Alla inlägg under maj 2021

Av Helena Häll - 3 maj 2021 20:06

Idag har jag byggt mitt hemmabygge till blomhylla. Hyllplanet var ju en planka jag snodde på promenaden igår och till stadgarna fick jag ta tomma planteringskrukor och tejpa ihop. Sjukt ostabilt men det funkar.. tills det rasar vill säga! Skulle ju kunna ta vanliga krukor istället för planteringskrukor men behöver ju ha fyra som är lika långa och kan staplas på varandra för att få upp höjden och det äger jag inte, så löste det som Fixar Frasse hade gjort!

Jag också varit händig mor och bakat nyttiga muffins till mina barn. Med banan och hallon i! Barnen älskar dem! Så vi tog med två nybakat muffins och åkte till skogen för att äta mellis. Eller skogen och skogen, vi åkte upp till Axamos motionsspår och gick där uppe. Vi funderade om Max varit i skogen. Mer än när vi plockat svamp typ en gång.. (jag räknar inte stadsparken som skog!) men gå ett motionsspår kanske inte är så mycket skog heller. Speciellt inte eftersom de ligger jämte riksväg 40! Hahaha! Max var nöjd när han fick se lite lastbilar även på skogspromenaden! Och han gick nästan hela 1,3km slingan och så fikade vi muffins på vägen givetvis med! Att det duggregnade och snålblåste är ju en annan femma.

#byggarebob #fixarfrasse #husmor #muffins #barnmuffins #skogspromenad #axamo #skogen #motionspår

Min sjukt ostabila blomhylla!

Muffins in the making!

Först ett stop på utegymmet..

Sen en svängom bland kottarna..

Sen kan vi gå på stigen!

Fikapaus!

Hand i hand går vi hem! (Eller ja mot parkeringen igen)

Av Helena Häll - 2 maj 2021 20:29

Idag på förmiddagen försökte martin överföra sitt innebandyengagemang på Max.. det gick sådär.. Martin stod och sköt på ena sidan rinken och Max ville ut på andra sida. Och ja du har gissat rätt Elliot sov givetvis. Jag haltade mest runt pga mitt skoskav men livet kändes lite bättre när jag lyckades sno en planka som jag ska göra till blomhylla i arbetsrummet!

Martin ensam på ena sidan..

Max på den andra!

Packåsnan mamma med bandyklubbor och planka..

Av Helena Häll - 1 maj 2021 20:42

Dagens insats gjorde jag idag på eftermiddagen då jag sorterade barnens urvuxna kläder. Alltså herregud! Hur mycket barnkläder har vi inte då?! Man skulle behöva föda ut en hel by för att slita ut alla bebiskläder man har. Sen tänkte jag, tänk om det va sista gången de kommer till användning i det här hemmet! Om det skulle vara fallet är en epok slut och de får ligga i kartongen tills de säljs så fall. Men nu är det iallafall sorterade och fint strukturerade.. eller ja, de är uppmarkerade efter storlek och lagda i avfallspåsar. Hahaha!

Annars idag har vi vart ute på promenad på förmiddagen. Och ätit hemmagjorda fetaostfyllda biffar med potatismos på eftermiddagen. Och nu sover barnen och jag och Martin äter en liten chokladbit framför TV:n. Fint ska det va!

#bebiskläder #urvuxnakläder #sorterakläder #dagensinsats #fixarfrasse

Fixar Frasse skulle givetvis hjälpa till.. han började läsa om djuren mitt i sorteringen... men..

..så ringde hans miniräknare och han var tvungen att ta samtalet..

Hallå miniräknaren!

Efter samtalet var dags att sortera potatis!

Dagens middag!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards