Alla inlägg den 5 januari 2021

Av Helena Häll - 5 januari 2021 22:30

Idag har vi så smått börjat städat ut julen. Vi ställde ner julgranen i källaren och plockade bort alla tomtar, julstrumpor, julkort osv. Föresten tusen tack för alla fina julkort som vi fick! De värmde och har förgyllt våra dörrlister i vårt kök! (Hann plocka bort den ena av två innan jag kom på att jag skulle ta kort för att visa här på bloggen hur fint vi satt upp dom!) vi plockade iallafall bort allt juligt utan stakarna och stjärnorna. De fick vara kvar för annars blir det ju så himla mörkt överallt. (Speciellt när man bor ihop med en som släcker jämt, även när man är hemma!!).

Annars idag har även vart ute och gått med min mamma i den sibiriska kylan lite, handlat present till Martins syster, kollat på skidor, gjort hemmagjorda wienerschnitzlar, sprungit maraton fram och tillbaka i hallen. Och sen har Max ätit på disktrasan med... (ja alltså han åt mat precis innan men var väl lite extra sugen på en god efterrätt.. disktrasa!). Nu sover barnen så nu tänkte jag njuta av tystnaden en stund innan jag somnar jag med! Tack och godnatt!

#städa #städautjulen #nuärjulenslut #nyttår #ätadisktrasa

Såhär fint hängde alla våra julkort på varsin sida av dörrlisterna i köket. Och längst ner i snöret hängde barnens julstrumpor... (de har max bara varit och dragit i några gånger...)

Max bet loss en bit av disktrasan innan jag hann stoppa han i sitt ätande..

För att väga upp gårdagens outfit hade Elliot idag valt lite jag gillar pappa kläder med!

Härromdagen plockade Max ner polkastängerna från julgranen och lekte lite med dem i soffan. Han städade ut julen några dagar för tidigt bara!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards