Alla inlägg den 26 maj 2024

Av Helena Häll - Söndag 26 maj 21:24

Nu har jag haft (nästan dagen) ett månadslångt uppehåll från bloggen. Anledning? Jo jag är en totalt slutkörd mamma, med en kropp som säger stopp! Och då gäller det att lyssna! Jag har varit halvtidssjukskriven och börjat med ännu fler magmediciner samt gjort både gastroskopi och koloskopi. De filmade in i varenda hål de kunde hitta typ, men va inte oroliga, jag var nedsövd! I väntan på provsvaren är bedömningen; långvarig stress! Hopp! Därav mitt frånfälle för en stund. Jag ska försöka skärpa mig mig nu framöver och givetvis har nedräkningen till semestern börjat också! (Fyra veckor kvar!).

Men annars idag så har det ju varit morsdag! Jag har fått en parfym, ett tvixpålägg och en korv med bruna bönor. Jadu.. så nu kan jag äta det sen maskera lukten med min nya parfym! Check! Vi har också hela förmiddagen varit på kålgårdens lekplats och lekt med Max bästa vän och hans familj. Jättetrevligt verkligen! Kul när barnen börjar få lite kompisar.

Nu har jag njutit av en glass på balkongen efter att ha sorterat och slagit in födelsedagspresenter, packat iordning för imorgon och gjort en lasagne! Då var jag minsann värd en glass! På återseende!

#imback #morsdag #söndag #småbarnsmorsa

Min nya enhörningsparfym!

Mitt twixpålägg. Det var himla gott faktiskt!

Njuter av en glass på balkongen!

Inlagd för gastroskopi och koloskopi!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards