Alla inlägg under februari 2015

Av Helena Häll - 19 februari 2015 20:13

Ja, vi fick ju faktiskt inte guld nu heller! VM-vintern har minsann inte inbringat ett enda guld än så länge, men inte hänger vi läpp för det för idag fick vi en medalj till! Stina Nilsson tog ett silver i sprint, nu när längd-vm (äntligen!!) har börjat! Det är väl här under de närmsta veckorna vi kan hoppas på ett guld (eller två!). För inget fick vi i utförsåkningen och inget kan vi nog inte direkt hoppas på i skidskytte senare i mars heller. Men i längdskidor, då banne mig! Fasen vad vi ska hejja, skrika och hoppas på att någon av dem kan få en fullträff! Frågan är bara, vem blir det? Det återtår att se! Nu blir det banne mig nog sängen snart då jag är tröttare än tröttast då jag börjat jobba 5;50 idag! Tur att jag har sovmorgon imon!


#vmvinter #Stinanilsson #silver #längdskidor

Av Helena Häll - 18 februari 2015 20:03

Det är givetvis mig själv jag syftar på! Jag har nämligen varit väldigt förvirrad idag på jobbet, anledningen? Jag har börjat jobba på "fel" tid idag!! Fan vilken vanemänniska jag är, det är sjukt! Detta är inte första gången detta händer heller! Jag börjar ALLTID 07:45 på onsdagar! Idag har jag börjat 06:00.. Ni förstår själva! Helt bakvänt och förvirrat! Jag ska ju öppna på torsdagar, inte på onsdagar! Vilket betyder nada sovmorgon för mig imon heller. Fick dessutom ett sms att första barn börjar 06:00 imon! Bah! Jag måste därav börja 05:50 imon! Så ja men godnatt då!

#vanemänniska #förvirrad #ingensovmorgon

Av Helena Häll - 17 februari 2015 21:34

Idag är det tisdag vilket betyder att det är bokbussen kommer till jobbet! (Alltså nej, han kommer inte varje tisdag utan en gång i månaden! Men det är alltid på tisdagar!) och idag var det en sån tisdag! En bokbusstisdag!
Sen typ alltid har jag känt/lärt känna de som kör bokbussen. Från början var det en pappa från ett tidigare jobb och sen tig Daniel över och nu känner jag han med! Vilket gör att jag brukar vara den som har hand om bokbussbesöken! Men idag var jag i skogen med de äldsta barnen medans bokbussen var på förskolan, så vad händer?! De ingår maskopi angående att låna böcker till mig!! Så när jag i godan ro kommer tillbaka till förskolan så visar Richard som jobbar på en annan avdelning upp tre böcker och ger till mig. Dom här har vi lånat till dig. De var tre böcker om katter! (Bosse min älskade sambo är ett hett samtalsämne på jobbet varje dag eftersom han är busigare än busigast!) De hade vart i bokbussen och skrattat och letat efter alla kattböcker de kunde hitta bara för att jävlas med mig! Jag kunde dock inte hålla mig utan bröt ihop av skratt! Jag tog hem så Bosse fick läsa dom (ja han tittade på bilderna!)

Förövrigt är det semledagen och vi bakade semlor på jobbet idag! Mums!

#bokbussen #boklån #maskopi #katt #kattböcker #semla #fettisdagen

Av Helena Häll - 16 februari 2015 20:42

Idag har jag haft fullt upp, trots att jag knappt jobbat alls känns det som. Jobbade 7-13 idag bara, sen var jag en superkort sväng på stan för att köpa byxor. Jag har inga hela byxor förutom ett par jeans och mina nyinköpta mjukisbyxor, men mjukisar kan jag ju inte ha på jobbet. Men hittade tre par byxor på H&M! Det är perfekt till jobbet!

Sen var det dags för bankmöte. Jag ska nämligen byta bank så var på möte om det. Kände mig som en stoppad korv efter det! Och då var det dags att vara barnvakt! Jag och Emma var barnvakt åt Anna och Henkes 1-åriga son! Vi promenerade i nästan en timme och han slocknade fint! Sen hemma igen tittade vi det hjärnbefriade teletubbis! När jag väl kom hem var jag helt slut. Så har käkat lite och myser i soffan med min älskade sambo!

Av Helena Häll - 15 februari 2015 11:05

Guess what, jag sitter framför tv:n! Tittar på skidor, som så många gånger förr på helgen! Det är genrep inför Falun-vm som börjar nästa vecka! Och vad händer? Charlotte Kalla som inte direkt rosat marknaden den här säsongen, vad gör kvinnan? Hon gör sitt livs lopp (ja, os-stafett sträckan inräknad!) hon utklassar motståndet, hon slår självaste Marit Björgen med 36sek!! Johaug är trea, 53 sekunder efter!!! Omg!! Jag ryser och har gåshud! (Ja, jag säger ju att jag har en diagnos!) jag är helt uppe i det blå! Se nu för fasen till att behåll den känslan, tekniken och formen till nästa vecka så kanske vi kan få tjoa till ett skid-guld! (Det ädlaste vi lyckats knipa i vm-vintern var igår. Vi fick ju VM-silver i slalom!) så nu ska vi bara hålla tummarna! Here we come FALUN!!


#charlottekalla #skidvm #genrep #utklassning #falun

Av Helena Häll - 14 februari 2015 20:51

Vad i helvete har hänt med mello? Jag brukar tycka det går an.. (Eurovisionfan är jag så det står härliga till) men mellointresset har de senaste åren svalnat.. Undra varför? Jo för det är skitlåtar! Vad fan tänker dom? Nä just de, de tänker ju inte alls! Det har ju varit såhär i många år nu! Gissa om det ör någon som behöver byta jobb? Behållningen i kväll var Linus svening och mariette (tack för låten miss Li) ! Men finns inte den minsta tillstymmelse till ens nosa sig till en topp placering i Eurovision efter denna kväll.. Fan, skärpning!
Kan vi skicka filipa bark istället?

#melodifestivalen #linussvening #mariette #missli #tomasgsonäröverallt

Av Helena Häll - 14 februari 2015 10:16

Jo men nu sitter jag här igen, framför TV:n..      Denna gången ser jag ett riktigt feel good program, ja eller ett terapiprogram, det beror väl på hur man ser det. Maniska samlare på kanal 5. Jag kollar ganska ofta på detta program för det får mig att må bra, riktigt bra! För ni som känner mig vet.. Jag har saker, massvis med saker och har svårt för att slänga saker. Men givitvis är jag INTE i närheten av de amerikaner som är med i programet och detta får mig att må bra! Jag är verkligen inte ens i närheten och jag har blivit bättre! Jag slänger faktskt saker och jag har inte så mycket framme och jag köper inte heller så mycket heller längre. Men när jag tänker efter, jösses vad saker jag har då. Vissa saker är mer än andra.. typ ljusstakar, skor och krukor.. Hahaha, vilken jävla blandning. Men när jag ser en snygg skor en söt ljusstake eller en fin kruka så är det någor i mig som väcks.. Vill ha, vill ha, vill ha.. Men som sagt jag har blivit bättre och speciellt nu med Bosse.. Jag har nämligen inte ha några blommor eller tända några ljus.. och skor köper jag knappt längre då jag hade 53par sist jag flyttad.. Ops.. Sen är jag ju svag för inredning också.. och pyssel.. osv.. osv.. Men ju längre tiden går och ju mer avsnitt jag ser av maniska samlare så vill jag städa, rensa och göra rent hemma! Hör ni, jag vill rensa och städa! Mamma, var är du??    Mamma är min slängastöd, jag har som sagt liiiite svårt att slänga saker, då är det bra att ha en mamma! Sen är det ju tanken på att jag en vacker dag ska köpa mig en lägnhet och då måste jag ju packa ner och flytta allt.. Så nu när programet är slut är humöret på topp och jag ska nog genast bädda sängen och städa lite!


#maniskasamlare #kanal5 #feelgood #städa #rensa #framsteg

Av Helena Häll - 13 februari 2015 20:20

     


 

Här sitter jag ännu en gång framför tv! Känns som jag gör det ganska ofta iallafall när jag bloggar! Men nu sitter jag uppkrupen i soffan och tittar på mitt favoritprogram, på spåret! God i love this program! Jag har med andra ord svårt att koncentrera mig på bloggning, för jag lyssnar och tittar mest på TVn! Jag får nog fortsätta sen, det är så spännande och ett av mina favoritpar är på G nu! 


Nu har jag kommit ner på jorden igen.. (Typ sisådär en 50min senare) fortsätter jag nu detta inlägg.. Ett av mina favoritpar Jesper och Elisabeth tävlade ju i på spåret ikväll och till min stora förtjusning så vann då!! Ahhh!! Andas!! Ahh!! Jag är så satans lycklig över detta! Precis när jag tagit paus i bloggandet så skrev jag att de var på G när Jesper tagit "vem där" och fått tre poäng! Vad händer efter det? Han klämmer 10p på Casablanca och vinsten kom närmare och närmare! Och tillslut kunde jag andas ut och fira med två och en halv chokladboll! Tänk nästa vecka!!! Ahhhh!! Final i på spåret och säsongens två favoritpar i final!! Det får firas med på spåret fest!! Jag kommer sitta bänkad, så ketar ni efter mig nästa fredad vid åtta så titta framför TVn! Ni lär inte få kontakt med mig men jag är här! 


Sen fastnade jag visst lite i början av skavlan med! Det började med Benny Andersson, vilket geni! Jag var tvungen att lyssna på hans intervju. Han hade visst varit med och regisserat den nya filmen cirkeln. Hade jag ingen aning om faktiskt, men alltid lär man sig något nytt! Blir väl att inom en sinom tid framöver till att läsa böckerna för att kunna se filmerna! 



#påspåret #jagälskardet #svt #jesperochelisabet #skavlan #bennyandersson #cirkeln #fredag


Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards