Alla inlägg under juni 2015

Av Helena Häll - 4 juni 2015 22:26

Den sista stora grejen på jobbet är egentligen avklarad nu! Temaavslutningen betades av ikväll och barnen hade föreställning för föräldrarna i skogen! Nu är det bara lite små saker som genast känns väldigt hanterbara! Pust! Snart semester! När jag klarat av denna veckan är det fyra arbetsveckor kvar! Och iallafall en dag går bort när det är midsommar! Det är nära nu!! Skönt!
I vilket fall som helst så fick ju en stolt och lycklig fröken blommor idag! Jag blev så glad! Har inte kunnat ha blommor på flera månader för Bosse! Men nu fick jag två, superfina är dom och jag är så tacksam för de fina barnen vi har! Men nu måste jag verkligen sova, har varit vaken mellan 04:45 och tills nu, med fullt upp hela dagen! Godnatt!

#temaavslut #skogen #förskola #förskollärare #present #blommor #tacksam

Av Helena Häll - 3 juni 2015 22:14

Japp, idag var det dags att unna sig en klippning (även om det inte var mer än två centimeter!) men sparat mitt hår för att kunna sätta upp det på bröllopet nästa helg!! Sen så färgade jag äntligen min utväxt med, det är alltid lika skönt när man känner sig fräsch i håret!

Sedan har jag flyttpackat med mamma! Galet vad saker man har, ändå slänger jag och slänger och slänger!! Och kartongerna blir bara fler och fler och fler! Idag packades köket ner i lådor och Bosse han hjälpte så snällt till som vanligt.. Var inne och vände i de tomma köksskåpen och inspekterade oss när vi packade för att sedan hoppa in i nästa skåp och äta brödsmulor och sen inspektera igen.. Så höll han på, precis som vanligt!

Men nu börjar man se ljuset i tunneln och flytten har närmat sig ännu en dag! Hejja mig! Nu sova!!

#flytta #städa #packa #flyttpacka #kök #bosse #klippamig #frisör

Av Helena Häll - 2 juni 2015 22:20

Jag kan i vanliga fall tyckta att flytta är ganska roligt. Men har du ett heltidsjobb med massvis som ska göras och sen en översocial och alldeles för nyfiken katt för sitt eget bästa så tar det på krafterna! Det är kaos här i hemma och Bosse är överallt och ingen stans. Jag rensade (och räknade) mina skor idag bland annat. 48par och 3par på jobbet.. Så ja 51par skor känns som en bra grej att ha eller? Sist jag flyttade hade jag 53 par.. Och slängde mellan 20-30 par då.. Det är lite mindre än fyra år sedan och vips så har jag köpt igen det igen. Och klänningar ska vi inte tala om.. Herre min Gud vad klänningar jag har!! Helt makalöst! När ska jag hinna använda allt? Och med det här vädret kommer jag sakfrågan kunna ha varken klänning eller något annat än gummistövlar! Men bit ihop, på lördag flyttar jag! 3 dagar till att packa!

#flytta #packa #flyttpacka #51parskor #skonörd #klänningar #danspårosor #bosse

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards