Alla inlägg under mars 2016

Av Helena Häll - 8 mars 2016 21:41

Jag är så trött att jag orkar inte mycket mer än att meddela att jag under min new york trip nu har beställt biljetter för att kunna åka upp och se utsikten i både empire state building och Rockefeller center! Hääääääffftigt värre!! Jo men jag tackar jag, älskar att resa och uppleva saker! Snart är det dags att beta av new york!

#newyork #semester #empirestatebiulding #rockerfellercenter #utsikt #drömresa

Av Helena Häll - 7 mars 2016 21:14

Hur fan ska en dag sluta som började med att jag sjunde mars fick gräva fram biljäveln! På taket låg 15cm blötsnö! Runt om och på låg det (tonvis kändes som) med blöt äcklig snö! Jag vill inte ha mer jävla snö nu, det räcker! Punkt! 54 låntar dagar kvar till semestern, och förhoppningsvis solsken! (Och ingen äcklig blötsnö!!) men dagen har ändå blivit bättre än vad morgonen kändes som! Haft en givande utvecklingsdag idag på jobbet (och jag menar hur ofta är en utvecklingsdag faktiskt särskillt givande?!) när jag kom hem gick jag första varvet på evigheter runt den lilla sjön! Och som jag svanhoppade över varenda jävla blöt pöl av vatten och snö! Men va fan jag gick ju iallafall! Bra där! Annars har kvällen mest gått ut på att försöka hålla mig vaken, hade jag inte kämpat emot lite så hade jag sovit redan för en timme sen! (Jävla tur att man bor själv ibland, som typ när man vill sova tidigt.. Typ, jätte tidigt!!)

#måndag #blötsnö #jävlasnö #snartsemester #hållut #träning #pw #godnatt

Av Helena Häll - 6 mars 2016 21:53

Idag har det vart sportslndsg deluxe! Vaknade redan halv fyra inatt och tyckte det väl var liiiite tidigt att gå upp, men lyckades efter mycket om och men somna om och vakna tjugo över sju, perfekt, ligga kvar lite i sängen, sen ta med sig täcket till soffan och följa Vasaloppet! Så det traditionsenliga vasaloppsfrukosten blev uppäten och sen efter många timmar och en norrman hade vunnit så var det över. Men då väntade nästa sport, skidskytte! Vm i Holmenkollen i Oslo och jag satt bänkad för både herrarnas och damernas jaktstart!! Ingen svenskdag i skidskyttespåret idag inte! Men men den enda svenska glädje är väl att Frida hansdotter säkrade slalomcupen, trots att även hon gjorde ett av säsongens sämsta resultat! Men som sagt har spenderat min söndag i soffan och kollat på vintersport.. Och ute har det vart vinterväder, denna jävla snön har kommit tillbaka med besked! Ett helt jävla vinterlandskap har bildats igen!! I mars!!! Nu inväntas bara att det inte försvinner förren maj eller något jävelskap!! Fy fan är trött på det här nu! Blä!

Men åter till söndagssporten och även jag har utövat sport idag, ja om man kan kalla salsa för en sport, men svettig blir man iallafall! Och förbannat lycklig! Vill dansa mera och flera gånger i veckan! Funderar på att leta upp något mer att göra i dansvärlden!

#söndag #sportsöndag #vasaloppet #förstasöndagenimars #skidskytte #vm #slalom #vinst #salsa #träning

Nu på kvällen ligger det dubbelt så mycket snö som när kortet togs i fm!

Frukost framför Vasaloppet! #tradition

Av Helena Häll - 5 mars 2016 22:39

Ja Melodifestivalen, nu har det hållt på i fem veckor.. Och ändå är det en vecka kvar av kalaset, och guess what! Jag älskar det! I kväll var det dags för andra chansen och jag prickade tre av fyra rätt vidare, jag hade fel på isa, jag gillade den låten men det är inget fel på den andra som jag inte kan uttala.. Kizizuzoungo typ.. ;) och startordning blev satt med, blir en riktigt het final nästa vecka.. Vinner dock Samir och Viktor finalen så lovar jag att abdikera!! Det räcker med att vi det närmsta halvåret ska försöka få barnen att sluta klä av sig tröjorna medans de sjunger "för vi ska fucka loss" för full hals! Själv hejar jag på Oscar zia men har insett att det är nog bara jag som göra det.. Men gillade den bäst.. Jag måste lyssna på låtarna i startordningen, sen avgöra vilken ordning jag tror/vill ska bli!

Förövrigt har jag städat hela mitt place idag, tvättat, diskat, dammsugit, svabbat, vikt kläder, bytt sängkläder och vädrat! Sen har jag kollat på skidskytte-VM, de svenska damerna de ger en gåshud, har vi all tur i världen imon kan kanske Mona Brorson fixar en medalj i jaktstarten! Men nu blir det sängen för imon morgon vankas den årliga vasaloppssöndagen!

#andrachansen #panetoz #sahara #borisrene #samirochviktor #mello #melodifestivalen #lördag #oscarzia #skidskyttevm #monabrorson

Innan storstädningen började, samlade jag visst massa med en damm under fötterna..

Av Helena Häll - 4 mars 2016 20:38

Idag var jag tillbaka i mitt quizlag, det har varit flera veckor sen jag var med nu, armen har krånglat, jag har haft aw med tjejerna och aw med jobbet. Men idag var jag där, och inte fasen att vi fullt lag heller. Fyra ordinarie och en av våra inhoppare Bosse var med.. Så fem personer (Man får vara sju) så alla andra konkurrenter sitter med sju i varje lag, men vad gör vi? Vi vinner! Vi vinner en krosseger! Vi vinner med fem poäng över tvåan!! (Wooohoooo!) för vi är då jävla bra ibland! (Självgod måste man få vara ibland!) så ytterligare ett 100krs presentkort till samlingen och en glatt lag och en fredag på topp! Nu tänker jag njuta av en lugn helg!

#quiz #vinst #viärbäst #utklassning #krosseger #glädje

Av Helena Häll - 3 mars 2016 20:38

Åh jag har längtat till denna kvällen, att bara få vara hemma själv och bara va! Jag kan inte komma ihåg när det hände sist, var nog i början av förra veckan!! Har haft miljoner saker att göra det senaste (vilket betyder att jag är tillbaka på riktigt från sjukskrivningen igen) men jag åkte från jobbet först vid 17.30 och parkerade hemma för att gå bort till Willys och köpa lite saker (glömmer givetvis kaffet som var det viktigaste!!) men det får vänta tills imon, sen lagade jag mat, åt, duschade, diskade och sen gick luften ur mig och resultatet.. Jag ligger nedbäddad klockan halv nio redan och den där hemmakvällen vet jag inte hur mycket jag fick ut av egentligen. Men nu är det snart helg igen och jag har för en gång skull inget planerat så ska ta igen allt jag inte hunnit göra i veckan och åstadkomma något åt kaoset som råder i mitt hem! Och för tredje gången den här veckan ringer klockan 04:45 imon så är nog lika bra att låta tröttheten få vinna över mig redan nu! Kan nästan sätta en slant på att jag somnat innan nio idag, nåde den som väcker mig!!

#hemmakväll #snarthelg #godnatt

Av Helena Häll - 2 mars 2016 21:09

Ja, min bil är ju något jag värderar högt i mitt hem. Den är ju min familj nu när jag inte har någon katt längre (och man inte räknar dammråttorna!) men jag vet kanske inte om jag är något vidare på att ta hand om den ska jag vara ärligt. Jag har liksom inget intresse av det och jag fattar inte heller så mycket. Är mest nöjd att den fungerar, jag vet hur man tankar och den rullar! Det har visst vart lite i sista ropet och skriket angående min olja blandannat. Men idag var det dags att serva den, och minsann själv med hjälp av Markus. Jag skulle minsann lära mig nu. Det börjar med att jag ska lära mig vad man häller i oljan och jag utbrister genast -titta den ser ut som andens lampa i Aladdin! Så hade vi lärt oss det! (Spolarvätskan kan jag med, det är en val som sprutar vatten över ett fönster) och oljan jag tömde ur bilen hade samma färg som soya.. Den skulle visst haft samma färg som vinäger.. Haha. Markus hade nog ganska roligt åt mig, men vad gör man inte för att försöka komma ihåg saker som inte intresserar än, associera det med roliga saker här i livet, som typ en Disneyfilm! Så eftermiddagens bravad och Bosse bildoktor resulterade i byte av luftfilter, byte av oljefilter och ny olja! Tjoho! Lilla silverfisken är servad!

#bil #bilmek #bossebildoktor #olja #oljefilter #luftfilter #servabilen #äntligen #associeramera

Av Helena Häll - 1 mars 2016 21:28

Jag började jobba i måndags och jag hade arbetsplats träff igår och kvällsmöte idag. Känner mig som en kokt grönsak med en hjärna marinerad i kolasås.. Men armen sitter fast än så länge! Och jag är så glad att vara tillbaka på jobbet! Men nu är jag så trött att jag kan kollapsa, så godnatt min skatt, klockan ringer ju bara 04:45 imon igen!

#trött #kvällsmöte #apt #äntligentillbaka

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards