Alla inlägg under april 2016

Av Helena Häll - 30 april 2016 09:45

NeXT stop Arlanda. Nu sitter jag på Arlanda och inväntar Sandra. Jag ska äntligen få åka till USA! Jag är överlycklig redan nu och då har vi inte lyft än! Men nu är det mindre än tre timmar kvar! Jag har semester nu! Jag hoppas kunna uppdatera från semestern men det är inte säkert vi lyckas få igång något wi-fi, återstår att se! Annars kommer resumén om 16dagar! Hälsningar semesterfiraren!

#semester #arlanda #newyork #usa

Av Helena Häll - 29 april 2016 19:07

Så även min.. Jag minns när vi började räkna er för avgång. Att vi bokade ett datum för avfärd mot new york och när vi skulle åka hem och däremellan besöka Mexico.. Jag minns det, men det var då.. Så längesen.. (Eller ja i början av feb i år, haha!) Men nu är den här, dagen då resan tog sin början! Det är inte klok vad tiden går fort! Jag jobbade idag sen var jag hemma, slängde sopor, drog ur kontakter, körde bil, blommor och överbliven mat till fina Emma som vaktar det åt mig! Sen bar det av ner mot Jönköping resecentrum med min stora väska och bussen upp till Stockholm och 17dagar ifrån min hemstad! Nu väntar ett äventyr utöver det vanliga. Vi säger hej då Sverige och säger hej new york och hej Mexico!
Nu är jag dock på mellanlandning i Stockholm för besök hos min käre kusin Niklas och hans sambo Sofia som låter mig bo på deras soffa innan jag imon morgon tar mig mot Arlanda! Woho! Hej semester!

#fredag #semester #jönköping #minresa #stockholm #newyork #cancun #mexico #mellanlandning

Hej då Jönköping!

Av Helena Häll - 28 april 2016 18:24

Jag äter väldigt sällan hamburgare (pizza äter jag dessto oftare!) men hamburgare är inte allt för ofta, förens denna veckan!! Nu vill jag verkligen inte ha hamburgare på länge!! Tills jag insåg att det är det enda jag lovade mig själv att äta i new york! Hahaha.. Fan! Men detta hamburgarätande började på hamburgerrestaurangen bada bing i tisdags, men en av deras supergoda hamburgare! Sen igår hade jag tjejmiddag och bjöd på halloumiburgare. Väldigt god vegetarisk rätt! Men mycket goda tillbehör till! Och redan där bar jag lite hamburgefärdig.. Ne men tro inte det tar slut där.. Idag när jag kommer till jobbet, vad serveras till lunch? Jo hamburgare! Haha! Och nu när jag kommer hem, vad är den enda mat som finns i mitt kylskåp.. Jo hamburgare!! Jaha ja! Hamburgare fyra gånger på tre dagar! Nu ska jag minsann inte äta det tills new york! Vilket jag åker till på lördag!! Woohoo! Till Stockholm åker jag direkt efter jobbet imon så nu gäller en enda sak: PACKA!!

#hamburgare #badabing #halloumi #halloumiburgare #vegetariskt #semester #newyork #packa

Dags att börja packa!!

#recept på halloumiburgarna!

Hamburgaren från Bada Bing

Efterrätten från #tjejmiddag igår!

Av Helena Häll - 26 april 2016 22:00

Idag har jag och Anna haft lyxmystisdag efter jobbet! Vi har både jobbat till 17, sen möttes vi upp för att fixa våra naglar på salong (va fan har hon dragit in mig i för träsk!) för de blev superfina! Så här vill jag alltid ha det ju!! Anledningen till lyxen är semestern som stundar om några dagar! Men nu kommer jag förmodligen inte kunna sluta fixa mina naglar, trots jobbet jag besitter! Sen efter nagelfixet så var vi och åt hamburgare på bada bing, har inte varit där på ett och halv år, men satan vad gott det var! En riktig lyxtisdag med andra ord! (Och är det mer stavfel än vanligt i ovanstående text så beror det på att även pekfingernageln är lång, vilket inte brukar vara fallet, då den alltid går av!)

#manikyr #nagelfix #supernöjd #semester #hamburgare #badabing #lyxtisdag #vardagslyx

Av Helena Häll - 25 april 2016 21:36

Detta jävla väder kan ju knäcka vem som helst! Idag har det haglat, snöat, regnat, solskinat, haglat, snöat, haglat, regnat hela jävla dagen! Det är ju för fan maj månad på söndag! Vädret skärp dig! Tänkte jag skulle försöka pigga upp väderhumöret lite och gick in på appen och sökte på new york.. Men tro fan att det ska regna när vi ska ni nu då! Va fan är det här för jävliga väder. Det ska vara samma väder där som här!! Men sen kom räddningen! Vädret i Mexico är sol, sol, sol och värme! Det ligger runt 30 plusgrader och jag längtar redan efter att inte behöva frysa. Och som idag, 25 april, jag fick skrapa bilen imorse, det är så man blir deprimerad! Nu ska jag be till vädergudarna att skicka en sol till new york tills på lördag!

#april #aprilväder #hagel #regn #sol #maj #semester #skrapabilen #newyork #mexico

Av Helena Häll - 24 april 2016 20:49

Ja, men ni vet den där känslan efter att man har haft en skitrolig helg (speciellt gårdagen) och efteråt så blir det lite vemodigt att helgen är över, att det roliga är över. Att vardagen börjar imorgon igen.. Åh, nej jag har ingen söndagsångest eftersom jag älskar mitt jobb och ser fram emot att jobba imon. Men just känslan att man vet att man haft sån rolig kväll. Fredagen bestod av quizvinst men lördagen stod något alldeles extra! Vi hade salsafest! Så 10 st från vår nybörjargrupp var här hemma hos mig och drack lite vin/öl och delade på några pizzor och hade en sjukt rolig förfest! Sedan var vi nere på Kulturhuset och dansade salsa tillsammans! Så himla roligt! Är roligt att få dansa med en och samma kille lite längre tid för då lär man sig hur han dansar men det kan även leda till en väldans massa skratt.. Vilket det ofta gör när vi dansar ihop! Men det är halva grejen att få ha roligt tillsammans med. Efter några timmar salsadansande gick jag med michallis och Bella till glädje och dansade ännu mer. Jag hade så fasligt ont i fötterna när jag kom hem inatt och har jag både gått en halvmil och sen dansat salsa i nästan en och halv timme idag med.. Så nu behöver fötterna semester!! Ja just det ja, nu börjar det bli nära.. Äckligt nära för både mig och mina fötter att ha semester. För ska jag bara vemoda klart!

#vemod #rolighelg #glad #salsa #skrattanfall #jönköping

Dags för salsakväll!

Av Helena Häll - 22 april 2016 22:33

Idag gjorde jag ett inhopp i mitt eget quizlag.. Haha. Jag är ju knappt aldrig med längre då jag har massa annat för mig på fredagar. Men idag var jag med och guess what.. Vi vann! Haha! Är någon förvånad? Nä, jag trodde inte det heller! ;) nu är det semester och jobbresa som gäller de närmaste veckorna framöver så nästa gång jag är med och quizar är det la Grand finale!! Ifs svårt att slå förra året då vi bara hade fyra fel på finalen! :)

#quiz #fredag #karlssons #glädje #quizlag #quizvinst #överlägsna #semester

Av Helena Häll - 21 april 2016 21:33

Om en vecka när jag ligger här i min säng är det den sista natten på länge jag kommer ligga här.. Eller länge och länge.. Sista natten på över två veckor, för nu är det nära! Nästa fredag har jag precis bokat buss, tio i två från Jönköping mot Stockholm! Sen bär det av, en natt i Stockholm sen mot Arlanda och new york och sen cancun och semestern!! Herregud vad fort det har gått, det var nyss februari och vi bestämde oss för att åka! Nu står vi här med en vecka kvar till äventyret kan börja! Fram till dess har jag miljoner saker att beta av! I helgen blir stora städhelgen och både på lördag och söndag blir det salsadansande! På måndag ska sista utvecklingssamtalet klaras av (OMG, jag har bara ett av åtta kvar!!!) sen på tisdag tänkte jag ringa och boka tid för att fixa mina naglar, onsdag ska jag ha tjejmiddagen, torsdag ska jag packa och vips på fredag efter jobbet nästa vecka åker jag på mitt livs resa (typ, iallafall min 30-årskris resa!) men åka till USA har inte varit smidigt det ska gudarna lova, men nu är nog det mesta fixat, trots mitt efternamn och alla andra å, ä, ö:n
Nu blir det sängen efter en lång arbetsdag och 7-16 imorgon känns inte så lockande just nu i detta trötta tillstånd (imorgon är jag lika glad igen när jag åker till jobbet igen!)

#semester #snartsemester #newyork #cancun #mexico #stockholm #jönköping #fulltupp

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards