Alla inlägg den 11 april 2013

Av Helena Häll - 11 april 2013 18:08

Idag har det varit en bra dag på jobbet igen! Jag börjar tycka jobbet är roligare och roligare igen! Jag har haft en liten dip jobbmässigt men nu är jag glad på jobbet och jag är glad när jag kommer hem. Jag trivs med jobblivet igen och jag älskar verkligen mitt jobb! Den känslan är oslagbar! Idag har jag insett att veckan nog har varit lång och hård för en ganska nyligen Helena som gått upp på heltid igen! Idag slutade jag nämligen 13.00 och gick direkt till vårdcentralen för jag idag skulle få ta mina blodprover istället. Jag fick en utskällning för jag inte kommit innan halv ett och sen tyckte hon att jag ska åka till ryhov och ta blodproven istället och sen hade hon en liten uppläxning av mig på ett mycket otrevligt sätt.. Jag kan säga at jag är så jävla trött på att vara sjuk, jag stressar för att jag ska hinna med alla mina prover och doktorstider hit och dit.. Jag försöker som en galning att passa in allt i mitt heltidsjobb och nej, jag har inte ett jobb där jag bara kan lämna in och gå när jag vill. Idag och igår har vi två förmiddagar i rad varit två personal på 17st 3-åringar! Tänk själv, det går inte bara att gå när jag känner för det bara för ett jävla blodprov. Jag har varit sjuk i över ett år, en dag hit eller dit fan det kan kvitta, jag dör inte imon! Och det är definitivt inte kärringjäveln på vårdcentralen blodprovning att avgöra vad jag gör för val eller inte angående min hälsa. Hennes jobb är att vara trevlig mot sina patienter och det är hon fan inte bra på! Så när jag kom hem sen så somnade jag i en timme och har varit ganska trött nu på eftermiddagen. Men imon blir det sovmorgon! Och ska bara fredagsmysa på jobbet imon!


Nu får vi gå över till något roligare! Som jag skrev igår så skulle vi idag göra en skylt med barnen till vår affär och vi skulle se på en kortfilm. OCH trots att vi bara var två pedagoger på plats och 17 barn så banne mig att vi skulle göra det vi lovat barnen och det gjorde vi också!   

Barnen har gett förslag på vad affären ska heta och sen har vi röstat och det förslag som fick flest röster blev IKEA, HAhaha..    Mina barn är för söta! Så sagt och gjort vår affär heter IKEA. Och idag gjorde vi en skylt med stora bokstäver i kartong som barnen målade i färger de fick bestämma. Imorgon eller nästa vecka ska vi pynta dem med glitter, stjärnor, knappar, och liknande saker! Det kommer bli kanon snyggt!

Här är bokstäverna utskurna i kartong och uppsatta. Vilka bokstäver är det här, är det någon som känner igen dem och har ni någon av dem i era namn!?


 

I:et fick bli rosa. Då måste man blanda röd och vit.


 

K:et blev lila. Då blandar man röd och blå (denna blandningen innehöll lite mycket blå..)


 

E:et blev grönt!


   

A:et blev svart!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards