Alla inlägg den 6 januari 2021

Av Helena Häll - 6 januari 2021 22:38

Idag har vi då firat Martins syster som fyllde 32 i söndags. Fast i vår komihåg kalender fyllde hon uppenbarligen bara 31.. hahaha, jag hade glömt att det var 2021 nu! Alltid jobbigt det där årsskiftet, att komma ihåg att ens ha ägt rum! Vet att jag skrev en tenta typ 3-4januari någon gång, ett av felen jag hade på den tentan var att jag hade skrivit fel årtal på vilket år det var när jag skrev tentan!

Men i vilket fall så var det ett mycket trevligt kalas idag! Det serverades smörgåstårta från citygross (den är såååå god!) och sen blev det paj, kladdkaka och lite glass efter det. Sen körde de stora barnen järnet och dansade loss! (Max tog lite pauser ibland och körde runt med brandbilen och grävmaskinen!). Fick så roliga filmer på dom men är lite krångligt att få in filmerna när jag gör inläggen via appen, så ni får nöja er med bilder. Vi hade såklart med oss liten present med, en ny kokbok och en mascara fick faster Martina! Kokboken var av samma författare (Jenny Warsén som har jennys matblogg) som gjort den kokboken jag och martin fick när vi fyllde år, men det var en annan av hennes kokböcker. Väldigt lätta, smidiga och goda recept!

Annars idag var det vår sista lediga dag på jullovet och det har varit en smärre snöstorm ute. Kunde inte snön ha kommit lite tidigare? Så vi hade kunnat gå ut med barnen och leka i snön! Men Max får väl leka i snön på förskolan imorgon. För imon är det dags att gå tillbaka till vardagsrutinerna med att martin ska till jobbet och vi andra är hemma (förutom några timmar som Max är på förskolan då!). Sov nu ska jag sova och försöka samla så mycket energi som det går inför dessa två dagar innan det blir helg igen.

Det här fick faster Martina av oss i present!

Citygross goda smörgåstårta!

Kusinerna äter korv med bröd!

Barnen hjälper till att öppna paketen!

Efterrätten var mumsig!

Elliot rider på Herman!

Sen däckade de i soffan!

Dans och traktorkörning!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards