Alla inlägg under mars 2014

Av Helena Häll - 31 mars 2014 21:36

I torsdags var jag och mamma på sen på Lindex och drack bubbel och shoppade. Och som alltid, Helena går bananas! Yiihoo! Jag älskar att shoppa ju! Och Lindex, fan det är nog inte så dumt ändå! Här är torsdagens fynd (plus ett par skor jag hittade på din sko)
#shopping #lindex #aw

Och nu sitter jag här i soffan och börjar min vecka med ett avslut. Ja eller det är ju självvalt.. Jag kollar igenom criminal minds säsongerna på viaplay och sitter nu iorninggjord och uppkrupen i soffan för säsongsfinalen av säsong 2 av criminal minds!! Hoppas jag kan sova sen bara, men lät nog tokslockna ändå efter 12h på jobbet idag!

Av Helena Häll - 25 mars 2014 21:57

Nu var den här igen. Våffeldagen. En gång om året och alltid lika välkommen! Idag på jobbet var barnen konfunderade över att ingen hade namnsdag idag, utan att det var Maria bebådelsedag. Va fan är det nu då? Ja inte riktigt så uttryckte jag ju mig givetvis på jobbet. Utan sa till barnen att jag trodde det hade något med Jesus att göra. Och att jag skulle googla detta om hur allt hängde ihop! Och se till min förvåning när allt hängde ihop!! Det heter Maria bebådelsedag för att ärkeängeln Gabriel kom ner från himmelen för att tala om för Maria att hon var gravid med Jesus. (Detta betyder ju att det är nio månader till jul!! Ahhh!!) nåja, dagen brukar folkmun kallas även för vårfrudagen som på nått sätt hängde ihop med Marias graviditet och att våren var på intågande (ja, jag läste inte jättenoga!!) men från att det blev vårfru så blev det typ våfflor och taaaadddaaaa, våffeldagen! Så kontentan blir; Jesus tack för våfflorna!

Av Helena Häll - 24 mars 2014 20:57

Här har jag bestämt mig för att dra ner på antal kolhydrater till middagarna. Och tänkte i förhand att största hindret är väl maten på jobbet.. Men jösses vad svårt det var just på jobbet! Har bara nu det senaste reflekterat över hur mycket kolhydrater det är vid varje måltid! Potatis har ju fan ätit typ hela veckan!! Ahhh!! Jag skojar inte, potatis i olika former är det väldigt, väldigt ofta. Och så även idag! Inte nog med detta det serverades blodpudding, nästan den ända mat jag INTE äter!! Usch, fy, tvi och blä.. Så jag har ätit potatis, lite sylt, pastasallad och morötter.. Är ju för fan inget annat än kolhydrater i det! Det är ju förbannat lätt att dra ner på kolhydraterna om det andra alternativet är svält!!

Av Helena Häll - 23 mars 2014 15:08

Idag har jag varit i en av mina favoritaffärer igen! Äntligen stallqvarns besök! Det var hundra år sen sist! Och som jag längtat! Har nog fasen inte varit där under detta året hitintills! Så det var på tiden! Jag hade laddat upp med shoppingsuget på stallqvarn och hittade flera jättefina saker!
#shopping #diversehandel #stallqvarn #jönköping #lycklig #fynd

Och köket fick sig ett litet lyft i och med de nya saker!

Av Helena Häll - 22 mars 2014 13:36

Vaknade tidigt idag, så tog täcket och kröp ner i soffan och slog på TVn.. Allt i snigeltempo vill säga eftersom jag har hostat sönder något i mig. Gör döont! Men i vilket fall när jag slår på TVn så får jag dagens flaschback, det visas bröderna fluff!! Åh det är barndomsminnen deluxe! Skitdåligt men vad gör det! Bröderna fluff kan ingen glömma bort! Sen efter detta var det mojje, ännu mer nostalgi. Efter det blev hopp i myskläderna för att dricka kaffe, få besök av mamma (avloppet hade proppat sig!)

Av Helena Häll - 20 mars 2014 22:57

Idag hade vi disco på jobbet! Hur kul som helst! Alla barnen var överlyckliga och vi fröknar med! Vi hade discokula i taket, vi åt popcorn och drack saft! Och lyssnade på copacabanana, Pippi Långstrump, undo och gangnam style! Fan vilket bra jobb man har egentligen!

Av Helena Häll - 19 mars 2014 16:23

I lördags var det dags för denna efterlängtade fest! Men tema 90-tal, dvs kom utklädd annars kommer du inte in!      Det var Johan som fyllde 28 och bara för tre veckor sen tjattade vi till oss att vi skulle få komma och fira han (eftersom vi alltid har så satans kul ihop) och sagt och gjort (han var inte så svår övertalad!) Mitt i denna diskussion så lyssnade vi på en hel del 90-tals musik och diskuterde vår uppväxt och då kläckte hans sambo den briljanta idéen, vi har 90-tals tema på festen! JAAAA!!! Kan lova att vi hade så kul att tårarna sprutade på mig flera gånger! Jag är så satans tacksam för jag har er, min älskade vänner!   

#90-tal #temafest #älskadevänner

 

Grattis Johan! #Födelsedagsbarnet


 

Jag i min 90-tal outfit!    #nyamodet

 

Pata och jag!

 

Duckface ala Isabell och mig!

 

Vi kan också duckface!

 

Hands up!

 

Cattis som Kurt Cobain. #likasombär #lookalike

 

Snyggingar!

 

Jag och mina pojkar!

 

Sam och Malin!

 

Micke, Cattis och jag

 

Got the moves!

 

Ladys in hats!


Sen kommer denna klockrena video! Älskade vän du dansar förjävla bra till Arvingarna!

#arvingarna #dans


 

Av Helena Häll - 18 mars 2014 19:55

Tisdag idag. Min långa dag på jobbet. Känns som det gått extra långsamt idag. Men har varit trött deluxe, somnade ändå runt tio igår och gick inte upp fören halv åtta! What! Borde vara pigg! Men förmiddagen spenderades i skogen med våra "gamla" barn vi hade innan. Vi hade gjort en skylt till vår naturruta, som ledsamt nog hade blåst sönder. Men vi lagade den och satte upp vår skylt! Eftermiddagen har gått lika långsamt den och efter jobbet åkte jag hem vid 17:30 och åt lite mat och spelade lite på mobilen och målade om naglarna och helt plötsligt är klockan 20! Nästan legitimt att lägga sig med andra ord! Imon är det redan onsdag! Se där ja!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards