Alla inlägg under april 2017

Av Helena Häll - 13 april 2017 15:32

Ja minsann, idag har det varit fart på tanten (dvs mig själv). Det började med frukost med gårdagens nybakade filmjölksbröd och kaffe!

Fullt med mumsigt innehåll som aprikoser, russin, solrosfrön, linfrön, hasselnötter! Mumsigt värre och det bästa av allt, det är mättande!

Efter frullen var det dags att gå till sjukgymnasten och leka nåldyna igen! Där gör jag besök en till två ggr i veckan och försöker bli av med både armar och ben.. typ.. haha! Nä men smärtan i armen efter senaste vurpan och det värsta av allt, min konstanta huvudvärk! Men det börjar bli mycket bättre, och nästa vecka skulle hon nog tejpa mig lite snyggt med! Det återstår att se!

Efter sjukgymnasten gick jag och bokade om min klipptid och tog ett varv i en av mina nya favoritaffärer här i Jönköping, röda korset! Jag sa det till tanten i kassan och hon sken upp som en sol när jag sa det, och ja, jag sänkte medelåldern med 300år när jag var där!
Men jag utökade min samling av pussel med tre till (eller ja fem egentligen eftersom det ena va 3 i 1!) super nöjd och glad gick jag hem och tvättade fyra maskiner tvätt, lagade korvstroganoff till lunch, åkte till biblioteket och lämna tillbaka min lånebok (och ja lånade givetvis 2 nya med!) och nu sitter jag och inväntar kvällens middagsbjudning med två av de bästa jag vet (och deras avkommor också då vill säga!) skärtorsdagen till ära ska vi äta hemmalagad pizza, haha! Förövrigt är det tur att Jesus ska korsfästas imorgon så jag får vila lite jag med!

#nybakt #hembakt #sjukgymnasten #akupunktur #nåldyna #shopping #rödakorset #secondhand #jönköping #pussel #biblioteket #skärtorsdag

Lunch = min favorit korvstroganoff med ris och avokado och tomatsallad! Mumma!

Böckerna jag lånade på bibblan, har lyckats läsa Anne holts böcker om Hanne Wilhelmsen i en enda röra.. men detta är den sista jag inte läst än! Och äntligen ska jag få läsa en klassiker - Anne franks dagbok!
Förövrigt väldigt komiskt att båda heter Anne, det kom jag på nu! Hahaha!

#boknörd #anneholt #annefrank #böcker

Och här mina nya pussel! 3 x 1000 + 500 + 2000 = 5500 nya bitar att pussla! Wooopie!
#avkoppling

Av Helena Häll - 12 april 2017 21:12

Jösses vad jag har saknat att blogga. Få ur mig mitt skrivande, (sen är det ju trevligt om någon läser det med!) men i vilket fall så är det något jag själv saknat, men inte riktigt haft ork till den senaste tiden! Men nu får det minsann bli ordning på torpet! Dags att göra er (och mig själv också för den delen) redo för mitt nya liv! Och som alltid har våren mycket spännande att bjuda på! Men ska inte gå händelserna i förväg utan ta en dag i taget! Som idag, då min inre pensionär ville komma ut i det fri lite! Jag börjar bli pensinär mer och mer inser jag, men jag tog mig tiden och baka mitt egna bröd! Hembakt bröd är ju himmelriket! Och det bästa av allt är, att nu luktar hela lägenheten nybakt bröd! (Betydligt bättre än härromdagen när hela lägenheten luktade stekt bacon, haha!) men eftersom brödet måste vila resten av kvällen så får jag njuta av att gå och sniffa lukten av nybakt bröd!

#nybakt #hembakt #bröd #bakaegetbröd #pensionär #filmjölksbröd

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards