Alla inlägg under mars 2016

Av Helena Häll - 22 mars 2016 21:29

Redan tisdagkväll och hör till er förvåning att jag har haft kvällsmöte! Vi har det praktiskt taget varje tisdag, idag slog vi till med fyra timmar av kvällsarbete och ögonen går i kors. Men det första jag gjorde när jag kom hem var, klä av mig kläderna, göra mig iordning, tända ljus, sätta på lugn musik och krypa ner i sängen. And you know what, jag börjar jobba 6 imon.. Suck och stön (snart helg och massa extra ledig dagar!!)

Men helgen var det mening att detta skulle handla om och den började redan i fredags då jag och Anna var på salsa aw på sofiehof. Vi lärde känna lite nytt salsafolk och dansade med flera av våra nybörjarkurskompisar! Jag hade en superkul kväll verkligen! Tänk att det kan vara så roligt! Fick dock tänka på refrängen strax efter 23 eftersom i lördags var det möhippa för Anna, vi kidnappade henne redan vid tjugo över åtta på morgonen och for iväg och mötte upp de andra för frukost! Sedan var det uppdrag på stan, många var väldigt trevliga och hjälpsamma denna soliga lördag! Sedan var det lunch, prision Island och spa på det. Efter alla eftermiddags aktiviteter var det vid sjusnåret dags att hämta familjebricka på pallas athena och middag tillsammans. Sen hade vi vindrickande och tjattrande fram till tolvsnåret, sen var alla dödströtta och bruden skit nöjd! Och iom att jag anordnat stora delar av dagen kunde jag andas ut och va lycklig över att jag rott hem hela dagen utan fadäser!
På söndagen var visst både jag och Anna lite trötta när vi skulle dansa salsa sen men det gick bra ändå och jag fick äntligen dansa i mina nya salsaskor som är sååå fina!! Och inte bröt jag några ben heller. Tjoho! Nu är det för himla synd att det inte är någon salsa över påsken! Men det blir att njuta sig till ledig tid! Och nu blir det till att njuta sig till sömnens goda värld!

#långdag #jobb #kvällsmöte #salsaaw #sofiehof #salsaskor #salsa #möhippa #spa #prisionisland

Av Helena Häll - 21 mars 2016 21:04

På riktigt?! Har aldrig varit med om maken! 270!! Hur i helvete kan det stå 269personer före mig i kön till försäkringskassan?! Jag tyckte de tog i förra veckan när jag ringde, då fick jag plats 78... Vad fan hände på en vecka? Och inse min chock när rösten säger -just nu är det många som ringer, din plats i kön är 270!! Många som ringer? Det är ju för fan halva Sverige som ringer.. Samtidigt! Till försäkringskassan. Och jag överväger att det bara är en ynka stackars satan som svarar med! Och inte fan går det nå dom med frågor någon annan stans heller. Jag börjar få slut på tålamod gällande försäkringskassan.. Tur att energin kan fyllas på av annat, så som helgens bravader som ni får höra om nån dag då jag är lite trötter nu! Men den involverar salsa, skor, möhippa och ännu mera salsa... ....Om någon undrar så la jag på luren till försäkringskassan!! Annars hade jag nog fortfarande inte kommit fram!

#försäkringskassan #möhippa #dinplatsikönär #nimåsteskämta

Av Helena Häll - 16 mars 2016 21:20

Solen den är rund och gul,
värmer alla snygg som ful!
Äntligen är den här! Om det så bara var för idag, så var den här, älskade vårsol verkligen välkommen! Idag värmde det kropp och själ. Jag fick tom at av mig fleecen under jackan utomhus i fm och när jag kom invigde jag min balkong! Äntligen är solande på balkongen invigt! Detta tillsammans med en satans byggarbetarna i trädgården, ja alltså de solade inte på min balkong, men envisades att arbeta precis nedanför min balkong, men idag kunde inget stoppa mig, satt nästan en timme i lä i solen på balkongen och njöt av tillvaron! Nu ska jag njuta av tillvaron att få gå och lägga mig istället!

#sol #vårsol #äntligen #solande #minbalkongärmitthimmelrike #värme

Av Helena Häll - 15 mars 2016 22:16

Ja hur många gånger har man inte i livet tänkt tanken, tänk om jag hade vart man istället! (Inte för jag vill vara det utan mest bara testa på för en dag). Nu är jag ju ifs lite som en man ändå (förutom till utseendet då) men för att generalisera lite så är det ju mitt sportintresse för främst skidor, min tidseffektivism, säger jag att jag klar på 10min så är jag klar på 8min, inte 48min!! Jag kommer på mig själv med att vara manlig i det stereotypa könsrollerna.. Men sen är jag ju själv i hushållet med så måste införliva alla aspekter i mitt hem.
Men åter till ämnet, att vara man! Det skulle jag nog ändå vilja testa på för en dag, (mest nog för att förstå med vad de tänker och hur de tänker... OM DE TÄNKER!!) Hahaha! Jag gjorde iallafall ett sånt där plojtest på Facebook angående just detta! (Förövrigt är de där testerna skitroliga att göra och garva åt resultaten) men det var inget att garva åt, utan Facebook analyserade min profilbild och vips gjorde de om mig till man och satan i gatan vad snygg jag hade vart! Jag hade ju vart dödskär i mig själv!!! Både skägg och tatueringar och mörkhårig! Vem hade kunnat ana att jag skulle blitt så snygg som man!


#skämtochsido #test #omduvarman #snygging #jagdör #facebook #skägg #tatuerad

Av Helena Häll - 14 mars 2016 22:32

Så känns det fan, som om någon kört upp en långtradare i min näsa och bihålor. Är så förkyld att min näsa verker för all nässpray (och ja, jag att man inte ska ha det hela tiden) men alternativen är just nu, andas eller dö! Så trots en ömmande näsa så väljer jag andningen, men inte fan nog med det! Jag hostar ju också! Jag har ju inga halsmandlar kvar, va farao kan något reta i min hals då.. Det måste vara långtradaren som nyss var i min näsa och vände. Nu ger jag upp, satsar på att bli frisk lagom till midsommar (just nu känns det så!)

#förkyld #hostig #klenfis #ryckuppdig

Av Helena Häll - 13 mars 2016 21:29

Ja, detta fenomen som är en gigantisk cirkus i Sverige, ibland undrar jag hur de andra länderna ser på hela våran sex veckors långa tävling av schlager, schlager och schlager! Igår var iallafall sista anhalt, finalen! Och som vilken final, många bra låtar, mycket fart i låtarna och många unga artister, det är väl så finalen kan sammanfattas. Jag som nu ser hela skiten jävligt logiskt, och har ett sjätteschlagersinne angående vad som funkar i Europa eller inte. En bra värdemätare brukar vara, är jag nöjd med den svenska vinnare brukar det gå bra i Eurovision. Är jag i extas efter svenska finalen så kommer Sverige topp tre i Eurovision. Så var jag nöjd.. Mjo kanske, var jag i extas? Nä, verkligen inte. Jag hade tippat att slutresultatet efter att Sverige hade röstar skulle bli etta - Frans, tvåa - Oscar zia, trea - Wiktoria. Det baserade jag på det senaste uppsnacket och startordningen. Jag är förövrigt lite bitter över den. För tror ni mitt tips var min egna personliga smak och min egna tips angående min övertygelse, eh nä!! Jag är helt jävla övertygad om en sak (och det lär vi aldrig få veta) att Oscar Zias låt hade gått hem bättre i Europa. Sa redan efter hans framträdande till Anna, kolla nu när han får Europas röster! Och mycket riktigt vem ledde efter jurygrupperna, jo Oscar zia. Hade han en fair chans, eh nä! För han hade ett för dåligt startnummer!!! (Samma sak hände i Eurovision med Eric Saade när han kom trea) men nog ordat angående min bitterhet över att Oscar zia inte vann, utan vi ut i Europa skickar en kille som är åtta jävla ynka dar äldre än min 17-åriga lillebror! Åh herregud! Killen är knappt torr bakom öronen, men sjunga kan han (tro inte nu att jag inte tycker om låten dör det gör jag, men jag är fan inte i extas). Låten är bra, men det händer inte så mycket i den, den är som en äkta svensk rakt igenom, jävligt lagom! Tack och godnatt!

#melodifestivalen #schlager #sjätteschlagersinne #expert #eurovisionsongcontest #vinnare #frans #oscarzia #lagom

Av Helena Häll - 11 mars 2016 21:58

Trots lång dag och stängning på jobbet, så hann jag hem och parkera, byta om och gå ner till quizet. Jag hade faktiskt lovat att vara med igen eftersom vi vann förra veckan! (Och förlorar när jag inte är med!) Och jo jag tackar ja, en ny vinst kan läggas till handlingarna. Dock ingen krosseger som sist utan betydligt mycket jämnare, så jämt att det krävdes utslagsfrågor mellan oss och ett lag till! Och det betyder att man får fyra händelser som man ska plussa ihop årtalen på och få ihop en slutsumma. Det var årtalet då norah Jones gav ut plattan come away with me, när filmen mad max hade premiär, när Pelle Svanslös var julkalender och när första avsnittet av morden i Midsomer visades i engelsk tv. Slå ihop alla årtal som vi trodde på de olika påståendena och vips hade vi gissat på 7976. Svaret var 7975! Ha! Galet bra vinst av oss! 100kr till i presentkort och fortsatt på topp!

#vinst #quiz #glädje #fortsattpåtopp #helg

Av Helena Häll - 10 mars 2016 21:00

Ibland går tiden så fort och ibland så långsamt. Ser man till veckan så är det redan fredag imon, vad hände? Jag ifs jobbat väldigt mycket denna veckan och det avslutas med ett megapass imorgon mellan 7,30-17! Phu! Men fort har det gått! Ser man till hela året känns det dock som det har gått ganska långsamt men egentligen har nog gått ganska fort ändå! Det är ju ändå snart mitten av mars redan! Hua! Igår var dessutom dagen som symboliserade mitt halvår! Ett ynka halvår kvar som 29-åring. Ett ynka halv år kvar till jag lite panikartat blir 30! Jag ska nog fixa det sista halvåret med bravur! (Hela våren är ganska uppbokad som vanligt!) så då kanske jag tillfället glömmer det! Vem vet! ;)

Nu har jag efter att ha sett skidskytte-VMs distans lopp krypit ner i sängen och njuter av min trötthet. Igår somnade jag så tidigt att jag vaknade halv två och var färdig soven, typiskt ju! Efter mycket om och men somnade jag om. Men ska jag ändå upp runt sex imon morgon kanske det funkar att somna. Det är ifs lite oundvikligt snart då jag är supertrött som vanligt på kvällen. Nu är det så jag har problem att skriva hela meningar utan att somna ifrån det. Så god natt!

#trött #tid #halvårkvar #somnar

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards