Alla inlägg under juli 2020

Av Helena Häll - 4 juli 2020 23:00

Idag har jag inte riktigt haft samma energi som igår, typiskt nog! Men med lite hjälp har vi fått in alla barnkläder i garderoben! Annars har det inte hänt mycket idag. Max har övat på att bygga torn och jag och Martin har kopplat in weii:et och haft turnering i mario kart och ätit popcorn och pyttelite godis (När Max hade somnat) Men nu är det snart läggdags även för oss (läs -läggdags för mig!)

#byggatorn #mariokart #wii #tvspel #turnering

Koncentrationen på topp!

Av Helena Häll - 3 juli 2020 21:19

Så mycket som jag orkat idag vet jag inte när jag orkade senast. Jag har varit väldigt aktiv för att vara höggravid, men de sägs väl det, att man får lite mer energi på det allra sista slutet.. jag kommer inte ihåg hur det var sist med Max. Vet bara att jag varit dödstrött hela denna graviditeten. Men idag har jag tvättat tre maskiner tvätt, två av dem även torktumlade och den tredje upphängd. Det andra har jag även vikt och lagt in i skåpen. Jag har städat i hallen, lagat lunch och senare på kvällen även lagat mat. Jag har för första gången på år och dag vart ute och tagit en kort promenad med Max! Vi mötte förövrigt en löst springande hund som vi anmälde till polisen att den sprang löst, då visade sig att jag var den tredje eller fjärde som ringde, undra hur länge den hade känt sig fri som en fågel på bäckalyckan.. (men den kom hem tillslut sen!). Jag har även packa upp och lagt in bebiskläder i garderoben, fyllt diskmaskinen och kört den och tömt den och fyllt den igen. Vart på vårdcentralen och tagit blodprov på mitt långtidssocker. Och varit på apoteket och hämtat ut nya mediciner och vart hos mamma o pappa och lämnat en hemlig present och sovit 15min.. så ja jag har hunnit med en hel del idag. Och i magen har det varit full rulle med någon som övat gymnastiska positioner hela dagen. Hoppas den övar sig för att komma ut inom det snaraste. 3 ynka veckor kvar nu!

#energi #höggravid #3veckorkvar

Dagens middag! Tacopaj med sallad! #tacopaj

Av Helena Häll - 2 juli 2020 15:53

Idag på förmiddagen hade vi utflyktsförmiddag! Alltid trevligt att få komma hemifrån lite och se något annat, även om det inte är så långt man åker. Det första som händer är att Max somnar som en stock.. och vårt första utflyktsstopp va på sortergården.. Hahaha.. nu var det inte sortergården som var det primära utflyktsmålet idag men vi passade ändå på när vi ändå skulle iväg. Så vi lämnade in lite kastruller, plåtar på prylboden på sortergården. (Ja alltså fullt fungerande grejer - men värdelösa för oss då de inte funkar på vår nya induktionshäll och plåtarna passar inte i ugnen!). Vi passade även på att slänga lite tallrikar som va gamla och kantstötta då martins mamma hade köpt nya åt oss igår! (Förövrigt dagens fail när vi skulle äta lunch innan och de nya tallrikarna va i diskmaskinen och de gamla på sortergården, Haha! Vi fick ta finporslinet!)
Men efter sortergårdsbesöket så åkte vi mot dagens primära utflyktsmål - Rudenstams gårdsbutik! Så där gick vi och strosade bland allt i butiken och valde ut lite gobitar vi köpte med oss hem.. Max var nog inte fullt så engagerad som hans päron i alla olika smaker av mustar, cider, marmelader och allt annat som finns i butiken. Men både Max och bebis i magen höll sig lugna under besöket och vi for hemåt nöjda och belåtna.
Nu på eftermiddagen är Max hos sin farmor en stund så jag får vila lite och martin och hans pappa är på landet och hämtar hem bilar och gamlingar hem till stan igen (martins mormor och morfar). Sen blir jag också upphämtad och så blir vi bjudna på lite mat hos martins föräldrar. Men nu ska jag vila lite till innan jag blir upphämtad! Ha en fortsatt härlig torsdag!

#utflykt #sortergården #prylboden #Rudenstam #rudenstamsfruktodling #rudenstamsgårdsbutik #shopping

5 min in i bilfärden sov redan Max! Zzzzz... Zzzzzz..

Första stoppet! Sortergården!

Dagens största gäsp inne i gårdsbutiken!

Superfina vyer på vägen till Rudenstams och på väg hem. Dock är den ena genom Max solskydd och den andra med en fågelskit på rutan! Hahaha! Men fint är det ändå!

Av Helena Häll - 1 juli 2020 21:54

Idag är det onsdag och den 1juli, vilket betyder att idag va vi (eller jag då) och lämnade över nycklarna till den nya ägaren av vår gamla lägenheten. Såååå skönt! Nu kan vi fullt ut fokusera på vår nya lägenhet!
Och hör och häpna för en liten stund (typ någon timme eller så) så var jag rikare än martin! Haha! Detta har aldrig hänt någonsin innan då min man har varit rik som ett troll sen vi träffades. Men han har ju haft pengar utlagda för vår gemensamma lägenheten och idag när jag fick mina pengar så var jag för en liten stund rikare än han.. sen var jag tvungen att föra över mer än hälften av det till han.. Hahaha.. och nu är ordningen återställd igen och martins sparkonto är inte lika knäckt som innan. Och vi äger numer hälften var av vår lägenhet!
Annars idag har vi varit i Huskvarna och skrivit på papper om att Martin är pappa till det nya barnet som kommer och att vi ska ha delad vårdnad, precis som på Max. Vi har även varit hos martins föräldrar så Max kunde bada i deras badkar! Vi har även varit och quizat på bishop och det va sjukt svåra frågor och det gick inget vidare bra alls. Hahaha.. men är bara att ta nya tag någon annan vecka!

#lämnatgamlalyan #nyaägare #riksometttroll #rikförenatund #sparpengar #faderskapspapper #deladvårnad #quiz #bishop

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards