Direktlänk till inlägg 26 februari 2013

BOKREAN!

Av Helena Häll - 26 februari 2013 19:28

Yiihoo! Jag älskar verkligen bokrean! Idag har jag som sagt tvingat mig själv att gå på den, som en belöning efter både min sjukskrivning och dagens besök på sjukhuset. Jag lovade ju i förra inlägget att vissa mina inköp, jag ändå lyckades åstadkomma i snigeltempo på 30-40min på stan.. (Tänker efter ja är nog fortfarande ganska trött efter denna utflykt!).

I vilket fall blev jag 6 böcker rikare och det glädje den sjukskrivne boknörden Helena en hel del!   

För att tillägga som småläning som jag är betalade jag idag sammanlagt 394kr, allt till sitt vanliga pris hade kostat 1080kr!!

Ett mycket lyckligt fynd!    Har ju alltid sagt att jag en vacker dag ska åka jorden runt innan jag dör. Nu hade han där uppe i skyn bestämt att det minsann inte var min tur att dö förra söndagen. Så boken var inget snack om att jag skulle ha med mig hem.. Så fina bilder och massa härlig fakta om de 100 sevärdigheterna i de olika världsdelarna. Om jag vinner på lotto så ska jag fan se allihopa. Medan jag är sjukskriven får titta på bilderna så länge!   

(Akademibokhandeln, 99kr)


 

Extra reapris första dagen på bokrean. Har tänkt ett tag att jag faktiskt ska läsa den, så nu fick jag ett bra tillfälle att även plocka med denna boken hem!

(Akademibokhandeln, 49kr!)


 

Tänkte först att jag inte skulle köpa den bara för den såg spännande ut på framsidan (har sett den i katalogen och på nätet nämligen) Men väl i butiken så läste jag faktsikt på baksidan och då kunde jag inte hjälpa mig själv. Det första som står på baksidan är: "Till en stad på svenska västkusten kommer den 29-årige Jan Hauger för ett vikariat som förskollärare. Men gläntan är ingen vanlig förskola." Kan som heltidsjobbande förskollärare annat än vilja läsa den på en gång! Verkar dock vara lite läskig!   

(Akademibokhandeln, 59kr)


 

Har läst några av Mons Kallentofts böcker innan och jag gillade dem. Så därför när det var extra första dag pris även på denna så kliade fingrarna lite.. Speciellt när småläningen såg att den hade kostat 265kr innan rean.

(Akademibokhandeln, 69kr)


 

På Åhlens, som förövrigt hade en väldigt liten och obetydlig bokrea som inte var något att stoltsera med så hittade jag faktiskt en NY Anna Jansson pocket i en låda för en billig peng. Lovande ju mig själv att jag skulle läsa dem i rätt ordning och läste första boken i spanien förra månaden så får jag nog vänta lite med denna, då det är bok nr 12 i ordningen. Men nu äger jag den iallafall!

(Åhlens, 39kr)


   

Varje år från bokrean är det tradition att det kommer med en mat/receptbok till mig, och iår var det inget undantag utan hittade en bok jag gillade direkt och fann den väldigt användbar i framtiden (då jag orkar med att laga mat igen) Kanske kan testa att laga något av det på nästan tjejmiddag som jag är värd för. Det dröjer dock några veckor!

(Akademibokhandeln, 79kr)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Häll - Söndag 14 april 20:24

Idag fyllde barnens kusin år! Så på eftermiddagen var vi bjudna på kalas hemma hos Martins syster med familj! Men innan det, på förmiddagen var jag först en snabbis på asecs och köpte sista presenten till Erik! (Kan dock ha glömt att de öppnar 11 på ...

Av Helena Häll - Lördag 13 april 22:28

Idag känns det som det har varit en lång dag! Vi har varit ute och lekt, tittat på två och halv film, lekt med Lego och städat och sen när barnen somnat har jag pusslat och duschat. Ja det var den dagen! Elliot som hade feber när han kom hem igår har...

Av Helena Häll - Fredag 12 april 21:36


Efter en stimmig vecka på jobbet med mycket personalbortfall, inklusive mig själv i onsdags så var det väldigt skönt med helg! Hade sett fram emot en quizkväll (som vanligt!) iom att det inte är något quiz nästa vecka. Men nä, när vi kom hem från för...

Av Helena Häll - Torsdag 11 april 21:34


Ja både veckan och mitt pussel går framåt! Idag är det redan torsdag! Men igår var jag ju hemma och vabbade så det blev som en ledig dag nästan. Idag har alla varit på förskolan och jag har jobbat! När vi kom hem från förskolan var vi ute och lekte l...

Av Helena Häll - Tisdag 9 april 21:51


Tisdagarna bara springer iväg jämnt. Jag jobbar till 16.30 och sen är jag oftast inte hemma före 17. Sen laga mat, leka med barnen, äta, sen är det läggdags för dom. Och vi får lite tid för oss själva. Idag har den tiden bestått av att plocka ur disk...

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards