Alla inlägg under april 2015

Av Helena Häll - 20 april 2015 22:09

Fullständig kaos är det! Fy fasiken vad grejer det är överallt! Bara väntar på att saker ska bli hämtade och nerpackade och rensade. Men så fort jag ska jag minsta lilla så ska Bosse vara med.. Helt galet nyfiken är han.. Igår jagade han dammtrasan och när vi skulle somna hade han något svart i nästan, jag fick pilla ut det med min nagel. Då har kattfan ett svart dammludd i nästan! Barnen på jobbet skrattade gott när jag berättade att jag hade pillat i näsan på katten!

Idag har jag lämnat tillbaka oanvända dynor på Ikea, kollat på ny sängstomme när jag ändå va där och hämtat massa flyttkartonger hos Anna och Henke. Så nu har jag hela hallen full av flyttkartonger. Så har även mitt prospekt kommit för lägenheten så nu kan jag äntligen visa för alla runt omkring hur jag ska bo! Jag längtar redan nu tills jag får flytta!

#kattfan #kattunge #Bosse #flytt #flytta #flyttkartonger

Av Helena Häll - 18 april 2015 21:14

Inte konstigt efter denna veckans alla bravader! Måndagen började med att jag inte hade den blekaste aning om vad som väntade! På tisdagen tittade jag på en 1,5a, två kvarter bort från dör jag bor idag. Onsdagen besiktigade jag bilen och den fick ett brutalt körförbud. Till verkstan med den. Torsdag köpte jag lägenheten jag tittade på. På fredagen fick jag reda på att fina mamma bokat semester resa och jag fick dessutom tillbaka min bil, färdigbesiktigad och klar! Och idag lördag har jag försökt kränga iväg min hyreslägenhet till en grannfamiljs son tidigare än de tre månaderna de är på uppsägningen. Så nu är det bara till att hålla tummarna att det går vägen. Jag ska även sälja av möbler och saker också! Så inte konstigt att jag är trött!

#nylägenhet #körförbud #hållertummarna #trött #nyttkapitel #alltpåengång

Av Helena Häll - 16 april 2015 22:47

Ja ibland ni vet så händer alla saker på en gång. Alla häpnadsväckande saker! Jag fick ju körförbud på bilen igår, jag gick hem från jobbet idag, och så köpte jag lägenhet! Vips bara sådär! Jag kollade på den i tisdags och köpte den idag, visningen skulle vart på söndag och måndag. Så nu ska jag helt plötsligt flytta. Ojsan hoppsan. Jag ska dessutom flytta mindre! Ganska mycket mindre. Men å andra sidan, va fasen ska jag med all plats till? Jag har lite för mycket plats nu. Lite för mycket döyta och lite förmycket plats att samla damm på! Hehehe.. Så nu har jag äntligen blivit vuxen och köpt mig en egen lägenhet! Tjoho! Så gott! Jag är en stor tjej nu! Min första egna köpelägenhet, som är min! My own, my precius!

#flytta #nyttställe #hem #jönköping #alltpåengång

Har aldrig hänt innan, jag gick hem från jobbet!

#mäklarhuset #champange #bostadsrätt

Av Helena Häll - 15 april 2015 21:49

Jag har aldrig haft problem med skiten innan och hade aldrig problem med den förra bilen.. Men denna jävla förbannade saken går aldrig igenom besiktiningen och nu var det fjädrar som var paj och fan och hans moster! Sa precis till Emma, (som var med mig) -nu ska du se att de drar ut en älg ur hjulhuset! Men nä då, hjulhuset ville visst inte va min polare idag alls! De på besiktningen övervägde t.o.m om de skulle låta bilen stå på plats på bilbesiktningen.. Helvetes jävla as! Men jag fick med den till verkstaden.. Så nu tillfället har jag mamma och pappas bil iallafall imon morgon, då jag börjar 06,00.. Sen får jag åka buss till fjädrarna är fixade! Pust och stön! Snälla tur kom till mig nån gång iallafall!

#bil #besiktning #fan #helvete #körförbud #ford

Av Helena Häll - 13 april 2015 19:31

Min katt är en stor katt, väger över fem kilo och jag bor på 63kvm.. Hur i helvete kan han bara försvinna? Detta är för mig ett mysterium. När jag kom hem idag, satt han i sovrumsfönster och tittade på fåglar under taknocken, sen fick han se mig genom fönstret och tittade på mig tills jag gick in i trapphuset. Och mycket riktigt en mysig Bosse satt innanför dörren och väntade på mig när jag klev innanför dörren. Vi kelade och pussades och lekte i badrummet lite. Sen gick jag och gjorde lite annat och vips Bosse är borta! What? Var i helskotta har tjockisen tagit vägen nu.. Jag letar en stund.. Tills jag hör någon tugga på torkade blad från en blomma.. Åhhh nej!! Jag vet vad kattfanskapet är nu!! Uppe på varmvattenberedarskåpet! Fan, fan, fan!!! Det var ju mitt ställe där jag la allt han inte skulle få tag in, där bland annat blommorna har stått och vissnat eftersom Bosse åt upp dom när jag hade de i fönstret. Där har jag alla disksvampar Bosse har tuggat på.. Sen har jag lite annat smått och gott.. Satan att han har lärt sig det! Och det lilla lilla problemet är, att står jag på toalettstolen så når jag knappt upp till översidan på varmvattenberedarskåpet.. Jag har problem!

#bosse #kattunge #katt #spårlöstförsvunnen #borta #problem

Ni ser Bosse längst upp på det vita skåpet.. Suck..

Av Helena Häll - 12 april 2015 20:49

Fan igår var ju årets bästa dag! Vi avslutade kvällen med spontan grillkväll och mys. Idag avslutade jag dagen med en promenad i pissregn med en touch av hagel! Gah! Promenaden blev 15min och jag blev totalt dyngsur! Men det iallafall bättre än inget! Jag får se det så!

Blöt, blötare, Helena..

Annars känns det inte som mycket vettigt har hänt. Har köpt kattmat och kattsand, fy fan va dyrt det är.. Hmm.. Vad gör man inte för sin älskade sambo?! Sen har jag ätit middag hos mamma och pappa med, med farmor också.. Sen har det inte hänt allt för mycket.. Jo ring på en lägenhet jag ville titta på i veckan. Annars samlar jag mest energi för den kommande veckan, har långa dagar att vänta, börjar imon med 8-17!

#söndag #blöt #aprilväder

Av Helena Häll - 11 april 2015 23:32

Ja, alltså jag har inte skrapat en triss eller så.. För det gör jag betydligt oftare än det som har hänt.. Jag har tvättat bilen! Ja ni hör rätt! Jag har på riktigt tvättat bilen. Igår tvättade jag den på utsidan, med hjälp av Cattis. (Tack du är en ängel!) och idag har jag dammsugit och våttorkat insidan av bilen.. Omg! Va fan har tagit åt mig? Ja, kan vara så att det lilla livet ska besiktigas på onsdag.. Haha.. Men ändå! Jag har aldrig förr i mitt liv dammsugit en enda bil jag har ägt! Jag har definitivt inte våttorkat insidan på nån bil heller. Men plötsligt händer det! Nu är det bara att hålla tummarna för att onsdag blir en bra dag! Om inte annat så är bilen iallafall ren!

#tvättabilen #plötsligthänderdet #chock #bil

Cattis in action och högtryckstvättar min bil!

Jag dammsuger silverfisken! (Ja, alltså det fanns inga silverfiskar, utan bilen kallas silverfisken, vi enstaka tillfällen med tillägger Hasse också!)

Jag diskade även golvmattorna.. Har funderar vad som tog åt mig!

Av Helena Häll - 9 april 2015 21:04

Tjoho, ingen kan vara gladare än jag. Jag är INGEN vintermänniska alls men nu, nu är våren på riktigt i antågande.. Så satans jävla skönt! (Ja det behövdes massa svordomar, för så skönt är det!) idag har vi nämligen varit på utflykt med alla barn och vuxna på syskonavdelningarna och haft med oss fika och myst! Så härligt och solen sken också ska väl tilläggas. Efter jobbet gick jag två varav runt västersjön i snigeltakt kändes det som.. Men huvudsaken är ju att jag masade mig runt de 6km det blir av två varv! Sen hem och äta lite lätt och duscha och guess what, sen var det dags att åka och jobba lite till! Pust och stön! Men somna gott lär jag göra! Och för en gång skull kändes det som vi gjorde något vettigt på vår arbetsplatsträff. Är kanske där jag känner mig lite extra nöjd nu när jag går och lägger mig med ett litet leende på läpparna och en värkande kropp, trots att klockan imon ringer 04,45 (igen!) godnatt, imon är det redan fredag!

#utflykt #fika #vår #sol #världensbästajobb #västersjön #kvällsjobb #sovgott

Utsikt från fikastället, lite mörkt kort men öppna fält och strålande sol!

Skog och sol och utflykt = en glad och lycklig Helena!

En ny fluga; Skogsselfie..

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards