Alla inlägg under december 2015

Av Helena Häll - 7 december 2015 21:47

Är det så att jag egentligen haft tid idag, fast jag bara skjutit upp det för det är så tråkigt! Dvs att dammsuga! Fy fan va det suger! Jag ska ha gäster imon har fortfarande inte dammsugit! Jag har vikt tvätt, diskat (i två omgångar), plockat iordning, sovit i soffan och ätit! Och inte att förglömma jag har jobbat övertid med.. Vi har varit tre personal idag.. Inte konstigt att jag vart trött! Men nu ska jag försöka sova så kanske jag hinner dammsuga innan jobbet imon, vem vet, ibland kanske de omöjliga händer!

#städa #dammsuga #detvärstasomfinns

Av Helena Häll - 6 december 2015 20:56

Vilken helg! Ja, alltså den har varit fullspäckad till bredden så jag nu är helt slut. Hade behövt en helg till på helgen. Tur att mamma påminde mig om jag har semester snart.. Jag ska bara jobba 11 dagar till det här året! Jösses, vad har det här året tagit vägen? Bra fråga, men åter till helgen! I fredags jobbade jag 8-17 sen var jag på inflyttningsfest hos en gammal kollega och hade set väldigt trevligt! Hon hade gjort lite plockmat och dryck och sen var vi ute och dansade till det uppenbarligen stängde vid två.. Haha.. Men var en mycket kul kväll. På lördagen var jag vid ett-snåret borta hos min granne på andra sidan av gatan och julbakade ihop med en hel drös av annat folk, mycket trevligt detta också! Trots att jag tappade min mobil i en gryta med kokande kolasmet... Ja, ni hörde rätt! Telefon plumsade i 120gradig kokade kolasmet! Hahaha.. Jag fiskade upp den torkade av den, och den fungerar!!! Det är helt magiskt! Min telefon har kokats i seg kolasmet och den fungerar!! (Jag fick även diska min körkort, bankkort och icakort) dessa fungerar med förövrigt efter de också va nere och vände i smeten! Hahahaha! Det här är ju något bara jag kan lyckas med! Men förövrigt utan att jag kokade min telefon så bakade jag pepparkakscheesecake med polkagris smak! Den blev mäktig men smaskig! Sen efter det var jag hemma och bytte om snabbt för att åka på glöggfest hos Anna och Henke! Och sen var det full rulle där också fram till natten. Och har det varit lite lugnare tempo, jag har spretat ut min julgran och klätt den, tvättat, fixat med mat inför tisdag, vart på Ica-maxi och käkat middag hos mamma och pappa! Och nu har jag sovit lite soffan.. Kanske inte var den bästa tidpunkten att somna men va fan, jag lär nog somna gott sen ändå efter den här helgen, återstår dock att se om jag vaknar av min telefon som är inmarinerad i kolasmet!

#helg #fullspäckad #inflyttningfest #julbak #glöggfest #telefonenbadatikolasmet #iphonenbadar #hurfanlyckasjag

Pappa fick för sig att leka fotograf med min telefon idag mitt i middagen! Så fotograf till dessa foton är min far! #pappaselfie #familjemiddag #smidersemesterplaner

Av Helena Häll - 3 december 2015 17:09

Ibland önskar jag nämligen att jag var han. Eller iallafall vara någon som vet lite mer (läs mycket mer) om bilar. När jag pajade min gamla bil skaffade jag en likadan för då visste jag lite om hur den fungerade.. Suck.. Kanske inte ska tala om den gången när jag köpte min första bil direkt efter att jag hade tagit körkort och jag visste på fullaste allvar inte hur man tankade en bil. Jag vet inte om min pappa kunde bestämma sig om han skulle skratta eller gråta! Tror tom han frågade om jag var allvarlig när jag sa det, men jo det var jag. Det fick man inte lära sig på körskolan. Men jag kan tanka nu (efter ha haft körkort i fem år) Hahaha.. Men ni inser att bilen INTE är min starka sida alls. Jag är verkligen helt bakom flötet och noll intresserad av bilar så idag (efter över en vecka) utan spolarvätska börjar det bli jobbigt. Jag såg inget vidare på vägen hem i mörkret idag. (Och nej mamma det var ingen fara!) så det slår mig att jag har nog lite spolarvätska i bagageluckan, så när jag väl hittat en parkering (YES!) så fick jag ALLDELES SJÄLV upp framluckan till motorhuven och hittat var spolarvätska ska hällas i (ja det är typ den enda bilden jag faktiskt vet hur den ser ut) lyckas fylla på spolarvätska och få igen huven igen och banne mig att det fungerade! Jag är så stolt över mig själv att jag kan spricka!

#bil #bossebildoktor #jagkanomjagvill #ford #stolt

Av Helena Häll - 2 december 2015 20:40

Vad trött jag blir, här hade jag skrivit ett inlägg om dagen och så la jag till en bild, och vips så försvann allt och loggades ut. Sånt gör mig galen! Ahh! I vilket fall så sitter jag uppkrupen i soffan men alla mina tända ljus och myser, för som sagt igår var det möte till 20:30 och idag ringde klockan 04:45.. Jag är lite energilös just nu vill jag lova, men jag har ändå hunnit jobba, åka till A6, sova 40min i soffan, laga mat, gjort ett sånghäfte till jobbet, snorat, kollat på skidskytte, men framför allt, jag har börjat packa upp min julgran! Genast känner jag hur mysigtheten sprider sig i mitt lilla hem! Jag har inte spretat till den än, eller satt i några julgrankulor eller ljus. Men det kommer, vad sak tar sin tid, nu står den iallafall på julgransamattan (som för övrigt behöver dammsugas, då den var full av Bosse här (naww, lilla älaksde saknade BO!) Men tänk att man kan vara så glad över en 2m hög julgran av plast! Nu ska bara resten av lägenheten dammsugas och göra iordning inför på tisdag då tjejmiddagen kommer hit för julmatsknytis. Men det är ju nästan en hel vecka kvar tills dess, så jag sitter lungt kvar här och fortsätter myser!


#jul #december #julgran #mys #lycka #trött #äntligenjul

 

Av Helena Häll - 1 december 2015 22:28

Idag har vi haft möte igen på jobbet och dagens arbetstid sträckte sig mellan 8,30-20,30 (konstant) slutade i barngrupp 17, då mötet tog över och dagen har gått i ett.. Jo men visst, jag börjar 06,00 imon.. Tjena, grattis liksom! Så nu ligger jag nedbäddad (lite för sent tankte på klockan ringer 04,45) men jag ska bara kolla på första avsnittet av årets julkalender på paddan också innan jag somnar.. Frågan är om det blir ris eller ros?? Jag tycker ju faktiskt om historieätarna väldigt mycket.. Återstår att se!

#julkalender #december #tusenårtilljulafton #trött

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards