Alla inlägg under maj 2013

Av Helena Häll - 22 maj 2013 21:26

Nu var det dags får jag väl tycka, de har ändå gått några dagar sen de stora eventetet i Malmö! Det var ju då jag och tre vänner, dvs Anna, Ánnas lllasyster Karin och Sandra som i fredags satte oss i bilen mot Lund. För det var där vi hade bokat hotell! Super smidigt att ta sig från lund till malmö arena därifrån.

Solen sken hela vägen ner till skåne och det var en resa full med roliga sångstunder (dvs vi sjöng ju bara eurovision för att tagga inför lördagen!) Här kommer filmen inspelad från bilen av fyra EXTREMT skönsjungande damer!


Lund, nu kommer vi!!


 

Fina, fina skåne!


   

Underbara rapsfält!


När vi väl kommit ner på fredagen var klockan en hel del, men vi gick ut och åt på en italiensk restaurang! Vespa hette den och låg ganska nära vårt hotell. Jag åt en super god pizza och drack vin, och det bästa av allt vi satt utomhus! Det var lite lite kallt men det funkade perfekt med en filt (eller två.. eller tre!!   )

Anna och jag på Vespa!


   

Jag myser på restaurangen!


Min goda pizza!

 
  

Efter den mysiga middagen gick vi förbi hemmakväll och köpte godis och så gick vi hem till hotellet, till mitt och Sandras rum som vi delade. Anna och Karin kom in tills oss och drack lite mer vin och tillsammans målade vi naglarna som sverigeflaggor och sen satt vi i sängen och åt godis! MYS   

Mitt underbara resesällskap!

 

Jag i sängen på mitt och Sandras hotellrum!

 

Vi äter godis i sängen!!

   

Nagellacksmålning!

Lördagens morgonen spenderades frossandes i hotellets frukostbuffé! Gud vad jag älskar frukostbuffér, det är underbart (säger jag som knappt aldrig äter fruost! haha..) Sedan blev det en sväng på stan där vi shoppade som galningar! Det var nämligen eurovisionrea i 90% av alla affärer! Fantastiskt fenomen det där med eurovision rabatt! Hela lördagen var det strålande solsken och jag hade endast shorts och linne på stan! Så jävla underbart att man dog lite inombords. Vi var även och besökte domkyrkan i Lund, för att vara lite kulturella och utanför fanns det fontäner, sånna som finns direkt sprutande från marken.. så jag badade fötterna i en sån och började ställa mig över aalla hål och skulle precis fråga -Vad tror ni vattnet tar vägen om jag täcker alla hål... Jag hann aldrig så långt för när jag hade ett hål kvar blev det ett övertryck av guds like så det bara sprutande upp vatten på mig! Hahaha.. Jag vart lite blöt! Det var tur att vi efter det gick och satte oss på uteserveringen på stortorget och tog ett glas vin!   

 

Frukostbuffe!


Redo för en dag på stan!


 

Klostergatan heter gatan utanför min balkong, hade det varot denna klostergatan hade jag varit överlycklig! (istället är det en traffikerad bussgata!)


 

Jag och Anna innan en förmiddags tur i shoppingens tecken!


 

Jag och min magnolia!


 

Tada! Rabatt! I LOVE!


 

Den härliga fontänen! Tills...

 

Bada i fontänen!! (Här är allt frid och fröjd..)

 

..jag fick mig ett sprut


 

Njuter av vin i solen med mina Sverige naglar!


   

Anna och hennes syster Karin!


Resten av lördags kvällen, dvs THE BIG NIGHT! Får ni i nästa del av Eurovisionresan! Jag vill för övrigt bara säga att jag fortfarande gråter av lycka ibland när jag tänker på det och ryser gör jag nästan varje gång jag ska prata om det! Det var mäktigt!

Av Helena Häll - 21 maj 2013 19:38

Jag sa att jag var dödens trött idag och min kollgea skojade med mig att jag kanske hade fått en eurovision depression. Hon hade hört på radion att de som jobbat med eurovsion har haft det till så stor del av deras liv och att nu är allt över och vardagen har börjat igen och de drabbats av en stor tomhet. Hahaha.. ahh, mycket möjligt sa jag för sen jag kom hem har jag varit så trött att jag knappt orkat hålla mig vaken någonstans. Nr jag kommit hem från jobbet har jag varit som ett kolli, kan ifs bero på att jag jobbat 8-20 igår och 9-17 idag.. Det är mer än vad jag jobbade på hela veckan när jag var halvtidssjukskriven..   Jag har sen jag kommit hem tänkt att jag ska delge er min fantastiska helg men har helt enkelt inte orkat! Är lite mycket just nu och allt som ska göra spå jobbet nu innan alla börjar gå på ledighet osv.. Nu har jag iallafall bestämmt mig att vara ledig den 7juni.. så jävla skönt ska det bli! Det är väldigt välbehövligt för mig just nu känner jag! Lovar att ni sk få en uppdatering och lite filmer från helgen i lund och lördagskvällen på malmö arena!

Av Helena Häll - 17 maj 2013 23:31

Mer info om vår tripp kommer när jag är hemma igen. Hade tänkt lägga upp en film när vi laddar upp i bilen innan, men gick visst inte från mobil! Se you later aligator!

Av Helena Häll - 16 maj 2013 23:56

Nu är båda semifinalerna avverkade och jag har prickat in 18 av 20 finalister rätt! Fan va bra jag är! Hoppas bara då jag har rätt i min andra tippning med att både Sverige, Danmark och Norge kommer högt upp på lördag! Vi lär som sagt inte se dem men vi kommer höra! Live innefrån arenan! Imon efter jobbet far vi mot Malmö och mot Eurovision! Heja Robin! Heja Sverige!

Av Helena Häll - 15 maj 2013 21:12

Japp idag var det äntligen dags! Jag skulle klippa mig för första gången sen i höstas! Fy fan va skönt det var! Jag har fått vänta lite nu när jag voltade ner i diket och inte har haft koncentrationen att sitta still så länge. Men idag hade jag fått tid efter jobbet! Bokade faktiskt en ny tid i augusti redan nu så min frisör får fixa till mitt hår efter alla sol i sommar! Så fixar till håret igen några veckor innan min födelsedag med! Perfekt!

I vilket fall rök det cirka 12cm på längderna idag, sen lockade hon det! Hon är fantastik min frisör, hon vet hur mycket jag älskar när det är lockigt och min hår bökar med mig ganska ofta.. som hon så snyggt uttryckte det! "det dras neråt" haha ahh, no shit sherlock, jag har jönköpings rakaste hår! (om inte annat ser ni det på "före" bilderna!)


Före bild! Låååååångt hår!


 

Efterbild!! 12cm kortare hår!!   


   



Av Helena Häll - 14 maj 2013 20:11

Jag kan inte sluta gråta.. av LYCKA   Jag gåshud mest hela tiden just nu... Jag kan inte förstå att en av mina största drömmar kommer gå i uppfyllse.. Hela denna veckan kommer ni få höra om detta livavgörande i mitt liv.. Once in a lifetime får man uppleva detta.. (ja om jag får chansen gör jag det givetvis igen!!!) Men i över 15 år har jag drömt om detta! Och det första som sas förra året när Loreen vann.. -EUROVISION SKA TILL SVERIGE OCH JAG SKA DIT, NO MATTER WHAT! Fan jag gjorde det, jag fick biljetter! Jag ska verkligen dit! Jag kommer kasadgråta varenda tår jag har på lördag! Jag kommer vara JORDENS LYCKLIGASTE KVINNA PÅ LÖRDAG!   


Nu peppar vi för första semifinalen!

Av Helena Häll - 13 maj 2013 20:33

Jag har insett detta... Kollar på fantasterna på tv och har nog insett att jag är inte långt ifrån, dock inte inom sagan om ringen som temat var idag utan det som väntar denna veckan... EUROVISION SONG CONTEST! Jag är ju en nörd på riktigt, herregud! Men jag älskar det! Verkligen älskar detta fenomen..   Och iår är det sinnesjukt, FÖR DET GÅR I SVERIGE OCH JAG SKA DIT!!!!!!!!!!! Hade någon sagt detta till mig när jag började titta som 10 åring på detta hade jag nog inte trott dom, men äntligen får jag chansen att på hemmaplan se något jag är en fantast på! Imorgon är det äntligen dags för första semifinalen att dra igång! Det betyder igångsparkning av Eurovision veckan på riktigt!

Här nedan kommer en liten snabbgenomgång av låtarna som tävlar imon! Bland dessa finns låten som jag i snart säkert sex veckor stensäkert påstått kommer vinna hela skiten! (och skulle hon inte vinna kommer hon garanterat topp 3.. möjligvis att jag kan sträcka mig till topp 5!)

Fråga experten, hon vet! (oj vad jag kommer få äta upp detta om de inte blir så nu.. hahaha..)   

Jag pratar givetvis om danmark! Hejjja Danmark! Hon kommer krossa!  

Nu kolla in bidragen och se om ni håller med mig! (vet inte hur vida filmen fungerar men lyssna och njut istället då!)


http://www.youtube.com/watch?v=e_pr4MNQoGE

Av Helena Häll - 12 maj 2013 18:09

Igår var jag i Tranås hos Emelie och Jakob för att fira Emelies 25-års dag. Hon fyllde dock förra måndagen men igår var det festdags för att fira henne. Alltid lika trevligt att åka och hälsa på dem, nästa gång jag ser dem kanske de är tre i familjen inte två, de ska nämligen få barn.. och det snart!   24 juni är bf för bebisen så vi håller tummarna för att de snart blir bebis!

(Förövrigt som ni märker så tog jag mig hem utan att köra av vägen denna gången..   )

Jag och mamma Emelie!


 

Pappa Jakob!


 

Frukosttajm på altananen!


   

Lyxfrukost får man alltid i Tranås!



Sen har ju nedräkningen på riktigt börjat till på lördag. Jag kan inte fatta att det är så så nära nu. Det har varit uppskrivet på min "bucket list" dvs saker jag ska göra innan jag dör. Tänk de få gångerna man faktiskt får stryka något från en sån lista, det är inte ofta! Men nu på lördagkväll får jag det, äntligen, änligen är det dags för Eurovision song contest! Som jag längtar   

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards