Alla inlägg den 3 juni 2013

Av Helena Häll - 3 juni 2013 20:16

Japp idag var det dags! Det var sommarfestdags på jobbet! Mina 18st barn i åldrarna 3-4 år, har övat och övat och övat på våra sånger och rörelser och idag var det dags att uppträda för nära och kära! De gjorde så fantastiskt bra att jag värmer mitt frökenhjärta till tårar! Jag är så väldigt väldigt stolt över dem idag! Alla stod kvar på strecket där de skulle stå och alla sjöng och visade vilka fantastiska guldkorn vi har på jobbet! Efter det var det grill och fika dags! Då fick alla barnen en fin tack för detta året bild och sedan äta med sina släktingar! Och tur med vädret hade vi också! Solen har stekt hela dagen på oss, och jag har invigt shortsen på jobbet idag! Hejja solbrännan, nu hoppas vi att du är påväg!

Men andra ord det har varit en fantastisk fin dag på jobbet och jag har underbara kollegor! Jag har helt enkelt världens bästa jobb!   Och presenter fick vi med idag! Varsin pocketbok och en liten ask med delikatesschoklad! Mumsigt värre! Tack alla barn och föräldrar för den underbara sommarpresenten!


Förövrigt på tal om fina kollegor så köpte jag en tjusig grill till min balkong av min kollega! 100 små kronor fattigare och mycket lyckligare! Fy satan vad jag ska grilla i sommar! Grilla och dricka röd vin på min soliga balkong!   


Solen är skön! Solen är toppen! Solen är varm, målar brun hela kroppen! Solen som gör det, blir morgon var dag! Solen på grästorp är bäst tycker jag!   


 

Min fina present från barn och föräldrar!


 

Jag och mina kollegors presenter!


 

Min nya homie! Han kommer trivas utmärkt på min balkong!   


   

Solen strålar fortfarande, halv nio på kvällen! Åh du underbara dag!   

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards