Alla inlägg under april 2016

Av Helena Häll - 10 april 2016 21:41

Jag har insett att jag inte bloggat sen i onsdag! Vad hände? Vad tog min tid vägen egentligen? För att uppdatera de intresserade så har följande hänt:

Torsdag: jag jobbade lång dag på jobbet och hade olyckligtvis en dålig dag så jag var på bristningsgränsen när jag åkte hem. Jag handlade bacon och schampoo, balsam, träffade Pö på vägen hem (min fd gymnasieklasskompis som nu bor i huset brevid mig, men vilket som så gjorde det mig på lite bättre humör) sen lagade mat och tittade lite på tv tills jag somnade 20,50 utan att ha ställt klockan!

Fredag: lyckades vakna när jag skulle trots att jag hade glömt ställa klockan, skulle jobba 7,30-17 men kunde åka redan klockan 16 då barnen hade gått hem redan då! Efter det blev det aw på sofiehov med jobbet och några glas rött och sedan ett glas till på småländska. Innan hemfärd påbörjades (och fullföljdes).

Lördag: försökte ta tag i mitt hem genom att tvätta och diska etc. Tränade med, men det gick lite segt då jag både var trött, förkyld och lite bakis. Sedan kom Emma förbi med mat och vi åkte sedan upp och såg John Cleese show last time you see me before i die! Även om han pratar ganska fort och grötit så skrattade jag hjärtligt många, många, många gånger! Karln är ju inte klok, och tur är väl det för då hade nog inte vart så rolig! Efter det blev det hemfärd och jag slocknade direkt!

Söndag: har ännu mer försökt catcha upp med mitt hem genom ännu mera diskande, vikning av tvätten och ännu mer diskande! Har även mätt klart köket och gått runt munksjön i bättre tempo än igår och sen har jag gjort söndags sysslan nummer ett! Tränat salsa! Tjoho!

Nu har jag för allas trevnad utelämnat allt snusk, hemliga detaljer och djupa funderingar! Dom tar vi nån annan gång!

#torsdag #fredag #lördag #söndag #dåligdag #aw #sofiehov #småländska #träna #städa #johncleese #lasttimetoseemebeforeidie #skrattanfall #montepyton #fawltytowers #salsa

Av Helena Häll - 6 april 2016 21:48

Jag är inte allmänt känd för att kunna sköta min bil, eller för den delen ta hand om den överhuvudtaget! Det är liksom inte min grej helt enkelt! Men på senaste tiden har jag servat den, besiktigat den och idag vart och bytt till sommardäck! Herregud Helena! Jag har bara denna veckan lagt över 1000kr på min bil, det händer ju inte ofta! Men nu har den både gått igenom besiktningen och bytt till sommardäck! Så nu kan jag andas ut en stund framöver! Jag tror jag minsann sköter min bil ganska bra!

#bil #besiktning #däckbyte #bilfantast #bossebildoktor #ford

Av Helena Häll - 5 april 2016 21:21

Herregud! Kors i taket! Grisar börjar flyga! Jag har haft intervalltisdag!! Vet inte när det hände sist.. Säkert på typ 1700-talet någon gång! (Nä men seriöst har jag nog inte haft det iår, utan senast i höstas!) jag hade ju som en liten tradition att intervallträna på tisdagar förr. Men nu har det mest vart kvällsmöten och lååååånga arbetsdagar på tisdagar. Sen var jag ju faktiskt sjukskriven med! Men 5 april hände det! Jag intervalltränade! 2 låtar powerwalk och 1 låt jogging, 2 låtar pw, 1 låt jogging och 1 låt pw sen var jag redan hemma igen, då hade jag intervalltränat ca 5,2km runt munksjön! Alltså shit jag är så bäst! Styrketränade gjorde jag också lite när jag kom hem, wohoo! Men att ta hand om mitt hem är jag visst inte lika världsbäst på! Haha! Disken är meterhög, smutstvättshögen är enorm, dammtussarna är inte så gräsliga eftersom jag faktiskt snabbdammsög bär jag tappade knäckebröden i golvet igår! Men med andra ord, det ser ut som ett bombnedslag här hemma men jag tänker blunda, tänka på något annat och va stolt över att jag pallade trycket för att återigen ha intervalltisdag!

#träning #intervall #pw #jogging #munksjön #jönköping #stolt #intervalltisdag #välkommentillbaka

Av Helena Häll - 4 april 2016 16:28

Ja tur är ju synd att säga att jag ofta har! Väldigt sällan faktiskt, jag har nog inte hittat någon jag känner med mer otur än mig. Klantig må jag va men en del otur är sån där som bara jag lyckas med, så när jag väl ha tur blir jag helt paff och överlycklig. Idag har jag nämligen haft tur, och inte bara vanlig tur utan tur precis när jag behövde det. Börjar med att fipla iväg lim på byxorna idag (otur) det Nesta gick bort men ett par nya byxor kostar ca 200kr typ. Sen när jag kom hem tappade jag ett packet knäckebröd i golvet.. Förpackningen revs sönder och alla (och jag menar verkligen ALLA) knäckebröd åkte i golvet och gick sönder! (Otur!) men vad kostar ett paket knäckebröd liksom, max 30kr.. Men nu kommer vi till turen, den kom mitt emellan mina två oturar idag, min bilbesiktning (förra gången gick det käpprätt åt helvete) och jag var så nervös att jag höll på att dö av hjärtklappning.. När besiktningsmannen var klar tittade han på mig och sa -din bil är banne mig den första idag som jag besiktigar HELT UTAN anmärkningar!! Wow, hörde ni!!! HELT UTAN ANMÄRKNINGAR!! Lyckligast i stan är; svar ja! (Tur!) tänk vad det kostade sist när den blev underkänd totalt! (Samma lilla bil alltså) men jag är så jävla lycklig att jag blev knappt Arg när jag tappade knäckebröna i golvet alldeles nyss!

#tur #otur #kändförminotur #bilbesiktningen #lim #knäckebröd #tappaknäckebrödigolvet #lycklig #utananmärkningar

Av Helena Häll - 3 april 2016 21:19

Efter uppehåll för påsken så var äntligen salsan igång idag igen! Det är ren och skär lycka! Och det gör mig lite ledsen att jag missar nån/några lektioner när jag är på semester. Men men, semester är ganska skönt det med, mindre än 30dagar kvar till vårens resa! Så sjukt häftigt! Solen får gärna titta tillbaka så jag kan för grilla mig lite inför resan. Idag när jag gick runt munken så duggregnade det! Jag vill ha solen och vårmärmen tillbaka! Men har förövrigt trots mitt skoskav gått sex av sju dar denna veckan och därmed har jag gått över 3mil, och dessutom dansat salsa också! Bra där! Nu blir det ett lycklig återseende med sängen och tack och god natt!

#söndag #salsa #träning #dans #powerwalk #skoskav

Av Helena Häll - 1 april 2016 21:49

Vad passar inte bättre än på självaste första april ha en rubrik om skämt. Men jag har inte blivit lurad en enda gång idag (vad jag vet om vill säga). Men syftet på skämtet är snarare att vi idag vann quizet på Karlssons (igen!) förra vecka hade de ifs kommit tvåa efter utslagsfrågor, men varenda gång jag är med numer så vinner vi! Och det har verkligen varit så, de vinner inte utan mig.. Men med mig så blir det vinst och idag en rejäl sådan!! Vi hade bara två fel! (Wooho!) och tvåan hade två-tre fel mer än oss! Jag undrar hur det ska gå för dem nästa vecka.. Jag ska på aw med jobbet ja! Inget quiz, ingen vinst!

#quiz #fredag #glädje #vivinner #vinst

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards