Alla inlägg den 26 juni 2021

Av Helena Häll - 26 juni 2021 22:25

Midsommardagen och vi började dagen med att ta det lugnt! Käka lite frukost (Max åt förövrigt lite macka för första gången på år och dag.. han brukar leva på äpple till frukost!) sen ringde vi Martins mamma på FaceTime och grattade henne på födelsedagen! (Grattis svärmor!) För att sedan gå ut på promenad tillsammans hela familjen.

Efter lunch tänkte vi att vi skulle åka till Asecs och köpa skor till martin. Eller rättare sagt vi tänkte inte bara utan vi åkte.. det var stängt.. Jahopp! Vi mötte upp Martins mamma där också, så vi fick packa in alla i bilen och åka bort till city gross till martins pappa som jobbade idag! Fafa hojtade Max och försvann in i förbutiken till farfar.. för att han inte skulle riva hela city gross så fikade vi lite dricka-mer och glass! Mums tyckte Max och Elliot.. (vars dricka mest var på tröjan!)

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi på hemmaplan och medan Martins farfar virrade iväg sig en sväng (han är upphittad igen!) Så passade Max på att gå lös inne hos grannen här nere, han hämtade ut tjejernas leksaker och va sjukt nöjd. Han passade även på att cykla lite på deras balanscykel. Eller cykla och cykla.. han gick runt med den och balanserade, ungefär precis som man ska! Han skrek när vi skulle gå hemåt.. så nu lär han vilja bosätta sig hos våra grannar på bottenplan.

#midsommardagen #midsommar #fixarfrasse #citygross #jönköping #fika

Dags för promenad för bröderna!

Max och Martin har matchat sina outfits! Bara färgen på kepsen som skiljer dem åt.

Spelar på stryktipset hos farfar!

Fika på citygross!

En nöjd Max som lånat grannarnas cykel!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards