Alla inlägg under april 2014

Av Helena Häll - 8 april 2014 22:24

Idag invigde vi nått nya rum på min avdelning. Upplevelserummet och vi fick besök av pelikanen och drack bubbelvatten från soda streamen blandat med saft ? nu är jag mer sovande än vaken då jag nästan har jobbat sammanlagt ett dygn av de två som vart på veckan. Två dar på jobbet och 22h på jobbet! Jösses!
#jobb #världensbästajobb #invigning

Av Helena Häll - 7 april 2014 20:59

Det är jag det! Igår visste jag inte ens om jag skulle orka ta mig till jobbet, idag jobbade jag 13h i streck! Den ni! Fy fan va jag är bra! Men näsan rinner som ett såll och jag är rejält igen täppt, men skam den som ger sig! Avdelningsmöte med min kollegor nu på kvällen och vårt uppdrag; gör iordning vårt nya upplevelserum till barnen! Och imon är det invigning, soda streamad saft och besök av pelikanen står på schemat! Godnatt!
#superwoman #förkyld #förskola

Vårt tomma rum ska bli ett upplevelserum! #upplevelse

Känseltavlan färdig! #känsel #sinnen

Av Helena Häll - 6 april 2014 21:31

Förkylningen från helvetet drabbade mig igår. Jag vaknade upp igår morse och var totalt igen täppt och hostig och hes. Från ingenstans kom det bara över natten och vips är jag sämre än jag vart på länge! Bajs också. Blir helt utmattad av minst lilla aktivitet jag gör (undra hur jag ska lyckas jobba imon.. Hehe) det märker vi då! Peppa peppa!
Men i vilket fall lyckades jag plantera om några av mina små älsklingar igår. Sen tog både jorden, lecakulorna och krukorna slut. Så fick åka till blomsterlandet.. Gissa om jag var genomsvett och helt slut efter det.. Men skam den som ger sig. Har mindre än hälften kvar att plantera om nu.. Och ja jag vet, jag måste göra det en gång till sen när det ska ut på balkongen! Men det är minst en månad kvar.. At least! Nu blir det sängen och ett criminal minds avsnitt på datorn! (Mitt 3567 avsnitt idag känns det som eftersom jag större delen av dan legat nedbäddad i soffan och snytit mig!)
#omplantering #förkyld

Av Helena Häll - 3 april 2014 21:58

Härrom dagen sitter vi och pratar om skatteåterbäringen och trafikböter på jobbet jag och min kollega. Jag sitter och stoltserar med att jag ALLTID har fått tillbaka på skatten (ja jag räknar även det året jag fick 98kr och inte egentligen fick ett rötet öre..) och att jag ALDRIG har fått trafikböter... Jag tog körkort 21okt 2010.. Det är 1260 dagar har jag varit utan alla böter (ja, jag har kört en i diket men det får man inga böter för!)

MEN VARFÖR I HELVETET SA JAG DETTA FÖR?!?!

Nu två dagar senare har jag både fått restskatt och trafikböter!! Gud straffar visst vissa med det samma! FFFFAAANNNN!
#trafikböter #skatteåterbäringen #dubbelolycka

Av Helena Häll - 2 april 2014 22:18

Jo visst är det så!! Man säger ju så när något otroligt har hänt, något som är så chockartat att det inte kan va sant! Något sånt har nämligen hänt idag! Jag har tvättat min bil!! Hör ni, jag av alla människor tvätta bilen!! Den gamla tvättade jag nog två-tre gånger på två år, denna nya har jag ägt i ett år nu denna månaden och vet ni vad.. Jag har tvättat den noll gånger.. Fram tills idag vill säga! Jag har dessutom handtvättat den! Det mina damer och herrar är lika chockartat som att grisarna skulle börja flyga!
#tvättabilen #förstagången #chock #jagkanomjagvill #äntligen

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards