Alla inlägg under juli 2016

Av Helena Häll - 15 juli 2016 23:51

Hittade precis ett recept på en mojito, fast inte en vanlig än. (Jag älskar förövrigt mojito och är dessutom kunglig på att blanda dom) men denna var med rosévin! Smartigt värre! Har dock bara druckit tre munnar av det sen jag blev allergisk mot något (typ röda saker!) vilket jag förövrigt har fått hem ett tjockt kuvert med en hel allergi utredning (igen) har redan gjort den en gång för typ tre år sen! Men nu blir det på det igen! Med vad gör man inte för att kunna dricka mojito av rosévin?!

#nydrink #rosévin #allergisk #allergiutredning #recept #smaka

Av Helena Häll - 14 juli 2016 20:26

Från och med midnatt och 34 560 minuter framåt har jag officellt SEMESTER! Jösses, som jag har väntat! Idag vid ett snåret gick jag från jobbet och nu väntar ett veckoslut och sedan tre veckor hela veckor dvs; 3 dagar + 21 dagar = 24 dagar = 576 timmar = 34 560 minuter! Nu har jag även städat hela lägenheten, bytt sängkläder, duschat mig själv så nu är jag redo för semestern och jag ska från och med nu bara göra sådan som man får göra på sin semester, några exempel är; resa land och rike runt utan att tänka på att man ska upp och jobba, dricka öl och andra godsaker när man vill, bara för man behöver inte bry sig, sola dagarna i enda och det bästa av allt, kunna gå och lägga sig när man vill för man behöver inte gå upp på morgonen! Woohoo!! På över tre veckor behöver jag inte gå upp 04:45, jag behöver inte gå upp före 06.00 varje dag!

Förövrigt påminde mig Facebook om vad jag gjorde för ett år sen, jag var på Rhodos och badade i poolen.. Åh så härligt det var och i år ska inte bli sämre, vi åker bara lite senare (27juli here we come greece!) först ska jag bara göra Frankrike osäkert! Om mindre än två dygn landar vi på franska Rivierans pärla nice! Fy fasiken vad skönt jag ska ha under mina 34 560 minuter!

#semester #storstädning #äntligen #franskarivieran #frankrike #nice #grekland #rhodos #packa

Av Helena Häll - 13 juli 2016 22:38

Det behövs inte så mycket förklaring av det! Imorgon är det ÄNTLIGEN min tur att gå på semester! Jag har tom börjat packa lite lätt! För imon kommer jag gå på små rosa moln och njuta till fullo! Sommarsemestern 2016 here i come!

#behövsingaord #snartsemester

Av Helena Häll - 12 juli 2016 19:39

Ni vet det där man bör unna sig men kanske inte alltid har tid till. Jag har några år haft en sak jag unnar mig och sen i april har jag en till. Det kostar pengar, javisst gör det det, men åh vad det är värt det! Det första jag unnar mig i min vardag är att gå och klippa mig och färga håret med 8-10 veckors mellanrum! Det gör håret fräscht och snyggt och direkt vet jag att det snart är klipptid när utväxten börjar bli lite för stor. Sen min andra vardagslyx är att jag numer va 5-6 vecka går och fixar mina naglar! Mina naglar har alltid levt ett eget liv när jag jobbat med just det jag gör. De går av, skivar sig och nagellacket försvinner bara barnen på jobbet tittar på det! Haha! Men nu fixar jag dom som sagt och har fram tills idag bara valt fransk manikyr på mina naglar men idag gick jag bananas. Jag har ombrefärgade naglar. Det börjar i ljusrosa och avslutas i vitt. På alla naglar utom två, där jag bara har glitter längst ut på toppen! De blev så fantastiskt snyggt och jag är supernöjd! Tänk vad lite vardagslyx kan göra för själen, nu två arbetsdagar kvar till semestern!

#vardagslyx #klippamig #manikyr #franskmanikyr #ombre #glitter #naglar #modernnails #unnasig #snartsemester

Sen har det även flodvågsregnat här i stan.. Eller förlåt mig, det gör det visst varje dag.. #jävlaregn

Av Helena Häll - 11 juli 2016 21:23

Snart har även jag semester, även om det känns som är åratal dit, men det är tre arbetsdar. Tre ynka dar! Idag gick dagen ganska fort på jobbet, vi tittade på sommarlovsmorgon, handlade på Konsum, bakade cupcakes och såg på film. Imon ska vi bowla och på onsdag ska vi till upptech! Så tänker mig att dessa tre dagar ska gå fort nu!! Mycket fort tack! Jag vill också va ledig! Nu ska jag vänta ut alls förbannade förfester till måndagsklubben innan jag kan somna! Har minst fyra grannar i närheten som är som har en cirkus var.. Jo tjena! Så är det väl att va ung.. Och ja, jag börjar uppenbarligen bli svingammal hör jag! Tur att jag snart ska vila upp mig!

#snartsemester #tredarkvar #nära #gammal #semester #frankrike #nice

Av Helena Häll - 8 juli 2016 10:17

Igår fick jag se det, en insättning av 356,92kr på mitt konto! Tjoho! Det var pengarna som något åt för på McDonalds i monteral! Dom är tillbaka i min ägo och jag istället som följd ha (som alltid) problem att lära mig min nya bankkod! Men igår lyckades jag hela shoppingrundan att minnas och i min ägo hamnade ett par avläckra mönstrade shorts från outcompany (ja det var dessutom rea på dom!) skit bra att ha nu när semestern bara är en vecka bort! Sen var jag och Anna även på lager157 och jag köpte mig ett vanligt svart basiclinne (så skönt kvalitet på det att jag skulle kunna bo i det!) sen blev det även en rosa tunn långkofta och en tunn jacka som var riktigt läcker! Jag såg en mamma på jobbet hade en sån nämligen, så jag frågade vad hon köpt den och vips så trivdes jag så bra i den att den fick följa med hem! Så nu är allt frid och fröjd och jag måste nog börja tänka på vad jag ska packa ner till resan med avfärd nästa lördag!! Woohooo! Först ska jag bara läsa några kapitel till i min bok och fullkomligt njuta av min fm hemma i soffan (tusen tack mina fina kollegor för ni låter min trötta kropp ha sovmorgon fram till lunch!)

#kapatbankkort #skimmat #pengarnatillbaka #shopping #outcompany #lager157 #jönköping #snartsemester #sovmorgon

Min nya snygga jacka från lager157!

Mina nya mönstrade shorts! (Och även lite av mitt nya svarta linne)

Min nyinköpta rosa kofta!

Av Helena Häll - 7 juli 2016 20:53

Kom på att jag helt glömt att visa er hur mitt vardagsrumsbord blev efter jag målat om det. Det var ju mitt enda svarta får som nu är helt vitt! Jag blev mycket nöjd och det blev så fint så, efter 500 miljoner strykningar! (Skryt!) och dagen till ära är det molnigt och ingen sol (då är vardagsrumsbordet inte en del av ljusterapin, haha!) Det är så skönt med en molnig kväll, så skönt med att halvsova i soffan och veta att imon har jag sovmorgon! Såååå jäääävla skönt! För första gången sen jag började på mitt jobb för ett år sen ska jag få börja efter klockan nio!! Jag får komma när jag vill innan lunch! Ni hör ju! Så jävla välbehövligt och helt fantastiskt!!

#måla #målamöbler #möbelfix #vitt #svart #sovmorgon #välbehövligt #före #efter

Av Helena Häll - 6 juli 2016 21:02

Missförstå mig inte nu, jag gillar sommaren! Fast jag har ganska många kvällar nu svurit åt detta ljus! Här har min lägenhet två nackdelar och jag har en! Min lägenhet har kvällssol (tills den går ner! Och fan vad den lyser denna sol på kvällarna! För på dagarna regnar det fan bara men på kvällen då jävlar ska den lysa! Kan det inte vata tvärtom?) och sen nummer två lägenheten är vit, vit och åter vit! När solen lyser är det fan ljusterapi här hemma (jag uppskattar det som fan på vintern men nu är det så ljust att man bländas av allt!) sen till min egen nackdel, jag är så jävla kvällstrött! Går det sova när solen lyser och allt är vitt? Eh, NÄ GIVETVIS INTE! Ahhh!! Nu ska jag bara kämpa sex arbetsdagar till! Sex jävlar dagar som känns som ett helt år just nu! Så sova ordentligt behöver jag bara göra en vecka fram över sen, sen har jag semester!!

#ljust #solsken #vitt #ljusterapi #sova #kvällstrött

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards