioteket öppet idag, MEN! Bok nr 3 i serien finns inte på stadsbiblioteket! Suck och stön! Jag fick resarvera den så jag får den väl imon eller på tisdag.. men jag vill läsa den NU!! Så nu blev jag lite handfallen, vill ju inte börja på en annan bok heller eftersom jag förmodligen får den redan imon, jag kan inte heller börja med något jätteprojekt (som typ pussla) då jag ska ha gäster om några dagar och det kan ju va trevligt om vi kan äta vid bordet! Och utomhus regnar det massvis så men jaha, nehe, jag får väl kolla lite serier på tv:n då, trots att jag egentligen vill läsa bok nr 3!

Sen Förövrigt var det ju esc-final igår och Anna var här och förgyllde min kväll med sitt sällskap och vår premiärhämtning av hamburgare från Brooklyn burgers! (Mycket gott!)
Jag tänker inte skriva en lång utläggning om detta utan har samlat min tankar kring finalen i 10 punkter!

Mina 10 tankar om esc finalen!

1. Fel låt vann!
2. Jag är besviken!
3. Sa jag att jag är besviken!
4. Jag tycker fortfarande inte rätt låt vann och ja, jag är fortfarande besviken!
5. Även om ni lockar med att jag får åka till Portugal nästa år, tycker jag fortfarande inte den skulle vunnit!
6. Min nyopererade arm känns förövrigt helt okej, trots både ett antal glas vin och schlagerbubbel! (Undra om det är därför den mår oförskämt bra?!)
7. Robin kom femma, han kan åka hem med hedern i behåll! (Du va värt en topp tre enligt mig!)
8. Jag har en ny favoritlåt på toaletten! Jag kan inte sluta sjunga på Ungerns fantastiska låt när jag kissar..
9. annars sjunger jag även på Moldaviens saxofon låt! Hey mama, hey mama!!
10. Jag kan fortfarande förundras över att förra årets esc är "borta" i mitt liv.. konstig känsla fortfarande.. (lyfte runt 17 i new york, landade runt 07.00 på morgonen i Stockholm.. fast flyget officiellt "bara" tog 7-8h så fattas det ju några timmar i min tidräkningen som ni förstår.. typiskt nog en hel esc-final inräknat! Hahaha!)

#boknörd #läsa #boktips #stadsbiblioteket #ellygriffiths #flickanunderjorden #janusstenen #brooklynburgers #opererad #esc #escfinal #esc2017 #fellåtvann

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards