Alla inlägg under mars 2015

Av Helena Häll - 5 mars 2015 16:31

Idag har det varit sol, sol och åter sol! Det var så jävla välbehövt! För alla! Alla har varit på glatt humör och njutit i denna underbara vårsol, så även jag! Och turen var på min sida, för enda gången denna veckan slutar jag tidigt!! Wow! Solen skiner och jag slutar tidigt! Så hem for jag, och så fick jag dessutom vänta en liten stund, men sen kom smygpremiären av balkongen, mitt egna himmelrike!! Jag stängde in Bosse i sovrummet och satte mig i solen och NJÖT! Jag njöt av varenda sekund av solsken! Jag var inte helt igenom en hemsk matte till terrorist Bosse, utan jag klädde på han kopplet och lät faktiskt Bosse premiär vara på balkongen.. Pust och stön! Men det gick helt okej.. Han stod bara en gång på en bänk med baktassarna och framtassarna på räcket och kollade ner.. Tre våningar ner.. Ops.. Men sen efter fem-tio minuter valde han själv att gå in i tryggheten igen! Jag funderar på hur balkongproblemet ska lösas med min lilla kissekatt, konspirerade lite med min vaktmästare så vi får se om vi lyckas lösa problemet så jag slipper bli utelåst på balkongen av Bosse igen!

#bosse #katt #sol #vår #mars #balkong #mitthimmelrike

Av Helena Häll - 4 mars 2015 21:17

Äntligen har jag sett den på bio! Det var himla bra faktiskt. (Jag tycker ifs sällan något är dunderkasst!) men jag var nöjd när jag därifrån! Böckerna är snäppet bättre men de är de flesta böcker jämfört med filmerna. Skådespelarna växte ju längre filmen gick, tror det har vart så mycket snack om vem som ska spela mr grey att man blivit alldeles förvirrad. Men kontentan blev att filmen var bra och jag vart nöjd. Och nu är jag så trött så jag somnar snart skrivandes.. Och sova ut imon får jag inte heller.. Klockan ringer 04:45.. Suck

#50shadesofgrey #bio #onsdagsmys #godnatt

Av Helena Häll - 3 mars 2015 20:11

Ja idag bestämde jag mig för att inte ha en kväll som alla andra. Jag bestämde för det första att jag inte skulle se på någon tv alls! Jag har inte ens satt på tv:n sen jag kom hem klockan fem! Sen bestämde jag mig för att inte skälla och bli arg på min katt när han gör saker han inte får. Inatt har han bland annat hållt mig vaken i två timmar när han klättrade på min golvspegel och attackerade sin egen spegelbild med sina ninjahopp bland annat. Igår kväll välte han även spegeln (som höll!) så har fått täcka spegeln med en filt och vänt på den.. Ja, jag har vidtagit åtgärder för att få sova inatt! Har även placerat vattensprutan i sängen så jag är beredd om han skulle börja klättra på spegeln igen.

Men åter till kvällen, jag hade då ikväll bestämmt mig för att inte säga till Bosse om någonting. Så när jag lagade mat så hoppade han upp på diskbänken (det får han inte i vanliga fall!) men jag hade ju bestämt mig.. Så medan jag stekte mina grejer satt han snällt brevid kaffebryggaren och tittade på. När jag skulle skära upp mina grönsaker, satt han istället uppe på fläkten och tittade på. Och sedan var han en sväng i diskhon och drack upp lite överblivet vatten. Men det funkade ändå. Ända gången jag fick lyfta ner han var när han var och gick bland mina färskvaror som jag skulle äta. Sedan efter maten åkte jag ner till biblioteket och lånade första delen av Maria langs romaner "mödaren ljuger inte ensam" för att jag tänkte jag skulle börja läsa dom från början.. Men får ingen riktig kläm på om de ska läsas i den ordningen de har getts ut eller i vilken ordning de ska va. Jag börjar iallafall med den jag lånade idag. När jag kom hem duschade jag och Bosse fick leka med vatten sen efteråt så han har lämnat blöta tassavtryck efter sig lite här och var. Nu tänkte jag krypa ner och börja läsa. Bosse ligger och vilar i handfatet (kan ju hålla tummarna för att jag får sova inatt!) och ja, min annorlunda kväll blev mycket lyckad och imon blir det nog ingen tv heller för det blir ett biobesök istället!

#tisdag #annorlundakväll #biblioteket #marialang #mödarenljugerinteensam #kattfan #bosse #sovgott

Av Helena Häll - 2 mars 2015 19:57

Jag bor med en ninjakatt! Jag har sett tendenser innan, med hans makalösa hopp och cirkuskonster. Men en äkta ninjakatt det fick jag veta att han var i morse! Jag hade liiiite (Läs sjukt mycket!!) svårt att gå upp i morse, jag var extremt trött, ändå la jag mig i tid och har bara några få gånger vaknat inatt, mest för att Bosse har sovit PÅ mig inatt.. På benen, på magen och på låret, och mellan vaderna.. Ja, typ överallt typ, förutom på mitt huvud.. Men mitt huvud skulle få sig sen beskärda del av Bosse på morgonen.. Jag tänkte igår precis innan vi gick och la oss att han började få väldigt långa klor.. De behöver nog en aning ansning.. När jag vaknar, snozar jag några gånger.. jag ligger med stänga ögon och hör hur bosse busar runt bland mina fötter och försöker bita mig lite i benen.. Men rätt var det är så känner jag på mig att han ska göra något annat.. Jag öppnar ögon för att se min femkilos tunga katt i luften flygandes mot mig med utspärrade klor.. Jag inser att FAN han kommer landa i ansiktet på mig och mycket riktigt, jag hinner stänga ögonen och hoppas på det bästa! Hans bakben landar precis förbi min näsa och river upp ett sår som inte slutar blöda.. Fan! När jag väl fått det att sluta blöda så nyser jag och vips så blöder det igen.. Suck...

När jag väl är hemma efter jobbet igen och ska göra kvällsmat tappar jag ägget i golvet.. och gissa vem som var där på mindre än två sekunder och började glatt slicka i sig det mosade ägget! Jo Ninjakatten Bosse! Fan nu kommer han ju äggfisa hela natten, hoppas han inte väljer att sova jämte mitt huvud som han brukar...   


#Bosse #katt #ninjakatt #äggfisar #sovgott

 

Inte kan man tro att denna lilla sötnos väger fem kilo och är en ninjakatt!


    

Av Helena Häll - 1 mars 2015 21:19

Eller?! Det är ju ändå första mars! Jag har faktiskt gjort mitt tappra vårförsök idag genom att cykla till en lägenhetsvisning jag skulle på! (Jag höll på att dö av avsaknaden av kondis) och guess what.. Det började snöa! Suck! Fuck! Jag vill ha vår nu! Inte mer snö!
Jag gjorde ett halvhjärtat försök inomhus.. Eller ja inte till vårstädning direkt, utan till att lyckas vika mina tvätt, bädda rent min säng och duscha själv! Och ja, klar och färdig så ligger jag nu i sängen men en snarkade katt på magen! Undra om jobbet kunde ringa och säga att jag fick sovmorgon imon.. Och slapp ha stängningen! Men nä, det lär ju inte hända, så godnatt!

#söndag #snö #cykeltur #mars #katt #bosse

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards