Alla inlägg under juli 2013

Av Helena Häll - 11 juli 2013 10:33

Hoppas banne mig det funkar nu! Har haft en del problem med att bli uppkopplad och instagram vägrar fortfarande att fungera! Så nu testar jag liggandes i min solstol i stekande värme! Lovley!

Av Helena Häll - 11 juli 2013 10:33

Hoppas banne mig det funkar nu! Har haft en del problem med att bli uppkopplad och instagram vägrar fortfarande att fungera! Så nu testar jag liggandes i min solstol i stekande värme! Lovley!

[Bild]

Av Helena Häll - 9 juli 2013 21:52

Inatt är det dags att upp och hoppa vid halv fyra för avfärd mot flygplatsen och Kroatien! Planet går sju imon morgon! Hurra! Här kommer vi Dubrovnik! Men innan avfärd var det dags för en påhälsning i en oas för en stadsbo! Jag är på landet nämligen! För en som är uppvuxen mitt i stan är det fantastiskt att komma till lugnet på landet hos min moster och morbror!
Nu är det dags för sängen efter jag ska upp om några timmar igen! ?
#semester #Kroatien #landet #oas

Av Helena Häll - 8 juli 2013 21:22

Tjoho, Hurra! Äntligen har jag fått tummen ur och köpt mina nya brillor!   Jag köpte dem för ett tag sen men idag var de klara, skräddarskrydda för mig! Jag köpte även till en liten försäkring som gäller två år så det det inte händer som med de andra.. Jag typ råkade sitta på dom! Hahaha.. Ingen vidare och lägga dem i soffan och sen sätta sig på dem. Sen att det råkade hända för över ett och halv år sen är också en annan sak.. haha.. Inte lätt när man är långsam som en snigel ibland! Men nu så har jag fått fart! Jag ska försöka använda dem så mycket jag kan.. eller rättare sagt när jag ska använda dem, när jag sitter vid datorn och tv:n, när jag kör bil och när jag är trött!  Och lite sliten är jag minsann nu efter att ha spenderat dagen vid västersjön idag igen och sedan packat till Kroatien, hälften är säkert glömt men hoppas att det banne mig ska vara varmt hela tiden för jag har packat kläder utefter väder.. soligt väder alltså!   På onsdag smäller det! Imon lämnar jag hemmes trygga vrå!


 

Mina nya brillor! #glasögon #nyabrillor

 

#instacollage

 

Jag och Anna njuter av sista starndhänget på hemmaplan för mig på ett tag! 

 

Ramlösa och bok - Perfekt för stranden! #ramlösa #bok #JohanTheorin #blodläge



Av Helena Häll - 7 juli 2013 23:39

Idag har jag, Anna och Ida vart vid västersjön och badat och solat! Därmed var årets första och andra dopp avklarat! Vi låg och gottade oss hela dagen i solen och när jag väl kom hem igen vid halv sex på eftermiddagen rensade jag kylskåpet, fixade med disken i köket och dammsög och svabbade golven! Den ni, inte nog med det så byttes det precis lakan också! Så nu har jag nya sängkläder och ett rent hem!

Av Helena Häll - 5 juli 2013 18:24

Igår small det, idag började det på riktigt MIN SEMESTER! Det ska firas all night long!

Av Helena Häll - 3 juli 2013 17:13

På facebook just nu finns ett sambotest man kan göra, där fastighetsbyrån går igenom massvis med grejer och "slumpar" ut din ideala sambo.. Genom att kolla vem du bor nära, ses ihop med på bilder, festar ihop med, gillar samma saker på fb.. osv osv.. Jag fick mitt ultimata bevis på att mina vänner är allt för mig! Och några speciella tjejer definitivt! MITT ÄLSKADE MIDDAGSGÄNG!    Tyvärr kan man bara göra om testet tre gånger innan man börjar om från början och det blir samma igen.. Men jag ska erkänna att jag skrattade gott åt mina tre försök! Av sex möjlig kanidater i min middagsgrupp så blev ALLA försöken på en ny sambo förslag från min middagsgrupp! och hade det gått och göra fler gånger så är jag övertygad om att Anna hade stått som nästa person i listan att flytta ihop med mig! Hahaha..

#sambotest #facebook #bästavän

Det mest ideala sambon var givetvis min allra bästa vän! (Hur kan fastighetsbyrån veta att vi är som ler och långhalm?   )

 


Andra förslaget i listan på min näst mest ideala sambo var; IDA! Min älskade vän, är glad att jag har dig! (Kortet är taget på oss från resan till Tallinn!)

 


Och tredje försöket på ideal sambo blev ytterligare en träff från middagsgänget! Älskade Erika! Den snyggaste MILFEN i denna stan! Tack för du finns i mitt liv!

 


Vad fastighetsbyrån INTE har tagit med i beräkningen är ju att ALLA av mina älskade vänner redan har sambo! Korkat att inte ta med det i beräkningen! Hahaha.. Om inte annat hade jag haft en fantastiskt liv tills jag dog om jag levt med dessa kvinnor, deras män ska veta en sak! Ville, Anders och Marcus... Ni är JÄVLIGT LYCKLIGT LOTTADE!   

Av Helena Häll - 2 juli 2013 20:19

Det är nära nu.. sjukligt nära! Två ynka arbetsdagar kvar, har svårt att förstå att jag snart är ledig, ledig och ledig! Att jag kan göra lite som jag känner för, för jag är ledig! Imon är det öppning på jobbet som gäller, jag börjar jobba 6.15 tjoho! Sisådär lagom tid..       Så ikväll blir det en tidig läggdags, precis som om en vecka.. För om en vecka befinner jag mig hos min moster och morbror och måste sussa tidigt pga att mitt i natten (typ)  gå upp och åka till flygplatsen, för imon morgon är det en vecka kvar tills jag åker till Kroatien på semester! Så satans skönt ska det bli! Jag längtar som fasen att komma bort och sola och bada.. speciellt efter idag, jag har frysit ihjäl på jobbet.. Sibirisk vinter och det är 2 juli! Skamligt Sverige! Nu på kvällen har det ordnat upp sig lite och solen har lyst! Jag har dock inte vart ute och gått idag utan gjort lite situpsoch andra övningar idag istället.. Kan ju vara bra att ha lite vilodagar emellan man joggar och powerwalkar! Tur att jag har med mig mamma på semestern så hon kan puscha mig lite att jag inte bara ska sola på semestern utan röra på mig också.. min bror vet jag tycker jag ska bada tills jag förvandlas till en tvättsvamp!

Jag frös ihjäl på jobbet idag! Jackan kom fram!  

 

Välkomen du underbara sol! #sol


Titta och njut! Här är jag snart och gottar mig! Hoppas jag får igång wifi där nere så kan ni få uppdateringar om solen, badet och förvandlingen till tvättsvamp! #kroatien #dubrovnik #semester #jaglängtar

 

       

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards