Alla inlägg under mars 2018

Av Helena Häll - 6 mars 2018 22:07

Idag har jag varit på mitt hatställe nr 1.. fy fan alltså.. skulle jag be morsan lista ställen jag hatar att gå till skulle hon garantera ha med detta topp 3.. jag har varit hos TANDLÄKAREN! Usch och tvi! Men vad har man för val när slår ut sina tänder när man svimmar.. nu är det nästan tio månader sen jag jag svimmade in i handfatet och slog ut mina tänder och träffade käken med en sån kraft att jag dödade två tänder i fallet.. (ja men skönt att jag har en sån tur! -NOT!) i vilket fall så har jag i tio månader gått runt och haft så jävla ont i tänderna att det är en pina att ja typ äta, snyta mig, pussas, borsta tänderna, ja you name it! Och vi ska inte tala om hur det är att gå ut utomhus och det skulle blåsa lite.. (vilket det gör jämt i Jönköping) ja då ilar det ända in i hjärnbarken på fröken Häll! Ja ni fattar, jag fick nog helt enkelt och ringde till tandläkaren som gav mig en tid tre timmar senare! För att förklara det hela mer så har jag vart tvungen att vänta för att se om tänderna blir Jesus-aktiga och växer tillbaka igen.. men tandläkaren idag gav mig besked att det kommer inte att ske, iallafall inte med ena framtanden! Suck! Den måste rotfyllas! Men ni ska fan inte tro att detta var det värsta, nejdå! Jag har haft typ en böld i tandköttet sen typ efter smällen i munnen och ett tag trodde jag att käkbenet gått av och bildat en bula underifrån.. haha! Jag får sånna idéer ibland! Men nej då, jag har en fistel (som tandläkaren kallade den) alltså helt sonika en jävla varböldsinfektion under tandköttet som orsakats av framtandens trauma.. jag har alltså haft en infektion i kroppen i 10 månader.. jo tjena mittbena, inte konstigt att jag är lite trött och har ont i munnen! Haha! Men efter 200 röntgenbilder både med och utan instuckna stickor i varbölden i tandköttet (kändes som 200 bilder iallafall) så kom han fram till att det bästa va att borra upp hålet i tanden för rotfyllningen redan nu och hoppas infektionen skulle pysa ut genom hålet.. (om det nu funkar vill säga!) Men bedövning fick jag det vill jag lova! Helvete halva ansiktet va bortdomnat, höger näsborre va så väck så jag inte kände om jag andades eller inte.. haha! (Erkänn att ni ser tandläkarn framför er nu som uppmanar än -glöm inte andas ordentligt nu.. jo tjena, jag känner ju inget) Överläppen var helt borta i typ tre timmar! Men nu är känseln tillbaka tror jag, och jag har inte lika ont i munnen.. tror ja! Jag får väl helt enkelt avvakta och se hur detta utlöper, men sak som är säker är att i början av april ska min ena framtand rotfyllas och sen väntar nästa tand på tur!

#tandlös #slagituttänderna #dödatänder #rotfyllning #borrahål #tänderna #tandläkaren #ontitänderna #illar #infektion #framtand #detgöront #bedövad

Av Helena Häll - 5 mars 2018 08:49

I lördags var det då dags för andra chansen i årets upplaga av melodifestivalen! Och jag missade den! Haha! Det gör kvitta egentligen eftersom det avgörs först nu lördag, senare i veckan ska ni få en full genomgång av finalbidragen av expert-Helena! Men redan nu kan jag säga att jag är kluven gällande finalen! Men det var jag inte i lördags, även om jag missade andra chansen så tippade jag och Herman (hunden) utgången av duellerna redan på dagen! Herman var särskilt engagerad (han somnade tillslut!) men i lördags tyckte jag det var ganska givet vilka som skulle gå vidare! (Och expert som jag är!) tippade jag (och hunden) fyra av fyra rätt! Check på den!

Annars sitter jag på en överfull buss påväg till Borås med en massa människor som inte ska till Borås, utan till Landvetter.. (jävla lyxlirare!)
Men det gör att jag har svårt att koncentrera mig på min tråkiga kurslitteratur (tur att jag läste lite hemma innan jag åkte!) eftersom det pratas fribrillt här, så jag stoppade lurarna i öronen och satte på årets mellolåtar för att få lite ordning på vem som tar hem vinsten på lördag!

#svt #mello #melodifestivalen #expertpåmello #andrachansen #pug #mops #herman #2018 #melfest #mello2018

Av Helena Häll - 4 mars 2018 21:49

Nu ligger jag nedbäddad i sängen efter vi sett första avsnittet av årets säsong av mästarnas mästare. Jag har faktiskt aldrig sett det innan, men nu undrar jag lite varför. Det är ju spännande (även om jag sa innan att skidlaget skulle va överlägsna precis som dom också va!) annars idag har vi varit och tränat på ett pass på Friskis & Svettis, cirkelfys soft! Alldeles lagom bra pass för mig! (Förra veckan var vi på något vanligt cirkelfyspass och jag trodde jag skulle dö!) men detta var mer humant för mig! Sen har vi även både handlat och quiz på bishops!
Igår hängde jag med mina bästa killkompisar på en härlig drinkkväll och det var alltid lika trevligt som vanligt! Tack grabbar för igår!
Nu somnar jag snart av mig självt här och imon väntar ännu en dag i Borås!

#mästarnasmästare #träna #friskissvettis #jönköping #quiz #bishops #storhandla #icamaxi #grabbkväll

Tack för igår grabbar! #sunstrokeproject

Av Helena Häll - 3 mars 2018 18:01

Ja, det är ju serien vi just nu ser! Stranger Things! Alltså den är riktigt bra, jag trodde inte jag skulle tycka den skulle va så bra som jag tycker den är! Den utspelar sig i en amerikans småstad på 80-talet och där händer det lite konstiga saker. Lite övernaturligt sci-fi och läskiga saker (jag gömde mig i morgonrocken härromdan och Martin gömde sig bakom min rumpa.. Hahaha!) och den är också lite komisk och ger än en riktigt feelgood känsla! Well Done! Men.. nu kommer issuet.. det börjar hända massa konstiga saker även här hemma hos oss.. (ehum.. creepy!) när vi hade sett sista avsnittet av första säsongen så på natten efter trillar vår köksfläkt ner och det ser ut som någon har tagit sig in i köket via fläkten.. (ni som har sett serien vet vad jag pratar om, fast de kommer mest via väggar och tak, men ändå!) sen dagen efter det får jag näsblod.. i en näsborre.. What! Sen när blev jag Eleven? (Lite creepy det med!) och idag när vi kollar på TV4 för att följa hv71- Frölunda så sitter Sanny Lindström i studion och ser precis ut dom Jim Hopper.. (ja han hade ju ingen polisuniform men i ansiktet..) galet! Sen slog jag på datorn och på min bakgrundsbild ser det ut som mörkret är påväg att ta över.. herregud! Vad är det som händer här hos oss?! Vi har kommit en bit in i andra säsongen nu, men frågan är hur kommer det här att sluta för oss egentligen?!

#strangerthings #upsidedown #parallellvärld #köksfläkten #näsblod #eleven #övernaturligt #creepy #läskigt #jimhopper #likasombär #hurskadetsluta

Här har vi lagat köksfläkten igen..

Me vs eleven eller tvärtom?!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards