Alla inlägg under maj 2015

Av Helena Häll - 7 maj 2015 22:14

Nu är det redan torsdag. Det är redan 7maj och det är snart inte många veckor kvar till skolavslutning och verksamheten börjar trappas ner och barn och personal går på semester. Det är mindre än två månader kvar till semestern. Det går fort nu! Jag kan undra om min hyreskvinna på kontoret känner samma sak. Eller om inte vet vad bråttom, skynda på eller hurry up betyder. När vi ber henne öka takten och hon lovar att hon ska kolla på en lösning och så vips så hör vi ingenting! Bha! Blir till att ringa och tjata igen.. Varför kan inte bara människor vara lite smidiga och snabba, och varför är så många människor så oeffektiva? Det har jag undrat många gånger. Men är för att jag har det jobbet jag har. Det händer saker hela hela tiden och effektiv måste du vara precis hela tiden! Därför får jag lite allergiska utslag på långsamma och oeffektiva människor. Vilket fall som helst så väntar bara en arbetsdag kvar och sen imon kväll quiz igen (det var länge sen nu) och på lördag ska vi fira en i middagsgängets killar som fyller 30! Med 80-tals tema! OMG! Det kommer blir sjukt kul och ja, jag kommer se totalt förjävlig ut! Haha..

#effektiv #ökatakten #tid #torsdag #vår #snartsemester

Av Helena Häll - 6 maj 2015 20:15

Idag var då dagen då min soffa och jag gick skilda vägar! Och mycket riktigt processen gick ganska smidigt med allt lyftande och så. Soffan har nu lämnat mitt hem för att trivas hos min kollega och hennes familj. Och guess what? Soffan ska till Bosses mamma! Undra om hon kan känna lukten av sin son över hela soffan?

När allt var klart kom jag på att det kan ju vara bra att sitta på något när man tittar på tv. Jag har två fåtöljer med fotpall i källaren..

Ja, där är dom! Ser ni dom? Där läääääängst in i ett överfullt källarförråd.. Suck och stön! Hur svårt ska det vara egentligen? Skam den som ger sig, jag började min väg fram. Och efter två blåmärken, några svärord och en mycket trött kropp efter dagens träning och en hämtning av min snälla granne Anna så fick vi tillslut ut fåtöljerna och fotpallarna!! Hurra!! Anna tittade förövrigt på mig i nere i källaren och utbrister -Helena, du har så mycket saker att jag får ångest i ditt källarförråd! Hahahaha.. Sjukt kul eftersom jag vet att jag är en samlare! Men fan jag måste bli bättre. Varför ska jag spara allt för? Vad gör det för nytta i mitt källarförråd? Aja, det får bli ett senare problem. Nu sitter jag i en av mina fåtöljer och njuter!

#skamdensomgersig #soffa #fåtölj #fotpall #källaren #extremasamlare

Av Helena Häll - 5 maj 2015 22:41

Imon är det dags sägs det, min älskade soffa och jag ska gå skilda vägar. Åh min älskade soffa! Så mycket fina minnen vi har tillsammans! Under tre och halv år har det varit du och jag. Du är så fantastisk skön och rymlig och alldeles, alldeles underbar! Det är fortfarande den dyraste möbeln jag äger (läs ägde) och jag har dessutom köpt den för helt egna pengar! Fem veckors sommarjobb gick det åt att betala dig och imorgon ska vi skiljas åt! Min hjärta brister lite när jag tänker på detta, men du går inte in i den nya lägenheten och dessutom är soffan spegelvänd för att passa i nya vardagsrummet, men vad hjälper det, den går ju som sagt inte ens in! Håller på att plocka dig isär och dammsuga dina olika delar. Bosse hjälpte till.. Eller nä, han lekte nog mest.. Men imorgon är leken färdig, ingen mer Spider-Man lek för Bosse i soffan som har förgyllt vår tillvaro! Tack för allt! Farväl min trogne vän!

#soffa #säljasoffa #hjärtatbrister #bosse #tackförallt #farväl

Av Helena Häll - 4 maj 2015 20:44

Ja tillexempel att jag vart så upptagen och sen så trött att jag inte har bloggat! Fy mig! Jag har ju vart i Göteborg fredag morgon till lördag sen eftermiddag. (Kändes som jag var borta en vecka!) men lördag kväll och hela söndagen var jag seg som kolasås! Jag var snorig och i söndags vaknade jag dessutom upp med igensvullna ögon också.. Hmm.. Undra vad jag hade blivit akut allergisk mot?! Men nu är det måndag igen.. (Herregud! Vad tiden går fort!) jag har jobbat 8-17.30 idag och dagen känns ändå som den gått fort, kanske för att vi haft mycket barn och därmed mycket att göra! Men det är roligt att ha något att göra! Sedan intervalltränade jag när jag kom hem. Joggade mer på min runda än tidigare! Tjoho, det går framåt! Sen tränade jag flera styrkeövningar! Hejja mig! Det kan behövas efter helgen då Marcus som vi var och hälsade på mitt under restaurangbesöket tittade på mitt glas med rödvin och pizza och undrade; hur var det med den där dieten, skulle du komma i klänningen? Hahaha... Jaja.. Huvudsaken är att jag rör mig och bonus är om jag blir ännu snyggare i klänningen till bröllopet!

Men i Göteborg ja, det var så härlig lite tripp med fint väder, konsert på fredagen på Göteborgs stora teater! Artisten hette Daniel Norgren och jag visste inte vem han var innan de frågade om jag ville följa med på konserten. Jag lyssnade in mig på honom och tyckte han var riktigt bra. Hans nyaste album är inget snabb popmusik som jag brukar lyssna på utan mer lugnt och avslappnat och melankoliskt. Men sen kom den positiva överraskningen, killen var helt, och då menar jag HELT MAGISK LIVE. Hur många artister kan egentligen sjunga särskillt bra live? Daniel Norgren tog varenda ton rätt genom hela konserten! Magiskt! Om jag lyckas ska jag försöka lägga upp en väldigt kort snutt från konserten. Min kamera ville ha lyse och skit på så det blev att jag störde dom andra, så jag la ifrån mig mobilen och njöt istället. Innan konserten var vi på restaurang med Marcus kompisar och sen gick vi sex stycken på konserten sen Efter konserten var vi på avenyn och umgicks med Marcus kompisar.
På söndagen var vi och åt hotellfrukost på ett hotell vid elfsborgsbron och hade ett reserverat bord med utsikt över bron och vattnet! Helt fantastiskt! Sen har vi hängt, umgåtts, hjälpt Marcus sätta upp hyllor och köpa balkongmöbler osv.. Full rulle hela vistelsen så inte konstigt om jag var trött resten av helgen! Nu blir det tv-tittande och soffnjutning resten av kvällen, imon taggar vi utflykt med barnen på jobbet!

#göteborg #långhelg #weekend #livsnjutare #danielnorgren #konsert #magiskt #storateaterngöteborg #hotellfrukost #träning

Här hjälps vi åt att borra upp hyllor! #syskonengustavsson

Hotellfrukost! Mums!

Utsikt över bron från frukostbordet!

Nöjd och glad när Göteborg har strålande sol och 15 plusgrader och hemmavid har dom snö!



Här är videoklippet, hoppas det funkar! En väldigt kort snutt av en väldigt fantastisk röst!

Killen är alltså bättre live än på spootify! Sjukt egentligen, inget man är van vid i dessa tider.

På klippet är det en snutt ur låten "Why may I not go out and climb the trees?"

#whymayInotgooutandclimbthetrees

Av Helena Häll - 1 maj 2015 08:13

Helt otroligt! Jag gav mig ut med tanken att jag skulle intervall träna runt västersjön. Det är 3km. Jag började joggade och funderade på om jag inte skulle jogga till jag inte orkade mer och gå resten. Ja det blir bra tänkte jag och joggade vidare. Halvvägs började det ösregna med en touch av hagel.. (Bah, jävla aprilväder!!) men jag joggade på.. På slutet gick det fasen inte fort men vet ni, jag gjorde det! Jag gjorde det!! Jag fucking gjorde det! Jag joggade runt hela sjön!! Jag joggade 3km utan att stanna en enda gång!! (Hör applåder så jag bockar och bugar) jag trodde dessutom att lagom nu till när vi ska åka till Gbg så skulle jag ha sån träningsvärk att jag knappt skulle kunna gå. Och skulle jag kunna gå skulle det se ut som jag skitit på mig! Men vet ni, inte ens det! Jag känner av lite i benen men det är verkligen inte farligt! Jag kan gå precis som vanligt! Nu blir det två syndiga dagar i Göteborg, ska försöka träna när jag kommer hem imon!

#träning #dag3 #jogga #jaggjordedet #jagkanomjagvill #motgöteborg

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards