Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Helena Häll - 16 mars 2013 11:49

Vaknade vid tjugo över sex idag.. är jag förvånad? Nej.. men då har jag ändå varit vaken två timmar inatt med..   Jag är så trött på det här.. Att jag aldrig kan få sova en hel natt utan att vakna med värk. JAg är ju aldrig utvilad längre och det blir att jag slocknar som e stock vid nio på kvällarna för jag orkar inte vara vaken längre. Men ikväll ska vi iväg till JOhan på födelsedagsfest. JAg och Fredrik har knåpat ihop en present till han, 27 FÄRGSTARKA saker som är användbara när man flyttar till hus. Han fyller givetvis 27 om någon skulle undra.. Fast när jag ställde upp presenterna innan och räknade så fick jag det till 33saker.. hahaha.. Hur fan tänkte vi där? Jaja.. Är inte alltid lätt när man inte tänker tillräckligt långt! Lägger ut bild på den färgstarka presenterna imon (känns dumt att göra de nu ifall han av någon outgrundlig anledning titta på bloggen och se vad han ska få innan han har fått det!)

Men åter till den tidiga morgonen så var jag tvungen att göra något bra av den. Så vandrade iväg till Annie Johanssons hembageri (som vanligt) på lördags morgonen och köpte mig färska frallor! Det bästa med att inte kunna sova är att det finns massa goda frallor att välja på så tidigt på morgonen!    Så gick hem och gjorde mig kaffe och åt mina färska frallor med ost och kokt ägg (som vanligt!) Det börjar bli tradition det här! Sen tog jag det lite lugnt i soffan och började läsa en ny bok, eftersom jag läste ut min andra igår som för övrigt var sjukligt bra!! Vid månadens slut får ni veta vilken det var då månadens böcker var, men kan ge en ledtråd att det var en av de jag köpte på bokrean!

När klockan var runt tio i tio klädde jag på mig och gick iväg ner mot kulturhusetsloppis. Tänkte redan för flera helger sen att jag skulle gå ner dit för kolla lite. FY FAN vad mycket skit folk säljer! Massviss med SKIT!! Jag blir lika förvånad varje gång hur de ens får sålt sina saker.. fast de kanske de inte får.. I vilket fall så hade jag lite tur och kände att turen inte var helt meningslös då jag hittade fyra pocketböcket för 5KR /ST! Hurra! Älskar när man hittar sånna fynd! 20kr för fyra böcker! Sen på vägen hem gick jag förbi torget och köpte nya tulpaner för mina tappade sina blomblad inatt.. köpte faktiskt två buketter och några hyacinter också som jag ska plantera tänkte jag! Färska blommor i ens hem gör att man mår lite bättre och sen är det sjukligt snyggt med!     

 

 

 

Blev tre stycken Roslund & Hellström böcker. Varav odjuret såg jag på tv för inte så länge sen och tyckte den var riktigt bra så ska bli kul att läsa den nu!


 

Fick även med mig en av Mari Jungstedts böcker (en jag inte har läst tror ja.. men för 5kr gör det inget om jag inser att jag redan har läst den..)


 

Hyacinter redo för plantering


 

Lila tulpaner!


   

Gula tulpaner!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards