Alla inlägg under oktober 2016

Av Helena Häll - 16 oktober 2016 20:31

Igår var det salsafest på sofiehof! Vi hade förfest här med mina medansare i fortsättningskursen, vi drack vin och drinkar och åt pizza! Och givetvis dansade! Vi var 15per som mest här och det var himla trevligt! Festen var helt okej, musiken var lite svår att dansa till, det var bättre idag! På träningen idag kändes det som att allt satt som en smäck! Jag dansade utan att tappa bort mig något särskillt, hade riktigt kul! Men efter två dagars dansade är jag nu väldigt trött sliten känner jag, skulle behöva en extra ledig dag till för att vila upp mig på! Men imorgon börjar en ny vecka, med nya möjligheter! Hejja mig!

#salsa #salsafest #trött #söndag

Av Helena Häll - 14 oktober 2016 20:02

Ja, eller egentligen är jag redan klar med mitt fredagsmys och klockan är inte ens åtta än!! Haha, förhelvete Helena du är ju sån pensionär att det är galet! Men jag går upp 05,00 varje fredag och därav inte så katig på fredagskvällarna! Men har jobbat 06.30-15 och sovit 20min, gjort ett gästinhopp i mitt egna quizlag och grabbarna jag tog förövrigt en efterlängtad seger idag! Sen har jag ätit tacos, tacochips o dip! Och vips så kan jag inte hålla mina ögon öppna längre och klockan är för fan bara 20.00 suck! Aja, jag får bita i till nio kanske.. om jag har tur.. ZZZzzzz

#fredagsmys #fredag #pensionär #trött #sovgott #quiz #quizvinst

Av Helena Häll - 13 oktober 2016 20:06

Ja imorse hade han avlidit, kungen jag aldrig kommer glömma! 88 år gammal och med över 70 år på tronen är han den kungen som suttit längst.. jag hade aldrig i mitt liv hört talas om han innan jag flyttade till Thailand, och hade förmodligen aldrig gjort det om inte varit just för det. Den svenska skolan och thailändarna som ägde hotellet lärde mig många saker.. bland annat en sak, kungen är stor, han är en nationalhjälte, ja nästintill en Gud! Thailändarna avgudade honom! Och det fanns vissa regel som man absolut INTE fick bryta, man fick inte slicka på frimärkena när man skulle sätta på dom på vykorten för man fick inte slicka på kungen. Och blåste sedlar iväg fick man inte springa efter och trampa på sedeln för du fick inte trampa på kungen.. för då kunde du få böter, rejäla böter! All denna uppståndelse och sen få veta vad han hette, denna magiska kung! (Jag skrattar fortfarande bara av tanken) men vila i frid, Bumbiboll Aduljadej!

#thailand #kung #död #bumbiboll #aduljadej

Av Helena Häll - 11 oktober 2016 22:02

Nu ligger jag nyduschad och nedbäddad i sängen med värmekudden på ryggen och inväntar nästa sömntåg.. vilket lär komma väldigt snart.. det har nämligen varit en lång dag på jobbet, med kojbygge i skogen, oanat brandlarm och föräldramöte, med andra ord en mycket händelserik dag! Och ont i ryggen har jag fått tillbaka igen, for fuck sake! Nu får det va bra efter veckor med ryggont, men vi kör på övningar, värktabletter och värmekudden! Hoppas det hår över fort nu efter som det väntas salsa weekend i helgen! Woop Woop! Nu ska jag nog kliva på mitt sömntåg eftersom vakningsstationen är redan 04:45 imon morgon!

#långdag #kojbygge #brandlarm #föräldramöte #sömntåg #godnatt

Av Helena Häll - 10 oktober 2016 21:33

Jag har inte bloggat sen i somras, det är för att vara mig en hel evighet! Över två månader av total tystnad.. och när jag tänker tillbaka vet jag inte varför, för va farao har jag gjort över i över två månader.. eh.. nä ingenting typ.. jo jag har fyllt år! Fast det var en dag inte två månader! Men många av dom här dagarna när jag inte vet vad jag egentligen gjort, många av dom dagarna har jag längtat efter att blogga! Ett flertal gånger har jag tillochmed tagit kort på saker just för att jag har tänkt att blogga om dom.. fast sen har det aldrig blivit av! Men nu, nu tänker jag att en måndag, starten på en ny vecka blir också starten på mitt återtåg i bloggandet! Så välkommen tillbaka fröken Häll, tack ska du ha!

#välkommentillbaka #återtåg #bloggarigen

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards