Alla inlägg den 22 april 2013

Av Helena Häll - 22 april 2013 20:48

Tror banne mig vi börjar med tillskotten. Allra första vill jag gratta mina fina vänner Markus och Erika till deras bebisprinsessa som föddes inatt. Sötnosen tror minsann skulle få namnet Hilda. Sen har vi mitt tillskott i min familj. För det kan vara den bästa dagen sen olyckan.. Jag har nämligen också fått tillskott i min familj! Den fina nya pärlan är betald och välkomnad in i familjen Häll.

ÄLSKLING! VÄLKOMMEN TILL MITT LIV   


      

Så jävla glad att slippa åka buss! Sista morgonen jag är påväg till busshållplatsen!


Sen kommer vi ju till andra delen av familjen tajcons utflykt till Ullared. Lördagens påhitt ska redovisas och det börjar tidigt som attan då klockan ringer vid sex.. Bara här undrar man hur man är funtad egentligen, ställa klockan och gå upp klockan sex bara för att gå och shoppa! Hahaha.. Men sagt och gjort och frukost avklarades med Ola-Connys egna brödlimpa!   

 

Ullareds limpa nr 1.


Lördagens "jag måste ta ett kort för att inte tappa bort min vagn"!


   

Folktomt utanför Ullared.. Alla var innomhus!


I vilket fall bestod lördagen av shopping, shopping och shopping och ett antal timmar spenderades inne på varuhuset. Och dagen till ära betades damavdelningen av.. Fan vad folk det är där... Var inne i provrummet och vände minst sex gånger.. med sju plagg varje gång.. Det betydde att jag provade minst 42 plagg!! Fuck.. När annars är man på stan och provar nästan 50 plagg!! Galet ju! Sen hittade jag mycket fina kläder och en superfin vårjacka! Provade en super super fin klänning som jag blev så kär i men kunde inte komma på något tillfälle att använda den så jag sket i att köpa den! På ullred finns väl uppemot 80 provrum tror ja.. ändå stod man i kö in till provrummen och sen stod man i jättekö när man skulle UT från från provrummen också. Men efter damavdelningen vad avklarad var det dags för fika med hela resesällskapet.. Sen shoppade jag ännu mer och ännu mer.. Sen åt vi lunch och shoppade ännu mer.. hahaha.. fram till varuhuset stängde vid 17! Vi var hemma igen vid tjugo i sex och då var det dags för ompackning av fredagen och lördagens fynd. Jag lyckades packa om och spara ihop tre kassar som blev tomma. Det var ett smart drag såhär i efterhand.. Hahaha.. Tanke på hur bilen såg ut på söndagen!

Ny vårjacka!


 

Den fina fina klänningen som jag inte köpte sen.. men den var sjukligt snygg!


 

Fikapaus!


 

Lunch!


 

Kundvagnen efter lördagens handling!


 

Lördagsmys med kycklinggryta!


   

Ompackning av väskorna. Detta är efter kortet!


Söndagen med alla roliga packningsbilder och sista delen av familjen tajcon far till ullared får ni en annan dag! Godnatt! 

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards